Flormar újdonságok: meglepetés a köbön | TESZT


Sajnos jó ideje nem jutottam Flormar stand közelébe, pedig itt-ott mindig belebotlok valami "finomságba", úgyhogy nagyon megörültem, amikor lehetőséget kaptam, hogy kipróbáljam a márka néhány újdonságát.
Két termékkel kapcsolatban semlegesek, az érzéseim, a másik három viszont eléggé meglepett...
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy pozitívan vagy negatívan "csalódtam" bennünk, akkor olvassatok tovább.






Flormar BB krém - 02 Light Medium
Kissé bajban voltam, amikor árnyalatot kellett választanom ebből a BB krémből, és amikor megérkezett és kipróbáltam, kissé megijedtem, hogy sötét lesz, de szerencsére nem így lett. Szépen illeszkedik az arcbőröm színéhez és egységesíti azt. És pont. Nagyjából ennyit tud.  A csomagoláson is szerepel, hogy enyhe "sheer tinted" és valóban így is van, nagyon enyhe fedése van, így akinek problémásabb a bőre, annak szerintem nem érdemes próbálkozni vele, vagy max. korrektorral. Viszont egy meleg nyári napra tökéletes, amikor az ember nem akarja alapozóval elnehezíteni a bőrét. Ez a BB krém ad némi fedést, van benne 15-ös fényvédő is, és púderrel fixálva nekem egészen sokáig matt maradt vele a bőröm. Szóval vannak mellette és ellene is érvek, nem egy kihagyhatatlan darab, de nincs bajom vele.
Megtaláljátok ITT.

Flormar Deluxe Cashmere Stylo rúzs - DC25 Perfect Crimson
Ez a rúzs viszont valami zseniális: már a csomagolása is magával ragadott, de ami a kupak alatt fogadott, az igencsak meglepett. Ugyanis ez az árnyalat ránézésre egy klasszikus pirosnak tűnt, de amikor kipróbáltam a kézfejemen, akkor igencsak kikerekedett a szemem, ugyanis egy gyönyörű pirosas beütésű sötét rózsaszín árnyalat fogadott - szerelem volt első látásra, úgyhogy kentem is fel azonnal számra. Ez nem az a krémes, "szétcsúszós", vizes hatású rúzs, úgyhogy érdemes ajakápolót használni alá, hogy nehogy kiemelje az esetleges száraz részeket az ajkakon. Nagyon intenzív a színe, gyönyörűen pigmentált, nagyon nőies árnyalat, csodás! Nem matt, de nincs is vizes csillogása, inkább csak visszafogott fénye van. Viszonylag tartós is: nekem az ivást jól bírta, az evést már kevésbé, viszont egyrészt szép egyenletesen kopott, nem foltokban, és nem tűnt el teljesen az ajkakról, egy kevésbé intenzív alapszín sokáig látszódott még.
Ha szeretnék feltűnést kelteni, akkor önmagában szoktam használni, de egyszer kipróbáltam úgy is, hogy épp csak egy keveset az ujjammal szétkentem az ajkakon, majd rákentem a Rimmel Oh My Gloss! szájfény 190 Pin Up árnyalatát, ami színben remekül harmonizál ezzel a rúzzsal, és így azért kicsit visszafogottabb.
Megtaláljátok ITT.

Flormar Puffy Blush - 02 Hippie Fest
A csomag legnagyobb meglepetését ez a pirosító okozta - több szempontból is. Egyrészt amikor megláttam, hogy mennyire sötét, intenzív színe van, azt mondtam, hogy én ezt tuti nem fogom magamra kenni. A másik döbbenet pedig akkor jött, amikor kinyitottam a tégelyt és leesett, hogy ez nem préselt "por" pirosító, hanem "krémpirosító". Az idézőjel indokolt, merthogy igazából nem is krém, semmihez nem hasonlítható textúrája van, én még nem találkoztam ilyesmivel. Ha belenyomom az ujjam, ott marad a helye, "rugalmas", kicsit olyan mint egy párna... értitek? Ennél jobban nem tudom elmagyarázni - remélem a kép egy picit segít abban, hogy elképzeljétek a textúráját. Minden esetre hihetetlenül izgalmas és újszerű, nekem legalábbis :).
Szerencsére a bohócpírtől való félelmem teljesen alaptalan volt, ugyanis nagyon kellemes és üde színt lehet elérni vele az orcákon, ha csak keveset használ belőle az ember (ahogyan az majd a lenti képen is látható lesz). Én egészen egyszerűen az ujjaimmal vittem fel és dolgoztam el - zseniális, imádom!

Flormar x10 Sculpting Mascara - Volume
Kezdem a lényeggel: ez a szempillaspirál BRUTÁL pillákat csinál, a legjobb spirál, amit valaha próbáltam. Számomra is hihetetlen, de felülmúlja az eddigi két legnagyobb kedvencemet a Bourjois 1 seconde volume-ot és a Maybelline Lash Sensationalt is.
Ennél is volt meglepődés: ugyanis ennek hagyományos (szőr?) keféje van, úgyhogy emiatt már némi hátránnyal indult nálam, ugyanis az előbb említett két spirálnak szilikonos keféje van. Ráadásul nem is kicsi a feje, úgyhogy kissé szkeptikusan emeltem a pilláimhoz, de amit ezután jött, az mindent "negatív" érzést törölt bennem.
A kefe hihetetlen jól elkapja még a legoldalsóbb pillákat is, gyönyörűen szétválasztja és íveli is őket, nem akartam hinni ez a szememnek, hogy ez nagyobbacska fej is ügyesen kiemeli a pilláimat. Aztán arra gondoltam, hogy jöhet a második réteg, bár picit tartottam tőle, hogy össze fogja ragasztani a pillákat, és szertefoszlik az "álom", de nem így történt. Sőt, a második réteg rátett egy lapáttal: ugyanis ez kellett ahhoz, hogy igazán dúsak legyenek a pillák. Egyetlen ici-pici apróság van, ami ront az összképen: alsó pillákra nem ajánlom, ugyanis a nagy melegben nekem ott picit elmaszatolódott, de amúgy ez a spirál egyszerűen tökéletes, az eddigi legjobb spirálom. És mivel ezt már másodszor írom le ebben a bejegyzésben, így kénytelenek lesztek elhinni, hogy tényleg így is van :D.
Megtaláljátok ITT.
Flormar CC Correct & Conceal körömlakk - 003 Nude pink
Ez a körömlakk nem váltott ki belőlem túl nagy érzelmeket, nem vagyok oda érte menthetetlenül, de nem is utálom. Kicsit úgy vagyok vele, mint amilyen maga ez az árnyalat: olyan semleges... Egyébként egy kellemes, világos, pasztell barackos nude árnyalat, én a pint beütést kevésbé látom benne, na jó, talán egy hangyányit. A színével amúgy semmi bajom, szeretem mostanában az ilyen visszafogott árnyalatokat. Az ecsetet viszont nem annyira szeretem, nekem picit túl hosszú és keskeny, de azért nem ördöngősség lakkozni vele. Két rétegben nekem kb. 4 tartott, viszont sajnos elfelejtettem képet készíteni róla, amikor a körmeimen volt, úgyhogy a lentebb látható körmös képet INNEN kölcsönöztem.
A lakkot pedig megtaláljátok ITT.
(Kép forrás: http://www.mamontenka.com/2015/03/flormar-cc-ojeler.html)
És természetesen íme egy kép "élesben" a BB krémről, a pirosítóról, a szempillaspirálról és a rúzsról. Gondolom a két utóbbit nem kell nagyon magyaráznom... :D

Ha megtetszett valami a fentebb bemutatott sminkekből, akkor a Flormar terméket keressétek a Flormar standokon a bevásárlóközpontokban (Westend, Aréna, Árkád). Vagy ha olyan szerencsétlen helyzetben vagytok, hogy az előbb említett plázákból egyik sem esik utatokba, akkor a Nailland webshopból is rendelhettek Flormar termékeket IDE kattintva.



Ti használtok Flormar termékeket?
Ha igen, mit?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Köszönöm-köszönöm-köszönöm hogy megírtad ezt a bejegyzést, ÉPP ilyen színű rúzst keresek, de a spirál is tuti vevős. Nagyon jól áll, és még egyszer köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a pirosítót meg fogom nézni, a Maybelline-nek van hasonló formulájú terméke (Bouncy blush) amit már régóta nézegetek, de nálunk nem kapható. :( Egyébként a rúzsokat és lakkokat szeretem a Flormartól. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, amúgy nekem is egyből a Bouncy Blush jutott eszembe, bár az alapján, amiket videókban láttam róla, picit azért más. Mindenesetre izgi újdonság :)!

      Törlés
  3. Nem is igaz h nincs saját képed a lakkról, asszem a macaronos instás képeden az van rajtad, még vki rá is kérdezett ott kommentben ;)

    Amúgy a nekem is a lakkon kívül az összes cucc bejön, a pirosítóból volt asszem vmi hasonló habos(?)-krémes állagú fajta talán a maybelline-nél? bounce néven? de vagy be se jött mo-ra, vagy hamar kivonták, már nemtom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Instán valóban volt egy kép a lakkról, de kifejezetten a blogra nem készítettem, azt a macaronosat meg nem akartam ide feltenni, mert ott nem a lakk a lényeg :D.
      A Maybelline-nek volt a Bouncy Blush, azt nálunk sajnos nem lehetett kapni, de szerintem ez azért nem teljesen olyan.

      Törlés
  4. Jajjj ez a pirosító gyönyörű :O :)

    VálaszTörlés
  5. Engem ez a pirosító megvett.Tökéletes a színe és a textúrája,nekem ez az igazi nyári pirosító.Ennek sajnos nem láttam a linkjét:(
    A nude lakk és a szempillaspirál is elnyerte tetszésem bár az utóbbiból kicsit sok van már:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt találod a pirosítót: http://nailland.hu/smink/flormar/puffy-blush-002-hippie-fest
      :)

      Törlés
  6. A rúzs és a körömlakk tetszik a legjobban, de a körömlakk színe leginkább, olyan szép. De a spirál és pirosító sem tűnik rossznak :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe