Hétkezdő inspirációs képek #96 - DIY karácsonyfa

Mi más is lehetne a utolsó karácsonyi témájú inspirációs képes poszt témája, mint az ünnep fénypontja, a karácsonyfa. Számtalan módon fel lehet díszíteni a fát: rusztikusan, hagyományosan, vagy éppen modern stílusban; mint a divatban, ebben is vannak mindig trendek, hogy éppen melyik szín a divat, úgyhogy valaki egy színnel díszíti, valaki kettővel és valaki keveri őket. Én azonban most arra gondoltam, hogy nem hagyományos karácsonyfákat mutatok Nektek, hanem olyanokat, amihez nem kell fenyőfa. Látni fogjátok, hogy szinte bármiből és bárhova - még a legkisebb helyre is varázsolhattok karácsonyfát.
Kellemes inspirálódást és írjátok meg kommentben, ha esetleg Nálatok ilyen nem hagyományos karácsonyfa lesz ;).









Nálatok milyen lesz a karácsonyfa idén?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. Őszintén szólva nekem egyik sem tetszik, de aki szereti az extrémebb dolgokat, őneki kiváló lehet!
    Idén műfenyőnk lesz, pároméknál igazi. A miénk olyan, mintha hóval borított lenne. Már alig várom, hogy feldíszítsem!! :D
    Közben rájöttem, hogy csináltam egy díszt Nektek, csak én buta elfelejtettem elküldeni... na de nem baj, mert fel tudom használni másra és így is el fog jutni majd Hozzátok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs ezzel baj, hogy nem tetszik, valóban eléggé újszerű megközelítése ez a karácsonyfának, de ez inkább csak egy kis inspiráció azoknak, akiknek mondjuk nincs helye!pénze hagyományos fát állítani, vagy unják a hagyományosat :),

      Törlés
  2. Nagyon szépek és aranyosak!!! :-D

    VálaszTörlés
  3. Olyan kis hangulatos mindegyik. :) Nálunk általában igazi fa van, és szinte mindig egyszínű a díszítés. Idén valószínűleg arany göbök, girlandok és egyéb arany dolgok fogják díszíteni a fánkat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az arany mindig jó választás :). Nálunk is főleg arany díszek vannak most a fán, pár természetesebb, natúrabb dísszel kiegészítve :).

      Törlés
  4. nagyon szuperek :) a 10. a kedvencem

    VálaszTörlés
  5. Nekem a könyvekből épített a kedvencem, és mivel új könyvespolcot fogok beüzemelni, a meglévőt pedig kicsit odébb kell pakolni, ideiglenesen nálam is lesz majd hasonló :-D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszenek ezek a típusú karácsonyfák, olyan jópofák :) Amúgy nálunk általában piros a fa, nagyon egyszerű indok miatt: nem tudtunk még újabbra beruházni, és mivel ebből van elég :D (valahogy nálunk egyöntetűen az a szavazat, hogy egyszínű legyen a fa :D) De általában gyökeres fenyőt veszünk, de mivel még egyszer sem élték túl a kiültetést, ezért idén maradtunk a hagyományosnál. :) A fenyő illatot már nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez a gyökeres fenyő macerás tud lenni, mármint én is hallottam mástól ilyet, hogy nem élte túl a kiültetést :(,

      Törlés
  7. Nagyon eszementek :)
    Nálunk olyan hagyományos van, amire mindenféle tarka díszt teszünk az üveggömbtől a szalmáig, vannak rajta csálé papírdíszek és rengeteg izzó :) Tudom, hogy az egyszínű díszítés a divat, de nálunk sosem volt olyan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem feltétlenül az egyszínű a "divat", kinek mi tetszik, milyen az ízlése :). Nekem a nagyon egyszínű fák annyira nem is tetszenek.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe