Clinique kincsek

Néha így hirtelen, szinte a semmiből "bekattannak" dolgok. A tavaszi Glamour-napok előtt például az, hogy vajon miért is nincsenek tulajdonképpen Clinique sminkjeim?! Mikor van pár termék, amiről sok jót hallottam, sőt egyenesen ódákat zengenek róluk. Úgyhogy fogtam szépen a Glamour-kuponjaimat és vettem néhány Clinique terméket. Azóta tesztelgettem őket, úgyhogy ma a tapasztalataimat is megosztom Veletek a Clinique High Impact szempillaspirállal, a Chubby Stick Sculpting Highlight-tal és a Cheek Pop pirosítóval kapcsolatban.

Clinique High Impact szempillaspirál
Az igazat megvallva ezt a szempillaspirált nem volt betervezve, de vettem egy olyan szettet, amiben volt egy 7ml-es utazó méretű kiszerelés. Végülis úgy voltam vele, hogy tökjó, hogy kipróbálhatom ezt a spirált, mert tudom, hogy sokak kedvence.
Hagyományos, mondhatni teljesen egyszerű keféje van, amit én egyáltalán nem bánok, mert nekem a nagyon "cifra", extrázott kefék valahogy nem igazán jönnek be. És tulajdonképpen a hatás, amit elérhetünk vele is hasonló: nem egy rossz spirál, de semmi extra. Szép pillákat csinál, kiemeli és szétválasztja őket, de eléggé természetes a hatás, nekem egy picit kevés. Nem igazán ível, vagy dúsít és én ezt nagyon hiányolom. Viszont nem potyog, nem maszatolódik és nem is irritál, ami mindenképpen jó hír az érzékeny szeműeknek/kontaktlencsét viselőknek.
Szóval nem rossz, elhasználom, de nem fogom megvenni teljes kiszerelésben, mivel azért annyira nem olcsó (a teljes kiszerelés 6200Ft) és őszintén szólva én többet vártam tőle.

Clinique High Impact Sculpting Highlight - 01 Hefty Highlight
Node evezzünk kicsit vidámabb vizekre, mert ezt a highlightert viszont imádom. Több külföldi videósnál is láttam és igen, miattuk vettem meg! Mindenki annyi sok szépet és jót mondott róla, hogy úgy voltam vele, ezt nekem is ki kell próbálnom, pláne hogy egy ideje totál rá vagyok kattanva a highlighterekre.
Mivel ez egy krémes termék, így a legegyszerűbben és legszebben kézzel lehet felvinni és eldolgozni, nem kell ecsettel bajlódni. Nincsenek benne csillámok - thank God! -, mégis gyönyörű fénye van, szinte beleolvad a bőrbe, nagyon természetes a végeredmény. Viszonylag hideg, mondhatni jeges fényű, illetve én felfedezni vélek benne egy leheletnyi rózsaszínes árnyalatot, de lehet, hogy ezt csak bebeszélem magamnak?! De mindegy is, mert a lényeg, hogy imádom, mert gyönyörűséges és egyben nagyon praktikus, könnyen használható termék.

Clinique Cheek Pop pirosító - 01 Ginger Pop
Save the best for last! Hogy fokozzam az izgalmakat, a legjobbat hagytam a végére. Mert ez a pirosító, kérem, ez maga a csoda! Egy álom a textúrája, egyáltalán nem porol, szinte rásimul az ecsetre és onnan az arcbőrre. A színe pedig - nos ez az árnyalat nálam "A NYÁR". Picit korallos, picit barackos, picit narancsos, ugyanakkor rózsaszínes is, tökéletes egyveleg, hihetetlenül üde és vidám. Csillámok nincsenek benne, de mégis van egy enyhe fénye van, visszafogott ragyogást ad a bőrnek, amitől csak még természetesebb a végeredmény.
A pigmentáltsága pont jó: szépen pigmentált, de mégsem túl intenzíven, így nem kell tartani a bohócpír-effektustól. Annyira szépen egybeolvad a bőrrel, gyönyörűen el lehet dolgozni, nincsen poros, természetellenes hatás, csak üde szín és egy kis egészséges fény.
Biztos, hogy meg fogom nézni a többi színt is, de a Ginger Pop egyértelmű szerelem, még akkor is, ha az ára igencsak borsos.


Ti használtok Clinique termékeket?


Szandra


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Az a pirosító mesésen szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye??!!! Bíztam benne, hogy más is osztja a lelkesedésemet :).

      Törlés
  2. Mindig is áhítoztam egy ilyen Clinique pirosítóért...Gyönyörű és ez a szín...ahh..:)

    VálaszTörlés
  3. Én jó ideje használok Clinique termékeket, két indok szól mellettük: olcsóak( itt ahol én élek) és jó minőséget kapok ezért a pénzért. Nagyon szeretem a high impact és long last rúzsait ( sajnos fokozatosan megszűnik mind a kettő), a Chubby spirálja nagy kedvencem azért mert szépen lehet vele dolgozni és nem irritálja a szemem (itt 13 euró volt szettben teljes szemceruzával és egy kicsi lemosóval), a szemhéjpúderei is egész jók, a Chubby vonala pedig igazán szuper ( én az alapozó stiftet várom). Az alapozói nem váltak be számomra, a korrektorait a sok szilikon miatt nem szeretem, a Pop rúzsok nem az én stílusomhoz illenek, jó lenne néhány hagyományos szájkontúrceruza ecsetes véggel és satirozós végű szemceruza. A hidratáloit nem bírom, a mentolos bőrradirját használtam de azóta át áltam natúr radirra, a parfümjei nem a kedvencem de hétköznapra elviselhetőek, a körömlakkja egész jó csak annyira nem "érzékeny barát" mint ahogy szól a marketingje. Jó kis márka itt egészen elérhető az ára, de Magyarországon erősen túlárazott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A chubby stickek tényleg szuperek szinte mindegyik verzióban. :) Amúgy most ugrott be, hogy régebben használtam a Clinique Happy parfümöt, annyira szerettem, olyan kis könnyed, vidám illat. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe