Wet'n'Wild Color Icon paletták - teszt

Mindig irigykedve nézem a külföldi Youtube-osok videóit, mivel rendszerint olyan termékeket istenítenek benne, amikhez itt Magyarországon nem, vagy csak nehézségek árán lehet hozzájutni. Így hát érthető módon nagyon megörültem, amikor hozzájutottan két Wet'n'Wild Color Icon palettához az egyik olvasómtól, Noémitől (ITT találjátok a blogját), hiszen ez a márka olcsó, de jó minőségű termékeivel nagy népszerűségnek örvend külföldön. Ezt a két palettát már mutattam Nektek a májusi szerzeményes videómban ITT, de ha részletesebben is kíváncsiak vagytok rá, akkor mindenképpen olvassatok tovább.


Wet'n'Wild Color Icon - 736 Petal Pusher
A palettában nyolc árnyalat található, és két oszlopra osztható. Mindegyik árnyalatra rá van írva, hogy a szem melyik részén ajánlott használni, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak így használhatjuk :). Nekem nagyon tetszik, hogy a paletta hátulján van egy kis útmutató, aminek segítségével négy különböző sminket készíthetünk: egy cuki, egy flörtölős, egy drámai és egy vad sminket. Vagyis eléggé sokoldalú palettával van dolgunk, hiszen többféle sminket is készíthetünk vele.
Az első oszlopban (bal oldali) található egy szaténfényű lilás-fehér, alatta egy rózsaszínes lila enyhe aranyfénnyel, aztán egy pirosas tónusú sötétlila ezüst csillámokkal és legalul egy kékes-lila ezüst csillámokkal.
A másik oszlopban (jobb oldali) legfelül van egy sápadt rózsaszínes fehér, egy rezes-mályvás árnyalat, egy szaténfényű barnás bordós szín, és egy zöldes-fekete zöld csillámokkal.
A swatchokat nem oszlopok szerint csináltam, hanem úgy, ahogy a palettában is vannak. Sajnos itt az első képen az 1-es és 3-as árnyalatnak nem igazán voltam megelégedve a pigmentáltságával, eléggé haloványak, pedig a 3-asra eléggé rá voltam indulva, olyan szép kis lilának tűnt. Viszont a 2-esnek nagyon szép intenzív színe és fénye van, és nagyon bársonyos a textúrája. A 4-es kicsit haloványka, de ez is egy csodás szín egyébként, és alappal azért lehet javítani rajta.
A sötétebb színek pigmentáltságával már sokkal elégedettebb vagyok, a két lila nagyon különleges szín, gyönyörű élénk árnyalatok, szinte világítanak, és nagyon szép fényük van. A 6-os és a 8-as itt a képen szinte egyformának tűnhet, de nem azok. Sajnos nem igazán tudtam elkapni a bennük lévő csillámok csillámlását, pedig attól igazán különlegesek: a 6-os inkább bordós, a 8-as pedig zöldes fényű. Viszont a 6-os nekem a palettában sokkal bordósabbnak tűnt, swatcholva sokkal sötétebb, ezt picit sajnálom.
Azt fontos elmondanom, hogy a swatchokat alap nélkül csináltam, úgyhogy az azért még segíthet a dolgon. Azt gondolom, hogy nem egy rossz paletta ez, bár tény, hogy vannak gyengeségei, de ettől még szerem és nagyon örülök, hogy megszereztem.

Wet'n'Wild Color Icon Sweet As Candy
Egyszerűen imádom ezt a kis triót: a színösszeállítását, a textúráját, a pigmentáltságát és különösen a sminket, amit készíteni tudok vele, na az nagyon én vagyok :). A legfelső szín egy metálfényű fehér, alatta van egy fényes tejcsokibarna és végül egy csodás, fényes rózsaszín.
A textúrájuk nagyon bársonyos és lágy, talán kicsit furán hangzik, de öröm volt swatcholni őket :D. Természetesen ezeket is alappal érdemes használni, úgy lesz igazán szép és tartós a sminkünk. De ez tényleg minden szempontból egy nyerő trió, ami pár nap alatt nagy-nagy kedvencem lett.


Nektek van olyan sminketek, ami Magyarországon nem kapható?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Alig várom a sminket a rózsaszín-barna palettával, nagyon ígéretesnek néz ki! :) Olyan kár, hogy itt, M.o-n nem lehet kapni ezt a márkát :(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színek! Főleg a rózsaszín és barna árnyalatok!

    VálaszTörlés
  3. De szépek ezek a színek! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a lilák tetszenek nagyon, főleg a 7-es :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök, hogy elkészült végre ez a bejegyzés :) már én is megírtam a Comfort Zone bejegyzés felét, szerintem holnap kikerül a blogra :)
    Nem mellesleg már 1,5 hónapja vágyok a Sweet As Candy-re, tutira megveszem, már annyi swatchot láttam, hogy nem bírok magammal :D ebayen postával együtt 2000 Ft, de nem érdekel, egyszer belefér ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd linkeld be mindenképpen a Te bejegyzésedet, ha kész lesz :).

      Törlés
  6. A hármas paletta legsötétebb színe már önmagában is főnyeremény, a másik kettő már csak hab a tortán. Epres-tejszínes hab :-D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe