Happy 3rd birthday, Pixibox!


Több szempontból is különleges volt az októberi Pixibox: a legfontosabb talán, hogy ez a 3. szülinapi kiadás és eme jeles alkalomból (ismét) jól megtömték a Pixinket. Ráadásul ezúttal különleges "díszbe" öltözött a dobozka, hiszen a szokásos szimpla, fehér helyett egy szép mintás, színezhető dobozt kaptunk, ami szerintem nagyon jó ötlet volt, hiszen nagy trend most a színezgetés. Felmerülhet a kérdés, hogy miért csak most írok róla? Nos egészen egyszerűen azért, mert először mindent ki akartam próbálni, ami a dobozban lapult.




CC Ceutical CC krém vegyes bőrre (teljes kiszerelésű termék)
Bár nem teljesen az én árnyalatom, de éppen határeset, így mindenképpen ki akartam próbálni. Könnyű, olajmentes formulájának köszönhetően szép egyenletesen eloszlik a bőrön. Bár enyhe fedése van, így inkább csak egységessé teszi a bőrképet és segít elkendőzni az apróbb bőrhibákat, de egy jó korrektorral és/vagy egy erősebb fedésű púderrel akár problémásabb bőrön is használható. Vannak olyan BB krémek/alapozók, amelyek felvitele után várni kell egy kicsit, mert érzed, hogy valami van a bőrödön, na ennél nincs ilyen, sőt szinte azonnali mattító hatást tapasztaltam. Összességében örülök, hogy kipróbálhattam, viszont szerintem meghagyom a melegebb hónapokra, amikor picit sötétebb az arcbőröm és elegendő egy enyhébb fedésű, de jól mattító termék.

Batiste szárazsampon Original és Blush (2db utazó méretű termék)
Sokan megörültünk, amikor hónapokkal ezelőtt jött a nagy hír, hogy végre nálunk is elérhetők a már-már ikonikus Batiste szárazsamponok. Nagy lelkesen meg is vettem a barna hajra való verziót, amitől őszintén szólva annyira nem voltam elájulva, de ez nem szegte kedvem, hogy kipróbáljam az egyiket, ami a dobozban volt, mégpedig a Blusht és most már kezdem érteni a nagy őrületet a márka körül :). Nagyon kellemes, édeskés, gyümölcsös-virágos illata van, egyáltalán nem fojtós, vagy kellemetlen, viszont nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hajunk frissebbnek tűnjön nem csak ránézésre, hanem "szaglásra" is. Eléggé fehér, ahogyan a hajra fújom, de hagyom hatni pár percet, majd átdörzsölöm törölközővel, végül megigazgatom a frizurámat és kész is a finom illatos, friss frizura. És ami külön plusz, hogy nem irritálja a fejbőrömet, még nap végén sem érzem, hogy viszketne, vagy bármilyen hasonló kellemetlenséget, úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele. Biztos, hogy ebből a Blush verzióból fogok venni.
Neogence Hialuronsavas hidratáló eszencia (minta)
Pont néhány napja írtam Nektek a Neogence szuperszónikus arcmaszkjáról és szemkörnyékápolójáról ITT, amikor is megláttam, hogy a Pixiboxban is van egy minta a márkától. És mivel a korábbi tesztcsomagomban is volt egy ugyanilyen minta, így megragadom az alkalmat, hogy itt és most írjak róla. Ez az eszencia azt ígéri, hogy magas koncentrációjú hialuronsavval hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet és hosszasan hidratál. Amikor kinyitottam a pici, pipettás üveget, láttam, hogy ez egy elég sűrű, átlátszó, gélszerű folyadék, ami kissé nyálkásnak, ragacsosnak tűnt. Szerencsére a bőrre felkenve ebből semmit nem érezni, gyakorlatilag azonnal beszívódik és egészen jól hidratál. Viszont én még úgy éreztem, hogy kell utána a szokásos arckrémem, de ezt írják is, hogy bármilyen arcápoló termékkel párosítóható a bőr hidratációjának fokozása érdekében, úgyhogy tulajdonképpen inkább ilyen szérumként használom a megszokott arckrémem előtt.
L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidum sampon és pakolás (utazó méret)
Ez a regeneráló páros nagyon sérült száraz hajra ajánlott és magas fokú táplálást biztosít. Az illata isteni, valahogy olyan luxus érzetet kelt bennem, bár sajnos nem érezni sokáig. Bár még csak egyszer használtam, de már így is tapasztaltam, hogy a hajam puha, selymes tapintású és fényes lett a használatuk után. Úgy tűnik itt egy újabb szuper hajápoló, amit a Pixinek köszönhetek :).
La Roche-Posay Toleraine Ultra Fluide arckrém és micellás arclemosó (minta)
Az arckrém nagy kedvencem, két flakonnal is elhasználtam belőle. Nagyon könnyű, gyorsan felszívódik, egyáltalán nem zsírosít és nem is irritál, ami nem csoda, hiszen nem tartalmaz többek között parabéneket, alkoholt és színezéket sem, így tökéletesen alkalmas az érzékeny, vagy allergiára hajlamos bőr ápolására.
A micellás víz nekem annyira nem jött be, sajnos nekem nem távolítja el a sminket rendesen és valahogy nem szerettem az érzést, amit hagy a bőrömön. De tudom, hogy sokaknak bevált és szeretik ezt a szappan-, színezék-, alkohol és parabénmentes terméket.
Curaprox Enzycal Zero fogkrém (minta)
Hallottam "visszhangokat" amiatt, hogy "már megint fogkrém van a Pixiben", de amióta én nekik köszönhetően rátaláltam egy szuper fogkrémre (Himalaya Herbals Sparkling White), én egyáltalán nem bánom. Bár ennek a mostaninak a hatásáról nem igazán tudok még beszámolni, hiszen ahhoz hosszabb használat és egy teljes tubus szükséges. Azt ígéri, hogy támogatja a nyál természetes védő funkcióját és nem tartalmaz semmilyen károsító anyagot, így kíméletes a száj nyálkahártyájához. Egyelőre annyit tudtam megállapítani róla, hogy nem az a szokásos fogkrém íze van, nekem inkább picit olyan gyógynövényes-mentolos ízű.
Paco Rabanne Olympéa női parfüm (minta)
Aki olvassa a blogomat, azt tudhatja, hogy nagy kedvencem most ez az illat, írtam is róla a parfümajánlós bejegyzésemben ITT. Igazán nőies és nem mellesleg tartós illat, nagyon magaménak érzem, leginkább a vanília miatt. Illetve azért, mert egyszerre édes és sós, virágos és kissé fás illat, elegáns, de van benne játékosság is, szóval egyáltalán nem unalmas és szinte bármilyen évszakban és alkalomra megállja a helyét.
Bomb Cosmetics Little Hotties illatosító pasztillák (próbacsomag)
Szintén nem ismeretlenek számomra ezek a kis illatosító korongok, tavaly jól bevásároltam belőlük. Ezeket párologtatóba kell tenni, majd meggyújtani alattuk egy illatmentes mécsest és élvezni az illatorgiát. Ugyanis az a jó bennük, hogy rengeteg különböző illatban kaphatók (megnézhetitek IDE kattintva), és összeállíthatjuk a mi kis saját mixünket, vagyis úgy keverhetjük az illatokat, ahogyan mi szeretnénk. Én most a Strawberry Chocolate Cream hármast kaptam, ami fehércsoki, eper és vanília méz kombinációja, isteni hármas, egyszerre krémes és kissé gyümölcsös, nagyon tetszik.
Stabilo Point 88 Tűfilc 2db
Szuper kis meglepi volt a Stabilotól, hogy ha már színezhető dobozt kaptunk, akkor jött hozzá két színes tűfilc is. Én még nem amúgy nem álltam neki színezni, ahhoz kéne még pár filc/színes ceruza, de ami késik, nem múlik.


 Szerintem méltó lett a 3. születésnaphoz ez a Pixibox.
Ti megrendeltétek? Ha igen, hogy tetszik?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Igen, jómagam is megrendeltem - vagyis inkább az előrendelésnek köszönhetem, hogy ismét eljutott hozzám ez a kis dobozka. Eszméletlen jó lett, imádom a tartalmát, bár egyelőre még néhány terméket nem sikerült hosszabban kipróbálnom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem azóta már mindent alaposan teszteltél :), van kedvenc?

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe