Must have kencék fesztiválokra | Júliusi Pixibag


Ezúttal vártam néhány napot a blogbejegyzésemmel a júliusi Pixibagről, ugyanis először ki akartam próbálni a termékeket, hogy az első benyomásaimat, véleményemet is meg tudjam osztani Veletek. Annyit előre elárulhatok, hogy ez valóban egy igazi festival edition lett, tényleg szinte minden van a kis hátitatyóban, ami egy fesztiválon jól jöhet. A hátizsák meg külön pluszpont - bár én a Pixis neszesszereket is imádom, de ez a kis tatyó tényleg nagyon praktikus, szinte bármilyen outfithez passzol és nemcsak fesztiválokra jó :). De nézzük akkor a tartalmát!




Először is egy  kis összegző kép, hogy mik voltak a júliusi Pixibagban. Pontosabban volt benne még egy mini Vöslauer víz is, de elnézéseteket kérem érte, ahogy megérkezett, egyből be is vágtam a a hűtőbe és amint lehet felhörpintettem, mondanom sem kell, hogy nagyon jól esett a nagy melegben. Bár én idén nem voltam/megyek fesztiválozni, de korábban voltam egyszer-egyszer, úgyhogy elmondhatom, hogy ez tényleg ez igazán "fesztiválkompatibilis" kiadás lett: minden olyan kis kompakt, pont megfelelő méretű, úgyhogy egy pár napos fesztiválozásra, vagy nyaralásra simán magunkkal lehet vinni ezeket a termékeket, mert nem foglalnak nagy helyet a táskában.

Dr. Kelen Sun Save Napozás utáni balzsam
Ez az egyetlen termék, amit nem tudtam érdemben tesztelni, tekintve, hogy nem igazán napozom mostanság, inkább az árnyékban húzom meg magam. Ettől függetlenül azért magamra kentem és kipróbáltam: nagyon könnyed állagú balzsam, gyorsan beszívódik a bőrbe, olyan tipikus "napozás utáni krém" illata van, de egyáltalán nem erős, vagy zavaró. Bár ezt nem tudtam tesztelni, de azt írják, hogy hűsít, nyugtat, csökkenti a bőrpírt, valamint hidratálja és regenerálja is a bőrt, amire mindenképpen szükség lehet, ha az ember egész nap a szabad ég alatt fesztiválozik. Nemrégiben ITT írtam arról, hogy a napozás utáni termékeket is érdemes betenni a hűtőbe használat előtt, hogy még inkább hűsítsék a bőrt.
Kneipp Derűs nap aroma tusfürdő - Citrom
Ez a tusfürdő egy igazi citromos "csobbanás", az illatáról valamilyen citromos cukorka jutott az eszembe. De az tuti, hogy elképesztően frissítő és élénkítő, nagyon üdítő érzés vele zuhanyozni, igazán jó érzés felfrissíteni vele a testet és lelket, amikor az ember egész nap (és éjjel) rúgja port egy fesztiválon. És amin nagyon meglepődtem, az az, hogy elképesztően jól habzik. Nagyon bársonyos, krémes, gazdag habja van, így nagyon puha lesz utána a bőröm.

Borotalco Original dezodor
Amikor olvastam, hogy milyen márkák lesznek ezúttal a Pixibagben és megláttam a Borotalco márkát, őszintén szólva pilláztam nagyokat, mert életemben nem hallottam még róla és fogalmam sem volt róla, hogy mi ez. Aztán a Pixibag megérkezése előtti való napokon többször is belefutottam a TV-ben a Borotalco reklámba, és kiderült, hogy ez Olaszország első számú dezodormárkája. És valóban szuper kis termék: nagyon hatékonyan véd az izzadás ellen, púderes illata egyáltalán nem tolakodó és mivel nem tartalmaz alkoholt, így a hónalj érzékeny bőrét sem irritálja, vagy szárítja. Külön öröm, hogy dezodor spray, mert én szinte mindig azt használok, esetleg stiftet. Ja és és imádom az ilyen minidezodorokat, mindig veszek egyet-egyet, amit aztán magammal hordok a táskámban, úgyhogy most épp' ezt tartom magamnál.
Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gél
Ha valami nélkül tutira nem indulnék el fesztiválozni, akkor az a kézfertőtlenítő lenne. Mondjuk ennek a Caoseptnek a szokásosnál valamivel nagyobb a flakonja, de így legalább biztosan kitart jópár napig. Amikor kinyomtam a kezemre, megcsapott az a szokásos "alkoholos" szag, de az gyorsan elillant és a helyét felváltotta a sokkal kellemesebb zöld tea illat. Hamar beszívódik, és bár nem ragacsos, de hagy egy finom réteget maga után a kézen, de engem nem zavart, mert nem volt kellemetlen. A bőrömet mérsékelt használat mellett nem szárította, de mivel alkoholt tartalmaz, így azért ne használjátok túl gyakran, mert szerintem úgy már száríthat.

Aussie Miracle Beach Waves texturáló spray
Erről nem is írnék túl sokat, mivel már használok egy ilyet, videót is készítettem a használatáról ITT és nagyon szeretem. Kellemes, természetes hullámos hajat készíthetünk vele nagyon egyszerűen, hajformázó eszközök használata nélkül: csak fújjunk belőle a tincseinkre, sodorgassuk, pödörgessük őket. Ha készen vagyunk, akkor tegyünk a hajunkba pl. azt a szuper színes hajpántot, amit a Rossetti Bizsu rejtett az én Pixibagembe. Nem tudom, hogy mindenkiében hajpánt volt-e (illetve pluszban három színes hajgumi is), de én nagyon megörültem, mikor megláttam, mert totálisan rá vagyok kattanva most ezekre, rengeteget hordom őket. Remekül állnak a kiengedett és befont hajhoz, cophoz, kontyhoz, teljes mértékben fesztiválra való kiegészítő.
Írjátok meg kommentben, hogy kinek milyen hajpánt, vagy egyéb kiegészítő lapult a tatyójában ;)!

Signal White Now Gold! Instant Triple Power fogkrém
Természetesen fogkrém nélkül sem indulhatunk el, úgyhogy a Pixi-team erre is gondolt. Bár nem nagyon van infó a dobozon, de azt hiszem használtam már hasonló terméket a Signaltól (vagy talán pont ezt?!). Ez amolyan optikailag fehérítő fogkrém: fogmosás közben kék hab képződik, amelytől a használat után optikailag fehérebbnek tűnnek a fogak, tehát a hatás azonnal, viszont nem hosszútávú. És persze nem csak a mosolyunk lesz fehérebb, hanem a leheletünk is sokkal frissebb. Bár én jobban szeretem inkább a tartós, hosszan tartó fehérséget, ami nem csak optikai, de azért jól jöhet egy ilyen fogkrém is "vészhelyzetben", úgyhogy el fogom használni ezt is.

Nina Ricci - Les Delices de Nina EDT parfümminta
Végül egy parfümminta, amire - nagy-nagy megnyugvásomra- nem csak én hittem azt, hogy valami édesség :D. Éppen most használtam el egy teljes üveggel a Nina Ricca Nina parfümből (ITT írtam róla korábban), amit nagyon szerettem, és ez ahhoz nagyon hasonlít. Ez egy nagyon csajos, édes, gyümölcsös illat, igazán játékos, egyből jókedvem lett, ahogy magamra fújtam. Amúgy fesztiválokra atörékeny parfümös üvegek helyett érdemes inkább ilyen kis mintákat vinni. Én amúgy is tartok magamnál a táskámban mindig egy-két ilyet, mert bármikor jól jöhet :).



Ti mentek valahova fesztiválozni?
Ha igen, mik azok a kozmetikumok,
amiket semmiképpen nem hagytok otthon?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Ilyen Borotalco dezodor van az augusztusi Marie Claire magazinhoz is! :) Ma reggel vásároltam meg, ki is próbáltam, tényleg nagyon kellemes az illata. Azt hiszem be fog válni! :)

    VálaszTörlés
  2. Sokan leszólták ezt a kiadást, pedig szerintem szuper cuccok vannak benne! :) Sajnos én sem jutok el egyetlen fesztiválra se, de talán majd jövőre.

    VálaszTörlés
  3. Az Aussie Miracle Beach Waves texturáló spray melyik boltokban kapható? :)

    VálaszTörlés
  4. Jó dolgok voltak benne, tényleg fesztiválra valók :) De ahogy írtad, ez a kis csomag most a nyaralóknak is tökéletes. Mondjuk az is igaz, hogy én nem tudtam megvásárolni most sajnos, és annyira azért nem fáj a szívem, mint fájhatna :) Csak ez a szuper hátitáska.... :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe