NOTD: ZOYA + Golden Rose


Nemrégiben végre megint sikerült eljutnom az Árkád Naillandbe, és hát mondanom sem kell, hogy hirtelen azt sem tudtam mihez kapjak, annyi gyönyörűséges lakk tárult a szemem elé. Végül négy lakkal távoztam, és mivel nem tudtam dönteni, hogy elsőre melyiket kenjem fel, így egy olyan kompozíciót csináltam, amiben a négyből három lakkot felhasználtam :D, úgyhogy így most három lakkot mutatok egy csapásra.
Ha kíváncsiak vagytok milyen manikűrt kreáltam ezzel a három szépséggel, akkor kattintsatok tovább.




Az nem volt kérdés, hogy a ZOYA Dillon lakkot elsők között kenem fel: ez a csodás, kicsit mentás, de leheletnyit mégis kékes lakk, tele ezüst és arany csillámokkal azonnal magával ragadott. Ha visszagondolok, szerintem ilyen színű lehetett Ariel, a kis hableány uszonya, egyszerűen nem tudok betelni ezzel a lakkal. Ezt két rétegben kentem fel.
Ezután jött a Golden Rose Rich Color a 62-es árnyalatban, imádom ezeket a lakkokat. A széles ecsetével gyors és egyszerű a lakkozás, tökéletese fed két rétegben és ez a gyönyörű kék szín egyértelműen a nyári égboltot juttatja eszembe, amikor nincs egy darab felhő sem az égen, csak a végtelen kékség.
Végül, hogy kicsit megbolondítsam az egészet, a Goldern Rose Carnival lakkok közül a 3-ast kentem fel, amit egyébként a férjem választott. Gondoltam jól megy ehhez a kékes-zöldes témához, és két rétegben egészen jól érvényesültek a benne lévő, különböző méretű glitterek.
És íme:


Hogy tetszik nektek ez a három lakk így együtt?
És külön-külön :)?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

23 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett a végeredmény, a 62-es nekem is nagy kedvencem! :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett!!! :) Én is nagyon imádom az ilyen zöldes árnyalatokat! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép :) így együtt tökéletes :)

    VálaszTörlés
  4. Csodás ez a mani! *.* Olyan mint egy rejtett kis lagúna vize. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez miért került ki megint?? Volt már! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor kikerült egy hete, véletlenül kerül ki, de kb, fél óráig volt csak kint, mert észrevettem, hogy rossz napra időzítettem. Szóval a legtöbben még nem látták, Téged kivéve :).

      Törlés
  6. Ez a kék GR lakk nekem is megvan, nagyon szeretem, a Zoya pedig csodás!

    VálaszTörlés
  7. Hűűű, ez a két Golden Rose nagyon jól néz ki együtt! :)

    VálaszTörlés
  8. glitterek ide vagy oda, engem a Dillon mai napig levesz a lábamról, szerintem önmagában is csodaszép, én nem tennék mellé semmit sem :) de ez az én véleményem. Külön ez a kék GR pedig nagyon széééép :) nem vagyok nagy kék párti, most a Dillon miatt a menta színekre és árnyalataira vagyok rákattanva nagyon, de lehet eljön nekem is lassan, de biztosan a nagy kék imádatom :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dillontól nekem is elállt a szavam, és tényleg gyönyörű önmagában, csak szerettem volna minél több lakkot megmutatni egy bejegyzésben, és úgy voltam vele, hogy ezek viszonylag jól passzolnak is egymáshoz :).

      Törlés
    2. igen, tényleg passzolnak egymáshoz, ez tuti :)

      Törlés
  9. Nagyon szép mindegyik lakk! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe