Napcsókolta bőr a The Body Shop Honey bronzosítóval - teszt


Emlékszem néhány hónappal ezelőtt még nem voltam túl nagy barátságban a bronzosítókkal, valahogy nem igazán szerettem, ahogyan kinézett tőlük a arcom. Ez valószínűleg amiatt volt, merthogy sikerült vagy narancssárgás darabokat kifogni, vagy olyanokat, amiket nem lehet szépen elsatírozni a bőrön, emiatt néha olyan volt, mintha koszos lenne az arcom. De most végre találtam egy minden szempontból tökéletes darabot, mégpedig a The Body Shop Honey bronzosítót, úgyhogy ezt most szeretném részletesen bemutatni Nektek is.




Régóta szemeztem már ezzel a bronzosítóval, mivel rengeteg jót hallottam és olvastam róla külföldi blogokon és Youtube csatornákon., úgyhogy nagyon megörültem, amikor a szülinapomkor bementünk a The Body Shopba, és a férjem úgy döntött, hogy meglep ezzel a szépséggel. Az eladó kérdezte, hogy kell-e segítség az árnyalat kiválasztásában, mondtam, hogy igen, mivel semmiképpen nem akartam mellényúlni az árnyalattal. Ekkor odajött egy sminkes, és mondta, hogy akkor próbáljuk ki az arcomon, hogy melyik passzol hozzám leginkább. Én ennek nagyon örültem, hiszen valóban így lehet a legmegfelelőbb árnyalatot kiválasztani, és nem úgy, ha a kézfején próbálgatja az ember. Úgyhogy ha Ti is bizonytalanok vagytok, nyugodtan kérjetek segítséget az eladóktól, hiszen tényleg nagyon szívesen segítenek. Így végül a négy árnyalat közül a 3-asat, vagyis majdnem a legsötétebbet vettem meg, de amint azt láthatjátok, egyáltalán nem sötét ez sem.
A csomagolása nagyon kompakt, jól záródik, és van benne tükör is, én ennek nagyon örülök. Nagyon tetszik, hogy a felülete hatszögletű mintás, bár nyilván ez folyamatos használat mellett egy idő után el fog tűnni, de addig is élvezem ezt a kellemes látványt.
A színe tökéletes: egyáltalán nem narancssárgás, vagy szürkés nincs "koszos" hatása az arcomon. Nagyon bársonyos textúrája van, szuperül el lehet satírozni, nagyon természetes a végeredmény, olyan igazi egészséges színe lesz tőle a bőrömnek, tényleg minden túlzás nélkül állíthatom, hogy egy álom ez a bronzosító. Én kontúrozásként az arccsontom alá szoktam tenni, és jól elsatírozom, hogy minél természetesebb legyen a hatás. Illetve szoktam tenni a halántékomra, és az áll vonalat alá, meg egy keveset az orromra is, ha egy kis színt szeretnék varázsolni az arcomra.
Itt a képen is látható, hogy épp csak egy kis finom árnyékot a képez az arccsontom alatt, persze ez a hatás még fokozható, ha kicsit drámaibb és határozottabb kontúrt szeretnétek, de nekem így is nagyon tetszik a végeredmény. (Sorry, hogy nincs a számon semmi, de még azelőtt jutott eszembe, hogy lefotózzam, mielőtt feltettem a szájfényt :D.)
Megvásárolható a The Body Shop üzletekben, vagy a webshopban ITT 4590 Ft-ért.


Ti használtok bronzosítót?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik, természetes, gyönyörű! Köszi, hogy bemutattad, kívánságlistás lett:)

    VálaszTörlés
  2. Épp bronzosító vásárláson gondolkodom, a tiéd szép és meggyőző :) De szerintem először egy olcsóbb árkategóriás, de még is jó bronzosítót fogok keresni.

    VálaszTörlés
  3. Érdekes, hogy inkább egy sötétebb fajta púdernek tűnik mint bronzosítónak, nagyon szép a végeredmény. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan és talán pont emiatt olyan természetes a végeredmény. Nekem ennél csak sötétebb bronzosítóim vannak szinte, úgyhogy nagyon kellett már ez :).

      Törlés
  4. Igen, én is olcsóbb termékeket fogok először megnézni. Ugyan tényleg ez lenne a tökéletes, hogy nem fényes, nem csillámos, tényleg gyönyörűen beleolvad a bőrödbe, de az ára.. ebből talán ha nem is ilyen jót, de hasonlóan jót lehet venni, akár kettőt is :)
    De nagyon örülök a posztnak, én vártam már :) mikor videódban beszéltél róla, akkor is nagyon jó véleményt mondtál, így biztos voltam, hogy lesz poszt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes figyelni a plázák kuponos napjait, mert szokott lenni kedvezmény a TBS-be is, vagy a TBS hírleveleit figyelni, hogy mikor mi akciós, hátha olcsóbban is hozzá tudtok jutni ;).

      Törlés
  5. Tényleg nagyon szép természetes hatása van! :) Én a NYC bronzosítóját szeretem még nagyon, bár az picit sárgásabb ennél, de szépen lehet vele is dolgozni! :) A drogériás termékekkel az a baj, hogy az üzletekben nincs sminkes, hogy segíteni tudjon nekünk a választásnál, így zsákbamacskát veszünk, de a NYC szerintem mindenkinek jó alternatíva lehet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az nekem is megvan, és azt is nagyon szeretem, bár valóban más kicsit, de remek olcsó alternatíva :).

      Törlés
  6. Kívánságlistás darab. :) Nagyon jól áll neked. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe