Antikedvencek, csalódások 2015 nyár/ősz | VIDEÓ


Talán nem szép dolog egyből egy ilyen negatív videóval indítani a hónapot, de mivel megint összegyűlt néhány termék, amik sajnos nem lettek a kedvenceim, így arra a gondoltam, hogy legyünk túl rajta minél hamarabb. Elég vegyes lett most a felhozatal: testápolási és smintermékek is vannak vegyesen. Ja és most bízom azért abban, hogy van olyan, akinek ezek közül van olyan, ami bevált, hiszen attól, hogy valami nekem nem működött, másnak még lehet jó. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik a mostani "antikedvenceim", akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Szia! Nem szeretnél majd egy mindennapra hordható őszi smink videót készíteni? Már régen volt ilyen. Nagyon jó a felsőd a videóban :-) Nekem a videóban látott termékek közül az avon szempillaspirálok nem váltak be és sajnos még a szemem is bevörösödött az egyiktől mert erős vegyszeres kipárolgása volt. További szép hétvégét :-)

    VálaszTörlés
  2. Az Avon szempillaspirál szerintem is borzalom, nekem is beszáradt 2 hét alatt, de előtte is túl sok festéket vett fel a spirál.. ami elszomorított, mert a többi Avon spirált szeretem!
    A Dove tusfürdőt ismerem még a videódból, én azt szerettem, nem okozott díszkomfort érzetet.
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan kár ezért az AVON spirálért... :( örülök, hogy Neked bevált a Dove tusfürdő, valószínűleg nem egyforma a bőrünk, ezért lehet az, hogy nekem nem vált be :(.

      Törlés
  3. Szia Szandra! Az avonos szempillaspirallal nekem is ez volt a legfőbb problémám, hogy nagyon jó szempillaspiral, de irtó hamar beszárad. 😞
    Szeretném megkérdezni, hogy szerinted mennyire jó a lovelys paletta, mert már régóta szemezek vele, de nem tudom megvegyem-e.

    Annyira tetszett a videós sminked, szivesen latnek sminkes videót én is. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszinte leszek, a Lovely palettát nem próbáltam, de kb. 1000 Ft-os árához képest egészen jókat hallottam róla, de ha esetleg nem is válik be, akkor nem buksz sokat :). Akkor úgy látszik az AVON-os spirállal nem csak mi jártunk így, többen írták ugyanezt a Youtube-on is... :( Hamarosan lesz majd sminkvideó is :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe