About & Press


Magamról
Szandra vagyok, a blog szerzője. 2012 februárjában kezdtem el írni a The very style blogot, ami egy amolyan klasszikus beauty blog volt sminkekkel, kozmetikumok tesztjeivel, inspirációs bejegyzésekkel és hasonló könnyed, csajos témákkal. Aztán az évek alatt szép lassan egyéb témák is bekúsztak a blogra, már csak azért is, mert időközben született egy kislányom és 2016 elején úgy éreztem, megérett a blog egy névváltásra. Ekkor született meg a For Her blog, ahol a sminkeléssel és bőrápolással foglalkozó bejegyzések mellett többek között baba-mama és életmód posztokkal is találkozhattok, meg minden olyasmivel, ami egy ízig-vérig igazi nőt érdekelhet. Remélhetőleg a témák üdítő egyvelege kellemes kikapcsolódást nyújt Nektek :).

Elérhetőségek
Youtube: ForHerVlog
Instagram: @forherszandra
Twitter: @forherszandra
Email: forherszandra@gmail.com

Felhasználási feltételek
A blogon és a hozzá kapcsolódó közösségi felületeken kizárólag a saját, őszinte véleményem olvasható. Több céggel is kapcsolatban állok, de mindig körültekintően és alapos mérlegelés után választom ki, hogy mely márkákkal szeretnék együttműködni, és milyen terméket mutatok be az olvasóimnak/nézőimnek. Csak olyasmiről írok, amit én magam kipróbáltam és/vagy érdemesnek tartok az ajánlásra, pozitív vélemény megvásárlására semmilyen esetben nincs lehetőség. Ha valamiről negatív véleménnyel vagyok, akkor fenntartom a jogot, hogy ezt megírjam bármilyen körülmények között.
Az oldalon található képi és szöveges tartalom kizárólag előzetes engedéllyel, módosítások nélkül és forrásmegjelöléssel használható fel. (pl. forrás: http://www.forherblog.hu).




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. "2012-ben februárjában kezdtem el írni a The very style blogot....." Helyett: "2012 februárjában kezdtem el írni a The very style blogot"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet az elírásra, többször is átírtam a szöveget és sajnos az utolsó átolvasáskor átsiklottam fölötte.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe