Négy körömlakk, két manikűr | Essence The Gel körömlakkok


Nemrégiben bemutattam Nektek ITT egy videóban az essence #shelfie-t, ami egy két méteres polc 48 darab essence the gel körömlakkal. Képzelhetitek, hogy a bőség zavarába azt sem tudtam, melyik lakkot kenjem fel először, de végülis kiválasztottam négy körömlakkot és készítettem egy esküvő ihlette, valamint egy igaz nyárias, csillogó, mentaszínű manikűrt. Azt hiszem már többször is elmondtam, hogy nem vagyok egy nagy zsonglőr, ami a körmöket illeti, úgyhogy most is két teljesen egyszerű, "accent finger style" manikűrt készítettem és természetesen a véleményemet is elolvashatjátok a lakkokról. Ha pedig Ti is szeretnétek nyerni egy essence #shelfie-t 48 darab körömlakkal, akkor kattintsatok IDE.






Esküvő ihlette manikűr
Hogy miért esküvő ihlette? Nem is tudom, ez a lágy barackszín egy kis csillogással megfűszerezve, meg a szatén finis nekem valahogy olyan esküvői hangulatot áraszt, olyan koszorúslányos, vagy nem? Nekem az, de lehet csak azért, mert az egyik felhasznált lakk árnyalatának neve 35 engaged. Ez egyébként egy szaténfinisű, rózsaszínes-barackos árnyalatú lakk, amiben nagyon apró csillámok vannak. Valahogy én a szaténfinist olvasva egy mattabb alapszínre számítottam, de így is nagyon tetszik, jellegében (nem színében) valahogy picit emlékeztet a piCture pOlish Grace-ra, az is ilyen kis finom nőies szín, apró csillámokkal. Egyébként már egy rétegben is egészen szépen fed, de azért tuti, ami biztos, kettőt kentem fel belőle :).
De hogy egy picit feldobjam ezt a nagyon finom színt, a gyűrűsujjamra a 44 on air!-t kentem fel szintén két rétegben. Ja és természetesen mindkét manikűr elkészítéséhez használtam az essence the gel alap-és fedőlakkot is.
Nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, nőies, de nem túl cuki, csillogó, de mégsem túl sok.

Csillámló mentafagyi manikűr
Nem telhet úgy el a nyár, hogy legalább egyszer ne kentem volna fel egy mentaszínű lakkot, így nem volt kérdés, hogy kipróbálom a 40 play with my mintet (amit sajnos elfelejtettem ide lefotózni, de a #shelfie videóban megnézhetitek ;), merthogy korábban belefutottam már pár gyengécske mentaszínű lakkba. Ez egy krémfinisű árnyalat, ami nagyon szépen fed két rétegben, nem csíkozódik, szóval kellemes volt használni. Ehhez egy színben passzoló, csillámos lakkot választottam a gyűrűsujjamra a 41 kiss me, freddyt, ami kékes-zöldes, kissé szürkés árnyalat ezüst csillámokkal. Nekem tetszik a végeredmény, friss, üde, de van benne egy kis extra, szerintem jól illenek egymáshoz.

Az essence the gel alap-és fedőlakkal együtt használva mindkét manikűr gond nélkül kibírt egy hetet, semmi kopás, vagy lepattogás nem volt, szóval akinek nincs kedve/ideje egy héten többször is körmöt festeni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezeket a lakkokat.



Ti próbáltátok már valamelyik árnyalatot az
essence the gel körömlakkok közül?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. Mindkét lakk csodaszép, és nagyon illenek is hozzád! ;)
    Kíváncsi vagyok a többi lakkra is, remélem készítesz majd egy-egy bejegyzést róluk, vagy csak azokról, amiket van kedved megmutatni nekünk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp a napokban tettem fel egy képet instára egy új kedvencről a 37-es serendipityről, beleszerettem abba az árnyalatba :).

      Törlés
  2. Az első nagyon tetszik, ez a 44-es on air! így képen nekem nagyon hasonlít a régi kiadásból a rich & pretty-re. Szerettem, mert se nem arany, se nem ezüst, ilyen kettő között mindenhez megy szín, úgyhogy azt hiszem ez is meg kell vennem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg ilyen kettő közötti szín, és pont ezért tetszik nekem is, mert kb mindenhez megy :).

      Törlés
  3. Az első manikűr csodaszép, a második nekem már túl élénk, de nagyon nyárias :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon jó ez a lakk, nekem is bevált és az ára is nagyon baráti. És végre egy blogger aki szépen tartja a kezét a fotózáshoz. Tudom, nem könnyű, hogy látszódjon a lakk, de számomra félelmetes a befeszített karvaly kezek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó köszönöm szépen :D. Pedig néha még így is azt érzem, hogy fura pózban tartom a kezem, de örülök, hogy Nektek nem ez jön le :).

      Törlés
  5. Mindket kreacio nagyon tetszik, illenek egymashoz a lakkok :)
    Jo lenne megnyerni az osszeset ;)

    VálaszTörlés
  6. Egyszerű, szolid manik, nekem is tetszenek ezek a színek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem főleg az első kettő nagyon sokoldalúan használható árnyalat :).

      Törlés
  7. Nagyon szép mindkét manikűr, nagyon várom a többi bejegyzést is. Ma én is bementem a Rossmannba, sajnos elcsábultam, én az essence prince charming árnyalatát vettem meg, szerelem első látásra. :)

    VálaszTörlés
  8. És ha nem használunk alap-fedő lakkot, úgy is tartós, vagy már nem annyira?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem volt úgy tartós. Az alap és fedőlakkal jóval tartósabb az eredmény.

      Törlés
    2. Nekem is az alap és fedőlakkal igazán tartós.

      Törlés
  9. Mindkét lakk és mani nagyon szép! ^^

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe