NUXE - Új márka a láthatáron - teszt



Külföldi Youtube videókban már hallottam jókat NUXE (ejtsd "nűksz") termékekről, de mégis alapvetően egy ismeretlen márka volt ez számomra. Egészen néhány nappal ezelőttig, amikor is meghívást kaptam arra a sajtótájékoztatóra, amelyet a márka magyarországi bevezetése alkalmából rendeztek. Ha szeretnétek ti is megismerkedni a NUXE-szel és annak két sikertermékével, akkor olvassatok tovább.




Nem akarok túl hosszú kiselőadást tartani Nektek, de azért azt elmesélem, hogy a márka nagyjából 20 évvel ezelőtt indult Párizsból, jeligéje a  "Nature&Luxury" (ennek a rövidítése a NUXE), vagyis a termékeikben a természet erejét vegyítik a luxus érzésével.
Termékeik értékes növényi hatóanyagokat tartalmaznak, átlagosan 80%-ban természetes eredetű összetevők alkotják őket. Emellett fontos megemlíteni selymes, egyedi textúrájukat és kifinomult illatukat. Én a helyszínen végigpróbálgattam valamennyi termékcsalád egy-egy tagját, és tényleg nagyon kellemes illata van mindegyiknek: egyáltalán nem mű, de nem is az a "furcsán" természetes illat.
A márka kínálatában az arc- és testápolási termékek mellett megtalálhatók tápláló bőrápoló, többfunkciós ápoló termékek, továbbá fényvédők és természetesen a férfiakról sem feledkeznek meg. Azt fontos megemlítenem, hogy a NUXE termékeket kizárólag gyógyszertárakban lehet megvásárolni, hasonlóan pl. a La Roche-Posay termékekhez, viszont mint független márka piacvezető a francia gyógyszertárakban, és több termékük is nyert már különböző díjakat. Ezek után hazaérve nagy elvárásokkal bontottam ki és próbáltam ki a goodie bagben található két terméknek, amik egyébként a márka sikertermékei.
Nuxellence Jeunesse
Kicsit azért örülök, hogy ez most nem egy videó, így nem kell kimondanom a most következő két termék nevét, bár igyekeztem megjegyezni hogyan kell ejteni :D.
A szóban forgó termék egy bőrfiatalító és ragyogásfokozó anti-aging fluid, amely a benne lévő természetes összetevőknek köszönhetően feltölti a bőrt fiatalsággal, kisimítja a ráncokat és a szarkalábakat, valamint azonnali ragyogást és egészséges megjelenést biztosít.
Mivel ez egy szérum, így leginkább a szokásos arcápoló krémünk előtt érdemes használni, ugyanis megduplázza az utána következő krém hatását. De használható egyszerűen nappali, vagy éjszakai arcápolóként is. Én este használhatom az éjszakai arckrémem előtt.
Higiénikus, pumpás kiszerelése van, egy pumpálásnyi pont elég belőle. Nagyon kellemes a textúrája, gyorsan beszívódik, egyáltalán nincs utána semmilyen zsíros, vagy ragacsos érzés, ahogy felkentem, már mehet is rá az arckrémem. Az illata kellemesen virágos, egyáltalán nem sok, vagy túlzó, és egyáltalán nem irritálta eddig a bőrömet. A hosszú távú hatásairól nyilván majd csak később tudok beszámolni, de eddig nagyon rendben van.
Javasolt fogyasztói ára: 10.990 Ft, viszont azt fontos megemlítenem, hogy ez 50ml-es, míg a legtöbb szérum általában csak 30ml-es, vagyis igencsak kiadós mennyiséget kapunk ezért az árért.
Huile Prodigieuse
Ebbe a multifunkciós szárazolajba már a helyszínen beleszerettem: magas koncentrátumban tartalmaz értékes növényi olajakat és E-vitamint, viszont nem tartalmaz szilikont, tartósítószert és ásványi olajat. Remekül puhítja, regenerálja és hidratálja a bőrt, vagy akár a hajat is.
Én a testemen már próbáltam és nagyon szeretem. Egyrészt a 100ml-es spray kiszerelésű, így nem kell bénázni azzal, hogy túl sok olajat önt ki az ember és nem tudja hova kenni, ez így nagyon kulturált megoldás. A másik amit imádok benne, hogy kb. 10 másodperc alatt beszívja a bőröm és az égvilágon semmilyen olajos érzést nem hagy maga után. Mikor a helyszínen kipróbáltam, nem akartam elhinni, de hazaérve is ugyanezt tapasztaltam. Nagyon puha és hidratált lesz a bőröm utána, és az illatának köszönhetően igazi luxus érzés kerít hatalmába, amikor használom. Szerintem hamarosan a hajamon is ki fogom próbálni.
Az 100ml-es spray javasolt fogyasztói ára 5999 Ft, de kapható lesz 50ml-es sima üveges is 3899 Ft-ért.
A NUXE termékeket ti is megtaláljátok szeptemberből kizárólag a gyógyszertárak polcain.


Ti hallottatok már a NUXE-ről?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. Én pár hete vásároltam b e Párizsban belőle. Ugyanis sok jó termékről hallottam. Így egy mini csomagot és egy teljes méretű terméket vettem, így sokat ki fogok tudni próbálni. Valószínűleg kinn olcsóbb is, mint nálunk lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökjó, én ezzel a kettővel is elleszek azt hiszem :).

      Törlés
    2. Sziasztok!

      Én úgy tudom, hogy nem lesz drágább itthon... (sőőt!) :)

      Törlés
    3. Írtam fent árakat és én is úgy láttam, hogy szerintem ez nem drágább, mint külföldön, bár lehet, hogy lesznek különbségek az árakban egyes patikák között.

      Törlés
  2. Ha lesz rá alkalmam kifogom próbálni!:)

    VálaszTörlés
  3. A márka haj- és testápoló olaja régóta birizgálja a fantáziámat! :) Örülök, hogy nálunk is elérhető lesz, bár van 3-4 olyan márka amit még mindig nagyon hiányolok a magyar polcokról, pedig teljesen natúrak és erre mostanában igencsak volna igény. :(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes, remélhetőleg lesz majd belőle minta is a gyógyszertárakban és lehet majd kérni belőlük kipróbálásra.

      Törlés
  4. Nekem egy Travel kit van a Nuxetol. Szeretek mindent ami benne van, olaj, micellasviz, tusfurdo, jeunesse krem, kezkrem. Az olaj ara a franciaknal 18-23 euro, attol fuggoen, hogy csillamporos' vagy summer edition, ma lattam patikaban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az jó kis szett lehet :). Amúgy akkor árban kint is hasonló, mint nálunk lesz, ez jó hír :).

      Törlés
    2. en Parizsban akadtam ra tavaly.a szarazolajat es parfumot vettem. azota gyarapodott a keszletem arckremmel arclemosoval szerummal. maximalisan meg vagyok elegedve. teljesen megszalott lettem. es mind olyan jo illatu :)

      Törlés
    3. De jó, örülök, hogy ennyire bevált Neked a márka :)!

      Törlés
  5. Sziasztok! Megtudná írni valaki hogy milyen illata van a Nuxe testápolónak? Keresek egy terméket aminek az illatát úgy jellemezném hogy púderes friss igazi női illat.Köszönöm! Sziszi

    VálaszTörlés
  6. Szia Szandra! Én az autóba vettem a patikában egy kézkrémet shea vajas Nuxe, egész jó,de elég nőies lehet elajándékozom a barátnőmnek mielőtt "bepasizom". 😊

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe