Ragyogjon a hajad (is)! | Hajápolás

Korábban ígértem Nektek, hogy mivel mostanában több szuper hajápoló terméket is kipróbáltam, így be fogom ezeket mutatni itt a blogon. Korábban ugyanis sokszor csak megszokásból használtam egy-egy sampont, vagy egyéb hajápolót: nem igazán voltam elégedett a hatásával és az ígéreteket sem igazán váltották be, de a megszokás miatt nem váltottam, meg nem feltétlenül volt kedvem kísérletezni sem... Így óriási felüdülés és öröm számomra, hogy mostanában több szuper termékkel is sikerült megismerkednem, amelyek nem csak hitegetnek a csomagoláson leírtakkal, hanem valóban gyönyörűvé varázsolják a hajamat. Ma az Aussie Miracle Shine samponról és balzsamról szeretnék írni Nektek.



Őszintén szólva elég érdekesen indult a kapcsolatom az Aussie-val, ugyanis emlékszem, hogy még hónapokkal ezelőtt a facebookra kitettem egy képet néhány termékről, és akkor néhányan írták kommentben, hogy nekik nem igazán vált be... És bár tudom, hogy nem vagyunk egyformák - ami az egyiknek működik, a másiknak nem - , mégis picit félve próbáltam ki, hogy vajon az én hajammal mit fog művelni. De nem kellett volna, ugyanis az ominózus 3 Minute Miracle mélykondícionáló balzsamot azóta is szeretem és használom. 
Aztán jöttek a hajformázó termékek, melyekről ITT videót is láthattatok, és most jutottam el oda, hogy sampon+balzsam kombót is kipróbáljak, mégpedig a Miracle Shine termékcsaládból. Amúgy ez is eleve érdekes, mert ha új hajápoló családot választok, először mindig a sampont+balzsamot próbálom ki, és ha azok beválnak, akkor jöhetnek az egyéb termékek, úgyhogy itt ez is fordítva történt, de már nem bánom, hogy így alakult.

Én nagyon kedvelem az Aussie termékek flakonjait, mivel nem túl merevek, így könnyű kinyomni belőlük a terméket és pont megfelelő méretűek, így jól passzolnak a kezembe. Apropó méret: pluszpont nálam, hogy a sampon nagyobb kiszerelésű (300ml, a balzsam 250 ml), ugyanis szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy a sampon mindig hamarabb fogy el, hiszen abból többet használunk, mint a balzsamból. Így ha a samponban valamivel több van, akkor esélyes, hogy egyszerre fogok az aljára érni.
De hogy mit is tud a Miracle Shine termékcsalád? Attól, hogy ausztrál ginzenget és csillámló gyöngyport tartalmaz, az ígéret szerint utóbbi felel a haj ragyogásáért, előbbi pedig frissíti és élénkíti a hajat. Ez elég jól hangzik és erre bizony nagy szüksége van az én tincseimnek, ugyanis kb. 1,5 hónapja valahogy olyan fakó és élettelen a hajam - gondolom ez részben a szülés utáni "hormonőrületnek" is köszönhető, úgyhogy izgatottam próbáltam ki őket.
A sampon a flakonból kinyomva egészen sűrűnek tűnik elsőre, viszont ahogy elkezdem eldolgozni, inkább géles állagúnak érzem, így nagyon könnyű beledolgozni a hajamba és felhabosítani. Ez mindenképpen jó, ugyanis vannak olyan samponok, amik már-már túlzottan is sűrűek, így egyrészt nehezebb őket felhabosítani, másrészt mindig attól tartok, hogy ezeket nem tudom teljesen leöblíteni, és esetleg valamilyen furcsa "réteget" hagynak maguk után a hajamon. De ennél a samponnál szerencsére szó sincs ilyesmiről.
Öblítés után jön a balzsam, aminek a használatával kapcsolatban nem írták elő, hogy meddig érdemes a hajon hagyni. És hát sajnos én nagyon türelmetlen vagyok ilyen szempontból, jó ha 2 percet hagyom hatni, úgyhogy ezzel sincs másképpen. Mégis amikor elkezdem leöblíteni a hajamról, már akkor érzem, hogy milyen selymesek és puhák a tincseim, és ezt mindenképpen jó jelnek. Ugyanis vannak olyan termékek, amelyek használata után vizesen azt érzem, hogy valahogy olyan durva tapintású a hajam, és hát általában ez szárazon sem lesz sokkal jobb...
Viszont itt nincs ilyen kellemetlen meglepetés hajszárítás után, sőt: a hajam nem nehezül el,  nagyon könnyű és élettel teli, puha volt és selymes, és valahogy nem annyira "szálkás". Ja és az illat, az a jellegzetes Aussie-illat: édeskés, gyümölcsös-rágós, amit szárítás után is lehet érezni a hajon. Egy szürke, borús napon próbáltam ki először ezt a két hajápolót, de még a szürkeségben, lámpafény mellett is láthatóan ragyogó és fényes lett a hajam (de direkt készítettem képet vakuval is, hogy lássátok, mennyire szép fényes és ragyogó lett a hajam). Vagyis jó volt nézni és jó volt hozzáérni is. Az első használat után nem győztem betelni a hajam selymességével, egyfolytában a hajamat simogattam. Nem én vagyok hálás a tesztelési lehetőségért, hanem a hajam ;)!
Bal oldalon vaku nélkül, jobb oldalon vakuval

A Miracle Shine sampont és balzsamot megtaláljátok a DM drogériákban 1699 Ft-os áron, a termékcsalád tagja még egy 3 perces pakolás és egy frissítő permet is.




Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, akkor további "hajas" 
posztokat ITT, ITT és ITT olvashattok.



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. De jó, nagyon jól hangzik, amiket leírtál, meg hát látszik is a képen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút, nagyon észrevehető a változás ránézésre és tapintásra is :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe