Decemberi PIXIBOX | Első benyomások és tapasztalatok

Bár "Pixiék" gyakorlatilag egész évben a karácsony érzését hozzák el nekünk a különböző meglepetésdobozokkal és neszesszerekkel, de valahogy a decemberi PIXIBOX-ot a szokásosnál is jobban és nagyobb izgalommal vártam, mégiscsak nyakunkon a karácsony és hát a gyermeki énem ilyenkor még jobban szereti és várja a meglepiket (#sosenövökfel). Már nálam van pár napja a dobozka, de addig nem akartam írni róla, amíg ki nem próbáltam mindent belőle, hogy tartalmas és informatív legyen számotokra a bejegyzés, hiszen azt úgyis láthattátok több helyen is, hogy mi lapult a dobozban. Ha kíváncsiak vagytok a benne található termékekkel kapcsolatos első benyomásaimra és tapasztalataimra, akkor mindenképpen kattintsatok tovább.



Íme a doboz tartalma:

Schwarzkopf Professional OSIS+ Flatliner hajkiegyenesítő/hővédő szérum (teljes kiszerelésű termék)
Nagyon örültem ennek a szérumnak, ugyanis hajmosás után szinte mindig kiegyenesítem a hajamat, merthogy eredetileg hullámos, vagy inkább úgy mondanám, hogy se nem egyenes, se nem göndör... Miközben ráfújtam ezt a hővédőt a száraz hajamra, próbáltam szaglászni, hogy van-e valamilyen illata, de igazából nincs neki semmi extra. Szép egyenesre ki tudtam húzni vele a hajamat, és szépen csillogtak a tincseim. Hogy mennyire tartós, azt nem tudom, bár nekem nem is szokott visszaugrani a hajam a következő hajmosásig - kivéve persze ha víz/gőz/pára éri és van egy olyan érzésem, hogy azzal még ez sem fog megbirkózni, de egyelőre még nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Ennek a terméknek viszont nagyon-nagyon örülök és biztosan el fogom használni. 

URIAGE AquaPRÉCIS Hidratáló gél-krém normál és kombinált bőrre (teljes kiszerelésű termék)
Bár a bőröm most éppen minden, csak nem normál, vagy kombinált - ITT írtam róla -, azért kipróbáltam ezt a krémet, mert kíváncsi voltam rá. Nos ezt most valóban nem fogom tudni használni, mert az én - jelenleg - száraz bőrömre kevés a hidratáló hatása, de mindenképpen elteszem a melegebb hónapokra, ugyanis nagyon könnyű krém, nagyon gyorsan felszívódik. Nem illatmentes, ami nekem azért "fura", mert amikor az URIAGE termékek eszembe jutnak, valamiért mindig azt gondolom, hogy ezek mind illatmentesek. De amúgy számomra kellemes, frissítő illata van és egyébként hypoallergén.

URIAGE Micellás arclemosó termálvízzel zsíros/kombinált bőrre (utazó méretű termék)
Sajnos ez sem az én bőrömre való most, úgyhogy elteszem ezt is későbbre. De amúgy egy friss illatú micellás víz, ami nem irritálta a szememet és egészen szépen eltávolította a sminkmaradványokat, amik arctisztítás után maradtak a bőrömön (vagyis nem direktben a sminkemet próbáltam eltávolítani vele, csak az esetleges maradványokat tisztítás után). Icipicit ragadt utána a bőröm, de nem sokáig, viszont nem volt húzódó érzés, bár az is lehet, hogy csak azért, mert gyorsan felkentem az arckrémemet. Viszont a flakonja/adagolója nagy-nagy fekete pont: a teteje pattintós és egy kis lyukon kellene kijönnie a micellás víznek. Mivel azon alig-alig csöpögött valami, így gondoltam megnyomom egy kicsit a flakont, hogy jobban jöjjön, de az meg olyan kemény, hogy szinte lehetetlen megnyomni, úgyhogy kénytelen voltam lecsavarni az egész kupakot és úgy önteni belőle a vattakorongra. Nem tudom, hogy a teljes kiszerelésű flakon is ilyen-e, de ha igen, akkor szerintem az nem igazán felhasználóbarát. De amúgy ez egy korrekt micellás víz.

Artdeco Perfect Volume vízálló szempillaspirál (teljes kiszerelésű termék)
Érdekes, hogy pont szempillaspirálból nincs szükségem egy újabb darabra, mert szerintem legalább 10 van itthon, mégis mindig örülök, ha egy újat próbálhatok ki, pláne egy olyat, amit mondjuk magamtól nem biztos, hogy megvettem volna. Ennek az Artdeco spirálnak ovális formájú keféje van, ami viszonylag sok festéket vesz fel, különösen a hegyénél, úgyhogy érdemes lehúzni róla. Az első réteg után kissé csalódott voltam, de aztán a másodikkal már egészen kellemes volt a végeredmény. Nem csinál drámai pillákat, de szépen dúsít és nem tapasztja össze őket. Nem maszatolódott, viszont annak ellenére, hogy vízálló, a Garnier micellás víz szépen lehozta.
Curaprox Black Is White fehérítő hatású fogkrém, friss mentolos íz (minta)
A márka már nem ismeretlen számomra, egyrészt mert több Pixiben is találkozhattunk már a termékeikkel - a fogkefét egy korábbi kiadásból imádom - , másrészt pedig a sógorom fogorvos, így nála is láttam már. Ez a kissé bizarr, fekete színű fogkrém fehérítő hatású, az elszíneződéseket aktív szén távolítja el, valamint apró, csillámló, kékes szemcsék is vannak benne, amelyek kékes filmréteget képeznek, így csökkentve a fogak sárgás elszíneződését. 
Izgatottan próbáltam ki, de sajnos nekem csalódás volt ez a termék: elhasználtam az egész tubuskával, de mégsem érzem/látom azt a "wow" hatást, amit vártam, ráadásul nekem nekem az íze sem tetszik. Elvileg friss lime-mentol ízű, én előbbit nem is érzem benne, de ami jobban zavar, hogy van egy fura mellékíze. Úgyhogy én maradok a jól bevált Himalaya Herbals Sparkly White fogkrémemnél, amivel egyébként szintén egy korábbi Pixiben ismerkedtem meg és azóta is nagy megelégedéssel használom.
Járt még egyébként ehhez fogkrémmintához egy kedvezményes kuponkód is, amivel a www.sagerdental.hu oldalon kedvezményesen lehet megvásárolni a Curaprox Black Is White/White Is Black fogkrém szettet.


GUCCI Bamboo női parfüm (minta)
Nem ismeretlen már számomra ez az illat, ITT írtam is róla részletesebben. Kellemes illat, de talán annyira nem az én világom. Virágos, enyhén fás illat, jó választás lehet azoknak, akik nem túl édes, nem túl virágos parfümöt keresnek és kedvelik a citrusos illatokat, valamint a liliomot és ylang-ylangot. Kellemes "nappali" parfüm, szerintem hétköznapokra tökéletes választás azoknak, akik kedvelik az ilyen típusú illatokat.

 + meglepi: Rossetti Bizsu kupon
Még jó, hogy valaki kiírta, hogy fordítsuk meg a dobozon található "szalagot", mert nekem ez az infó teljesen kimaradt. Ugyanis a papír hátoldalán egy 40% kedvezményre jogosító kupon van, amit a www.rossettibizsu.hu webáruházban lehet beváltani március 31-ig 5000 Ft feletti vásárlás esetén. Szerintem tökjó, hogy ez nem csak valami karácsonyi, vagy az év végéig felhasználható kupon, mert így ha most esetleg már ki is költekeztük volna magunkat, vagy mindenkinek megvannak az ajándékok, akkor azért márciusig még vehetünk valami szép ékszert magunknak, vagy ajándékba.


Szerintem ez egy korrekt kis dobozka lett, van benne minden, ami kell: hajápoló, egy kis smink, arcápoló termékek, meg még egy kis ez-az, de nekem egyértelműen az OSIS+ hajegyenesítő szérum lett a kedvenc belőle.



Mit szóltok a decemberi Pixiboxhoz?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest





*A bejegyzésben bemutatott Pixibox sajtópéldány, tehát nem én rendeltem, hanem úgy kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet. Nem szponzorált bejegyzés.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nekem pont a szempillaspirál miatt tetszik ez a csomag, hisz az mindig kell, mert elfogy / beszárad az előző :) Nem bánom, hogy nem rendeltem meg, ezzel a sok hajformázó termékkel nem tudnék mit kezdeni. A pure by pixit viszont várom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is fogom használni a spirált, hiszen az tényleg olyan, hogy mindig kell, csak az a baj, hogy már így is annyi van... :D

      Törlés
  2. Szia! Én is NAGYON vártam ezt a pixit, ugyanis lemaradtam a szülinapiról és csorgott a nyálam. Uriage termékekkel úgy jártam, mint te, száraz a bőröm, elteszem nyárra. Artdeco és Bamboo nekem tetszik, nagyon örültem, sajnálom viszont, hogy a parfüm rajtam nem tartós, de még szemezgetek vele... ha már box nekem a Mommymia most csalódás volt, Mézi cuki, de a többi nem annyira jött be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ezeknél a meglepi dobozoknál mindig benne van a pakliban, hogy esetleg nem pont a mi "szánk" íze szerint lesznek a benne lévő termékek.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe