Hello Pupa! | Teszt


Tudom, hogy azért annyira nem újdonság már, hogy nálunk is lehet kapni Pupa termékeket, de én csak pár napja jutottam el a Mammut 2-ben lévő boltba. Őszintén szólva elámultam, hogy mennyire szép a bolt, másrészt azon is, hogy mennyi szuper termék van és éppen akkor, amikor én ott jártam, remek akciók is. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket vettem és mi a véleményem róluk, akkor kattintsatok tovább.




VAMP! krémes szemfesték - 500
Nagy rajongója vagyok a krémes szemfestékeknek, mivel gyorsan és egyszerűen szép sminket készíthető velük. Viszont a Maybelline Color tattoo nálunk kapható színválasztéka már nem igazán elégít ki, a Max Factor krémes szemfesték meg nem jött be, úgyhogy nagyon megörültem, hogy a Pupának is van ilyen terméke.
Ez a fémes finisű, csillogó, barackos árnyalat hamar belopta magát a szívembe. Egyrészt igazi nyári szín, ami szerintem valamennyi szemszínhez remekül passzol. Másrészt a textúrája pont tökéletes: se nem túl krémes, se nem túl kemény, így nagyon könnyen és gyorsan el lehet dolgozni - a legegyszerűbb egyébként ujjal - és nagyon tartós, még a nagy melegben is. Szóval öröm és boldogság, valószínűleg több árnyalatot is be fogok szerezni belőle. Teljes áron 2590 Ft lett volna, de az akciónak köszönhetően kb. 1800 Ft-ért jutottam hozzá, szóval árban is kb. ott van, mint a Maybelline krémes szemfestéke, úgyhogy yayyy :)!
Ez a fényes verzió 12 árnyalatban kapható, de létezik matt verzió is 6 árnyalatban.

VAMP! Wet & Dry Eyes Kit Limited Edition
Utolsó pillanatban vettem észre, hogy remek szetteket is lehet kapni különböző termékekkel és színvariációban, ráadásul a legtöbbhöz van pl. neszesszer is és mivel ezek is éppen akciósak voltak, így nem tudtam ellenállni.
Az általam választott verzióban volt egy VAMP! Wet & Dry szemfesték a 101-es árnyalatban, egy VAMP! szempillaspirál és egy ezüst-rózsaszín neszesszer.
A szemfesték égetett szemhéjpúder, ami szárazon és nedvesen is használható. Én még csak szárazon próbáltam, de így is gyönyörű színe és fénye van, tökéletes a textúra,  nagyon selymes, egyáltalán nem porol, akár ujjal is fel lehet vinni. Biztos vagyok benne, hogy nedvesen még ragyogóbb, intenzív színe van. Szemhéjalappal tartós is. Jelenleg 23 árnyalatban kapható ez a verzió, szaténos és gyöngyházfényű finissel, de hamarosan új színek is érkeznek majd.
A VAMP! szempillaspirálnak nem gumisörtés, hanem hagyományos, viszonylag nagy keféje van, ami a közepén összeszűkül, homokóra alakú. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fogom-e nagyon összekenni vele a szemhéjamat, de csak a szokásos 1-2 pötty kenődött fel.
A festék elég sűrű és viszonylag sokat vesz fel a kefe, úgyhogy érdemes lehúzni róla a felesleget. Amúgy viszont ez a szempillaspirál remekül elkapja a pillákat, nagyon szépen dúsítja és szétteríti őket, valamennyire ível is és extrafekete színe van. Úgy vettem észre, hogy nem hosszabbít, de nekem erre nincs is szükségem. Két rétegben sem csomósodik, vagy tapasztja össze a pillákat, úgyhogy nekem abszolút bejövős.
A szemhéjpúder és a szempillaspirál is önállóan 2590 Ft lenne, vagyis a kettő együtt 5180 Ft, de így szettben a neszesszerrel együtt 3250 Ft lett volna, viszont ez is akciós volt, úgyhogy alig több 2100 Ft-ért lett az enyém ez a szett, szerintem elég jó deal volt :).

Egy szó mint száz: eddig nagyon tetszenek a Pupa termékek és valószínűleg hamarosan újra el fogok látogatni a boltba, hogy feltérképezzem a teljes kínálatot és minél több terméket megismerjek. Mert én azt például nem is tudtam, hogy testápolási és napozó termékei is vannak a márkának, kaptam is a vásárlásom mellé egy mintát egy multifunkciós krémből, úgyhogy azt is ki fogom próbálni.
Ha gondoljátok, nézzetek szét a Pupa magyar honlapján ITT, sajnos magyar facebook oldaluk még nincsen, de reméljük, ami késik, nem múlik :).


Ti próbáltatok már Pupa termékeket?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Szuper termékeket szedtél össze, az elmondásod alapján nagyon meggyőzőek. Én eddig csak egy körömlakkot próbáltam tőlük, amit ajándékba kaptam az egyik barátnőmtől. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak a színe nem az igazi számomra, de a lábkörmeimre elhasználom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én meg pont a lakkokat nem próbáltam még, de előbb-utóbb szerintem azok is sorra kerülnek :).

      Törlés
  2. De szépeket vettél :) Nekem egy hópelyhes szettem van tőlük meg egy körömlakkom és mindkettőt nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is egy krémes szemhéjfestéket szereztem be a leárazáson. A matt Taupe árnyalatot. Olvastam, hogy szemöldökre is használható, így mindenképpen ki akartam próbálni. Eddig nagyon tetszik és biztosan visszatérek még a Pupa üzletbe, mert nagyon szimpatikusak a termékeik és a győri üzletben dolgozó eladólány is nagyon profi és segítőkész volt, szóval teljes mértékben pozitív élménnyel gazdagodtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanígy vagyok én is, valóban nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók is :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe