Világkörüli utazás a The Body Shoppal | Testápolás

Itt a nyár, a legtöbben ilyenkor töltik jól megérdemelt pihenésüket. Az igazán szerencsések egzotikus helyeken nyaralnak, de ha Te csak a kertbe, vagy a teraszra tudsz kiülni lazítani, akkor válaszd ehhez a The Body Shop megújult "Világ illatai" kollekciójának valamely tagját, melyek messzi tájakat idéznek, így garantált a testi-lelki feltöltődés. Négy régi illat új csomagolásban, valamint a vadonatúj "Olasz nyári füge" termékcsalád várja, hogy egzotikus utazássá varázsolja a napi testápolási rutinodat. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy nekem bejött-e ez az új illat, valamint hogy melyiket választottam a négy régi illat közül, akkor olvassatok tovább.




De még ne szaladjunk előre az illatokig, ugyanis szeretnék egy kicsit elidőzni a "Világ illatai" kollekció csomagolásánál. Szerintem irtó jól néz ki ez az egységes fekete-fehér design és hogy minden illatot külön színnel jelöltek. Se nem túl sok, se nem túl kevés, egyszerű, letisztult, de mégis van benne valami extra. Az egyetlen egy apróság, amit talán kissé zavaró számomra, hogy a tusfürdők és a testápolók csomagolása egy az egyben ugyanúgy néz ki, vagyis csak az ici-pici felirat árulja el, hogy épp melyiket tartjuk a kezünkben. Szóval ha megveszitek mindkettőt, akkor ne tároljátok egymás mellett őket, nehogy egy fáradt reggelen/estén felcseréljétek őket :D.
De most térjünk rá a kollekció új illatára, az Olasz nyári fügére. Én a parfümöt kaptam meg kipróbálásra és azt kell, hogy mondjam, hogy igazán érdekes, különleges illat, még soha nem szagoltam ilyesmit. Amikor a boltban kipróbáltam, sokáig ízlelgettem éa próbáltam magamról rájönni, hogy milyen illatjegyek is keverednek benne.
Felismertem a fügét, meg talán az ámbrát, de volt még egy illat, ami nagyon jellegzetes és nagyon ismerős volt, de csak nem tudtam rájönni, hogy mi az. És akkor odajött az egyik eladólány és felolvasta nekem, amit Arnaud Winter, a parfüm készítője mondott az illatról: “Az olasz füge aromája olyan különleges, mint az íze: édesen zamatos és enyhén diós illatú. A gazdag illatkompozíció eléréséhez szőlőlevelet, toszkán rózsát és friss ámbrát is felhasználtam.”
A diónál szinte felkiáltottam, hogy "Ez az! Hát a dió!" Valóban érezni egy diós illatot, de nem arra a száraz dióra gondolok, amit megeszegetünk, vagy süteménybe teszünk, hanem arra, ami a zöld burokban leesik a fáról. Ettől lesz ez egy friss, zöld, kissé fanyar és kesernyés, de mégis gyümölcsös illat, ami igazi felüdülés a nyári melegben. Tényleg nagyon különleges és érdekes, szerintem egyáltalán nem átlagos, vagy szokványos.
Az üvege csodás, igazi éke lehet a fésülködőasztalnak, vagy a polcnak. Az egyetlen bánatom, hogy nem túl tartós illat, bár nekem ez annyira nem újdonság, mert ezt tapasztaltam már más TBS parfümnél is.
A kollekció tagja még egy testvaj, testpermet, testápoló és tusfürdő is, megtaláljátok őket IDE kattintva.

Indiai éjjeli jázmin
A négy régi illat, ami most új csomagolásban tért vissza az Indiai éjjeli jázmin, a Japán cseresznyevirág, az Atlasz-hegyi rózsa és a Fidzsi-szigeteki lótuszvirág. Fel volt adva a lecke, hogy melyiket válasszam a négy közül, de abban biztos voltam, hogy az utolsót nem akarom, mivel azt már ismertem (és egyébként szeretem is nagyon). Az Atlasz-hegyi rózsát passzoltam, valahogy annyira nem éreztem magaménak, úgyhogy végül az Indiai éjjeli jázmin és a Japán cseresznyevirág között "vergődtem" nagyon sokáig... tényleg sokáig... fel alá járkáltam a boltban, kezemben az illatmintákkal, a kézfejemen kipróbált testvajakkal és hol ezt szagolgattam, hol a másikat. Aztán megszagoltam valami teljesen más terméket, majd utána újra a két illatot, és akkor beütött, hogy hozzám az Indiai éjjeli jázmin meleg, fűszeres és egzotikus illata áll közelebb, úgyhogy egy tusfürdő és egy testápoló jött velem.
Mint említettem, teljesen egyforma a két termék csomagolása, mindkettő billenő kupakos. A tusfürdő átlátszó, se nem túl sűrű, de nem is túl híg, kellemesen habzik, de nem éppen extratápláló-hidratáló, úgyhogy akinek száraz a bőre, annak ez nem lesz jó választás. Viszont azt vettem észre, hogy míg télen nekem az a fontos a testápoló termékeknél, hogy minél inkább táplálják a bőrömet, nyáron inkább az illat a lényeg, mivel a bőröm ilyenkor kevésbé száraz.
A testápoló sokkal könnyedebb, mint a testvajak, gyorsan és könnyen beszívja a bőr, nem hagy zsíros érzést maga után. És az az illat... nagyon nőies és csábító, de nem az a szokásos "jázmin", mivel ez egy pikáns és fűszeres verzió, én abszolút érzem benne a keleties, egzotikus jegyeket. Tökéletes választás ezzel a párossal indítani egy hosszúnak ígérkező nyári éjszakát.



Remélem kedvet kaptatok valamelyik illathoz!
Esetleg szagoltátok már valamelyiket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Az indiai éjjeli jázmin nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Alapjában véve szeretem a keleties illatokat, úgyhogy lehet ez is tetszene... :) bár nagyon sok illatra allergiás vagyok, úgyhogy én nehezen vásárolok magamnak parfümöt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, meg az illatok olyanok, hogy én is megpróbálok írni róluk, de igazából ezeket érezni kell, meg kipróbálni a saját bőrünkön. De azért próbálom átadni a benyomásaimat velük kapcsolatban :).

      Törlés
  2. Jól hangzik ez a fügés illat, biztosan érdekes és finom lehet a valóságban :)

    VálaszTörlés
  3. Számomra igencsak tetszetős, hogy Olaszországot is behozta a TBS, nekem személyes kedvencem az ország, nem csak az ott szerzett élmények, hanem egy családi szál miatt is, úgyhogy mindenképpen bemegyek és rászippantok erre az olasz fügére :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, érdemes megszaglászni, csak vigyázz, nehogy a többi termék szippantson be Téged, nehéz ellenállni :D.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe