Essence 3 méteres állvány és újdonságok


Mint azt már gondolom többen is hallottátok, megérkezett Magyarországra az essence 3 méteres állvány a kijelölt Müller drogériákba. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy néhány bloggerrel együtt a hivatalos "átadás" előtti napon már megismerkedhettünk az új termékekkel, illetve másnap a Corvin Müllerben a nyitás előtt egy órával megcsodálhattuk az új állványt.
Ha kíváncsiak vagytok a képes beszámolómra, és az új termékekre, akkor olvassatok tovább. Ja és előre szólok, hogy nem feledkeztem meg rólatok sem, néhány nap múlva egy kis meglepetéssel készülök Nektek a facebookon ;).



Talán sokatokban felmerült a kérdés, hogy miért csak Müller üzletekben van/lesz ez az új, hosszabb állvány, és azok közül is miért csak néhányban? Egyrészt Németországban a Müller forgalmazza az essence-t, másrészt ez a 3 méteres állvány nagy helyet foglal, így sok helyen fizikailag sem férne el, meg egyéb más szempontok miatt is közrejátszottak abban, hogy ez így alakult. Itt megnézhetitek, hogy melyik Müllerekben és mikortól lesz új essence állvány.
A Corvin Müllerben való átadás előtt egy nappal a Primőr székházban ismerkedhettünk meg és próbálhattuk ki az állványra érkező új termékeket. Ez ugye azért különleges, hogy most új termékek is érkeztek - szám szerint 81- , mert ilyen csak az őszi, illetve tavaszi szortimentfrissítéskor szokott lenni. Ezek közül szeretnék most néhányat megmutatni Nektek a teljesség igénye nélkül.

Effect krémes szemfestékek 6 árnyalatban
Szinte azonnal kedvenceim lettek ezek a tubusos szemfestékek, amik kellemes, fényes árnyalatokban kaphatók, nem ragadnak és én úgy vettem észre, hogy elég tartósak is.
Metal Glam szemfestékek 9 árnyalatban
Szépek ezek a szemhéjpúderek, csak az a bajom velük, hogy a csillámos réteg csak a tetejükön van, és 1-2 használat után el is tűnik. Bár ettől még vannak köztük szép árnyalatok, most igazi nyári színek érkeztek, egészen bársonyos a textúrájuk, bár némelyik porzik, úgyhogy érdemes kipróbálni a tesztereket.
Effect szemceruza 6 árnyalatban
Ezek az élénk, metálszínű szemceruzák hosszan tartó hatást és intenzív színt ígérnek. Kipróbáláskor azonnal feltűnt, hogy nagyon könnyedén siklanak a bőrön.
How to make paletták - 5 különböző paletta
Talán a legtöbben ezeket a palettákat várták. Van köztük szemöldökformázó paletta, arcra való paletta, valamint egy nude, egy smokey eyes és egy élénk színű paletta. A dobozuk nagyon csajos, mindegyikben van tükör, és az arcra való palettát kivéve mindegyikben van kis applikátor is.
Rock style hajkréta 4 árnyalatban
Gondolom nem kell ragoznom mennyire trendi nyáron a színes spirál mellet a hajkréta is. Szép élénk színek és kimosható, úgyhogy szerintem érdemes kipróbálni ;).
Mini2go termékek
Egészen sok minitermék is érkezett: többek között törlőkendők, pénztárca, tükör, hajgumik, amik ideálisak utazáskor, vagy egyszerűen csak bedobni a táskába. Az én kedvencem a kézfertőtlenítő, aminek olyan istenien kellemes illata van - semmi alkohol, vagy citromos illat.

Az új állvány átadásának napján abban a kivételes élményben részesülhettünk, hogy nyitás előtt egy órával bemehettünk a Corvin Müllerbe, és teljes pombájában megcsodálhattuk az új, három méteres állvány és az új termékeket. 
A kellemes kis reggeli frissítő és nassolás után megtörtént az állvány leleplezése, így nézett ki a lepellel:
És íme az új állvány:
Én a Müllerben túl sokmindent nem vettem, mivel az előző nap kapott goodie bagben lapult jónéhány újdonság, így az üzletben már csak az új satírozóecsetet vettem meg, illetve még egyet a smokey eyes ecsetből és az új mini2go kézfertőtlenítőt. Amit itt láttok az nem a teljes csomagocska, amit kaptam, mert félretettem belőle Nektek néhány meglepetést ;). 
Az új állvány átadásának hétvégéjén volt egy olyan akció, hogy ha 1000 Ft felett vásárolt valaki essence terméket, akkor választhat ajándékba egy lakkot, vagy kis szemhéjpúderpalettát. Én utóbbit választottam, de az sem nekem lesz ;). Részletek néhány nap múlva a facebookon.
Mivel a vidéki Müllerekben az elkövetkező hetekben kerülnek ki az új állványok, így megosztom Veletek azt a játék, ami még kb. 2 hétig tart. 
Lájkold az essence hungary oldalát ITT és ezt a posztot ITT (megosztani is ér). Készíts egy selfie-t az új 3. méteres essence állvánnyal a háttérben és töltsd fel a képet az essence hungary facebook oldalára megjelölve essence hungary facebook oldalt és már versenyben is vagy a szuper kis ajándékcsomagért! (A játék minimum két hétig fog tartani, mivel két héten belül mind a 20 Müllerben megtalálható lesz az új állvány). Én is csináltam egy selfiet, nem hagyhattam ki.
Még egy dolog: gondolom többen azért mentetek a Corvin Müllerbe, hogy elcsípjétek a Bloom Me Up ecseteket, és sokan csalódtatok, hogy hűlt helyüket találtátok. Sajnos csak pár darabot küldtek belőlük Magyarországra, és nem is lesz belőlük több. Én is lemaradtam róluk, bár őszintén szólva így utólag visszagondolva annyira nem sajnálom. Szerintem ezeknek az ecseteknek a fő vonzereje a külsejük, nagyon csajosak és cukik, nem mondom, hogy nem szerettem volna én is legalább egyet az ecsetkollekciómba, de szerencsére remek ecseteim vannak, így megleszek nélkülük. A satírozóecsetnek, ami viszont állandó kollekciós, sokkal jobban örülök és nagy-nagy hasznát fogom venni :).


Ti megnéztétek már a három méteres állványt
és az új essence termékeket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

21 megjegyzés

  1. Köszi a táblázatot, most már tudom, mikor ér ide hozzánk az állvány :)

    VálaszTörlés
  2. Én már Ausztriában láttam ezt a nagy állványt és azt hittem, hogy azzal egyidejűleg Magyarországra is kikerültek! Aztán láttam FB-n a visszaszámlálást és csodálkoztam, hogy a magyar Müllerekben még nincs kint! :D (60 km a legközelebbi magyar Müller)
    Nekem megvan a how to make your brows wow, nagyon szeretem, megvan a tökéletesen illő szín a szemöldökömhöz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt már más is mondta, hogy nagyon jó kis paletta, lehet, hogy be fogom szerezni én is :). Hát igen, hozzánk kicsit lassabban jutnak el a dolgok, de csak ideért :).

      Törlés
  3. Alig várom, hogy 25-én az Europiumban én is szemrevételezhessem ezt a csodás állványt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pécsi Europeumre gondolsz? Mert ott lesz 25-én, Budapesten csak a Corvinban van.

      Törlés
    2. Vagyis most hülyeséget írtam szerintem, de valamiért úgy emlékeztem, hogy Pesten csak a Corvinban lesz, de úgy tűnik nem, mivel Pécsett nincs Europeum :D

      Törlés
  4. Hozzánk csak 1-én ér ide, de nem is baj, mert addig tudok a tanulásra koncentrálni, és nem azon jár az eszem, hogy ki kellene menni a Müllerbe szétnézni. :D

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem mihamarabb eljutok majd valamelyik szombathelyi állványhoz :3 Szerintem órákig bámulom majd :D

      Törlés
    2. én is így vagyok, mint te :D Szombathelyt is beleértve, és a több órát..:D

      Törlés
    3. Na majd írjátok meg hogy tetszett, és miket vettetek :).

      Törlés
  6. A Bloom Me Up ecseteket ugyan nem próbáltam, de hasonló véleménnyel vagyok, mint Te! Akkora volt a hype körülöttük, hogy az ember lánya nagyon akart magának egyet, no de ha van elég ecset otthon, akkor azért bőven tudunk élni nélkülük :)
    Sajnos nem tudom mikor jutok el Müllerbe (nincs 50 km-en belül sajnos egy sem), de a satírozó ecsetre mindenképp lecsapok én is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen érdemes lecsapni rá, az ecsetekkel kapcsolatban meg teljesen egyetértek. Tényleg nagy volt a hype, de ez csak néhány ecset basszus, nem kell azért kifordulnia magából az embernek, mert nem tudott venni, én sem tudtam, mégsem forrongok emiatt.

      Törlés
  7. A Face palettára és a krémes szemhéjfestékekre nagyon kiváncsi vagyok, remélem lesz róluk bejegyzés! :) És amúgy nem nyalizásból meg semmi, de annyira kedves meg rendes ember lehetsz a való életben is, mindig önzetlenül gondolsz az olvasóidra is, ez szuper dolog! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm, ez nálam természetes, én sem "nyalizásból" csinálom ezt, hanem szeretném meghálálni azt a sok szeretetet meg kedvességet, amit tőletek kapok, így ha én kapok valamit, abból Nektek is jut ;).

      Törlés
  8. Grrr, tudtam, hogy hozzánk jön a legkésőbb... :( A Crystal Eyeliner-re leszek kíváncsi, illetve ezekre a krémes festékekre. Nem a kedvenc márkám az Essence, de biztosan nagyon jól szét fogok nézni. :)
    Csinálsz addig tesztet ez egyik dobozkáról?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, nemsokára odaér, és akkor lehet majd dőzsölni a sok újdonságban :).

      Törlés
  9. Nálunk ma jelent meg az állvány...úgy mentem be a Müllerbe, mint régen a játékboltba...csillogó szemekkel, kosárral a kezemben..:D Megvettem a fertőtlenítő izét...végre egy olyan gél (vagy nem tudom hogy hívják :D), aminek nem alkohol illata van...mennyei, remélem tényleg jól tisztít :) Aztán megvettem a kétoldalú tükröt, az új satírozó ecsetet (nagyon kíváncsi vagyok rá:D), és a hajszínező cucc közül a lilát..:D Remélem jók lesznek...:) Bár még tetszett a nude paletta..meg a szemöldökös paletta..csak sajnáltam 2000 forintot kiadni értük :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye mennyire jó az a kézfertőtlenítő, imádom én is :). A satírozóecset még bevetésre vár, a szemfesték palettákról meg várom még a tesztet, hogy érdemes-e kiadni közel 2000 Ft-ot, meg ahhoz képest, hogy mekkora doboz és mennyibe kerül, szerintem nagyon picikék benne a festékek.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe