Hétkezdő inspirációs képek #97 - Szilveszter


Szinte magától értetődő volt, hogy az év utolsó inspirációs képes összeállítását a szilveszternek szentelem. Bár az enyém idén elég "uncsi" lesz, úgy értem örülök, ha egyáltalán otthon lehetek és a saját ágyikómban pihenhetek, de biztos vagyok benne, hogy vannak itt páran olyanok, akik azért ennél izgalmasabban töltik majd az év utolsó napját, akár otthon, akár házibuliban, vagy máshol.
Szóval jöjjön most néhány ötlet azoknak, akik nem otthoni punnyadással töltik az év utolsó napját :).






Smink
Amit a karácsonyi sminkre igaz volt, az itt még inkább fokozható. Csillogás, glitterek, felragasztható kövecskék, hatalmas szempillák - szinte semmivel nem lehet túlzásba esni ilyenkor, szóval ha úgy tartja kedvetek, elő az élénk színekkel, legyen minél szikrázóbb és színpompásabb az a smink.
Körmök
Ezek nagy kedvenceim, és hát nyilván ebben vagyok a legbénább, úgyhogy ezeket szerintem leginkább nézegetni :D. Itt is jöhet a csillám és glitter minden mennyiségben, de az ügyesebbek festhetnek/nyomdázhatnak valami jópofa mintát: pl óra, számok, naptár, tűzijáték, pezsgőspohár. Annyi jó ötletem lenne, kár, hogy a negyedét se tudom megvalósítani :D.
Dekoráció
Manapság mintha kevesebben választanák szilveszterkor a szórakozóhelyeket és inkább otthon tartanak egy kis összeröffenést. Sokan bajban vannak azzal, hogy mivel dekorálják a lakást, pedig olyan egyszerű dolgokból is csudajó kompozíciókat lehet kitalálni. Nekem pl. az óra "témakör" nagyon tetszik: pl. a lakás egy központibb részére összehordani több órát és mintegy "oltárt" csinálni. Vagy lehet akár egyszerűbb lampionokat is csinálni, a vendégeknek pedig kis sapkákat, amikhez akár a karácsonyi dekorokat is fel lehet használni. Ja és szerintem a top ötlet: kis pálcikára ragasztott eszközöket csinálni, amivel fotózkodhatnak a vendégek, nem nagy munka, de szerintem nagyon jópofa :).
Harapnivalók
Ez szintén kardinális kérdés azoknak, akik bulit rendeznek, vagy hivatalosak valahova, pedig szerintem ebből sem kell nagy ügyet csinálni. Szerintem a legtutibbak a különböző kis falatkák, számtalan variációban el lehet készíteni őket, mutatósak is, és nem kell nagyon túlagyalni, gyorsan megvannak és egyszerűen fogyaszthatók - úgy értem csak bekapja az ember, és tiszta a keze, nem keni össze vele magát :). Ezen kívül jó ötlet még, ha készít többfajta mártogatóst az ember, és ahhoz kínál különböző mártogatni valókat: legyen az chips, zöldség, sajt, fasírtgolyó vagy valamilyen sült tészta. Ami a sütiket illeti, szerintem sok minden a dekoráláson múlik: készíthet az ember egy szimpla muffint, vagy kekszet, csak fel kell dobni egy kis csillámmal, vagy valamilyen órás/számos kis dísszel és máris szilveszteri hangulata lesz az egésznek :).


És most meséljetek: Ti hol/hogyan szilvesztereztek :)?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett minden.
    Kedvenceim:
    smink - 5.
    dekoráció - 2.3.
    harapnivalók - utolsó torta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy élvezettel állítottam amúgy össze ezt a bejegyzést :), örülök, hogy találtál kedveceket.

      Törlés
  2. Számomra sem lesz extra a szilveszter de attól függetlenül jó volt nézegetni a képeket. :) Durva, hogy ez már a 97. rész volt. :O Na majd januárban a századik milyen furcsa lesz. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon hangulatos válogatás volt. :) A sminkek csodásak. :)
    Boldog Új Évet így előre is Szandra! Puszillak :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper dolgokat gyűjtöttél össze. Jó pihenést kívánok neked otthonra és nagyon boldog új évet! Gabi :)

    VálaszTörlés
  5. Az idei szilveszter nagyon jónak ígérkezik: egy nagyon jó barátnőm rendez 20-as évek témájú bulit, beöltözéssel és mindennel.=) Az utóbbi napokban bújtuk a lányokkal a smink-frizura ötleteket, és 31-én közös készülődést tartunk a buli előtt.=) A kömömet szeretném megcsinálni félholdasra, a sminkem sötét rúzsos-szemes lesz, nem maradhat el a fejpánt, és kis feketét fogok viselni. Már nagyon várom! Neked is nagyon boldog új évet!=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű ez tényleg nagyon jól hangzik, akkor Neked jó szórakozást ;)!

      Törlés
  6. Hát nekünk úgy lett volna, hogy Tihanyon töltjük, de apukám sajnos felkartörést szenvedett autóbalesetben, tehát inkább itthon maradunk.
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon sajnálom, akkor Nektek sem telik túl jól az évvége :(, jobbulást neki!

      Törlés
  7. Mi nyugdìjasan töltöttük a szilvesztert, itthon filmeket nézve! Bár én a legtöbbet csak hallgattam, mert mìg a férjem nézte, én kreatìvkodtam. Karkötőket csinàltam! Ha esetleg megnéznéd miket, HajniGyöngy néven megtalàlsz facebook-on!
    Remélemmàr jobban vagy és hazaengedtek! Buék mindhàrmòtoknak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jók is ezek a nyugdíjas szilveszterek :)! Na majd megnézem a karkötőket mindenképpen :).
      Sajnos én még kórházban, szóval nekem aztán pláne unalmasan telt a szilveszter :D.

      Törlés
  8. BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

    Nagyon tetszettek a képek, és ha valaha lenne házibuli nálam, ami előtt sok időm lenne készülődni, biztosan elkészítenék több sütit is innen :-) Nekünk totál uncsi, alvós szilveszterünk volt, mert Tamás másnap reggel ötkor indult 24 órás szolgálatba, de nem is különösebben hiányzott a buli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utóbbi 2-3 évben nekem is "uncsi" szilveszterem volt, de annyira nem bántam :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe