Miss Sporty újdonságok - teszt

Mindig a nosztalgia érzése kerít hatalmába, ha Miss Sporty termék kerül a kezembe, ugyanis amikor nagyjából 14 évvel ezelőtt elkezdtem sminkelni, első sminktermékeim bizony egytől-egyik mind ettől a márkától voltak, kezdve az alapozótól, a púderen és a pirosítón át egészen a szemceruzáig és a szempillaspirálig, de ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül :). Mostanában ritkán vásárolok a Miss Sporty termékeket, de nagyon megörültem, amikor lehetőségem nyílt arra, hogy teszteljem az újdonságaikat, így most szeretném megosztani Veletek a tapasztalataimat.




Crush On You homoklakkok és Quick Dry Clubbing Colours körömlakkok
Nem mintha szükségem lenne akár csak egy új lakkra is, de mégis nagyon megörültem ezeknek, pláne a két homoklakknak. Az ecsete mindháromnak ugyanolyan: széles, lapított, én szeretem az ilyet, de tudom, akiknek kisebb/keskenyebb körmei vannak, azoknak nem feltétlenül ez a kedvencük.
A Clubbing Colours 469 egy zöldes menta lakk, itt a képen pasztellebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Bár nem kentem fel a körmömre, de swatcholtam, és egészen jól fed, úgyhogy két réteg bőven elég lehet belőle, és valóban gyorsan is száradt.
A Crush on you 3D texture homoklakkok láttán azonnal megdobbant a szívem, hirtelen nem is tudtam, hogy a bordós-bronzos 061-es, vagy a narancsos-pirosas 063-ast kenjem fel, de végül az utóbbi mellett döntöttem. Már egy rétegben is egészen jól fedett, de azért mindenképpen kell a kettő. Elképesztően gyorsan szárad, bár ez nálam a homoklakkok esetében szinte alapkövetelmény. A 063-as egy narancsos-piros árnyalat piros és arany csillámokkal, ami csodaszépen szikrázik, ha rásüt a nap, igazi nyári lakk. Ami a homoklakk mivoltát illeti, nem túl érdes a felülete, úgyhogy érdemes azoknak kipróbálni, akik a kevésbé durva homoklakkokat kedvelik. Az én körmeimen öt napot bírt, utána a szélénél már látszódott némi kopás.
Ajánlott fogyasztói ára 599 Ft, azt gondolom, hogy ezért az árért egy remek homoklakkot kapunk.
Studio Colour mono szemhéjpúder - 103 Dazzle
Bár ritkán használok ezüst szemhéjpúdert, mert szerintem annyira nem áll jól nekem, de azért néha megfűszerezem vele az alkalmi sminkemet.
Ennek a szemhéjpúdernek meglepően bársonyos textúrája van, bár kissé porol, de annyira nem vészes. Viszont a pigmentáltságától nem vagyok elragadtatva: a képen látható swatchnál jó néhányszor bele kellett nyúlnom a szemhéjpúderbe, hogy ezt a színintenzitást elérjem, bár azt gondolom, hogy 599 Ft-ért nem kell túlzottan nagy csodát várni. Meg talán a fiatalabb korosztálynak, akik most ismerkednek a sminkeléssel, nem is baj, hogy annyira pigmentált ez a szemfesték.
Instant Color&Shine ajakfény
A Miss Sporty is előállt a saját "jumbo lip pencil" termékével. Két dolog, aminek már első ránézésre nagyon megörültem: egyrészt tekerős, vagyis nem kell hegyezgetni. Másrészt pedig nem annyira nagyon vastag, így ha el is kopik a hegye, akkor is viszonylag precízen lehet használni.
A pigmentáltsága viszont ennek sem az igazi: ahhoz, hogy színt is és ne csak fényt adjon, jópárszor át kell húzni az ajkakon, ráadásul kissé csúszkál is, úgyhogy én nem is éreztem olyan nagyon tartósnak. Nekem inkább olyan ez, mint egy színezett ajakbalzsam: ad egy kis színt és kellemes érzés az ajkakon, mert nem szárít.
Ajánlott fogyasztói ára 899 Ft.
Fabulous Lash Extreme Turquiose szempillaspirál
Ki az, aki behódolt a színes szempillaspirál trendnek? Jelen. Amikor megláttam ezt a spirált, nem is figyeltem, mi van ráírva, és azt hittem egy szimpla fekete spirál, így aztán nagy volt az ujjongás, amikor kinyitottam és megláttam, hogy ez bizony türkiz :D. Én két rétegben kentem fel az alsó pillákra és az égvilágon semmi gondom nem volt vele: egész nap kitartott, nem pergett, nem maszatolódott. Ráadásul valóban szép, élénk kék színe van, nagyon feldobta a pilláim és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy tipp: ha szeretnétek, hogy még élénkebbnek tűnjön a színes spirálotok a pilláitokon, akkor a szempillák tövébe satírozzatok hasonló színű szemhéjpúdert, nagyon sokat dob az összhatáson.
Úgyhogy ha olcsón szeretnétek egy jó kis színes szempillaspirált nyárra, akkor ezt bátran merem ajánlani.

Ti használtok Miss Sporty termékeket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Én nem igazán szeretem ezt a márkát, korábbi tapasztalatok miatt. Viszont most ezek közül a rúzs ceruzák közül a korallos árnyalat nagyon tetszik, a homoklakknak is szép színe van és a színes spirálok is érdekesnek tűnnek :)

    VálaszTörlés
  2. életem első szempillaspirálja miss sporty volt:D de azóta nem vettem tőlük semmit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor úgy látom többeknek is ott volt a Miss Sporty az első sminktermékeik között :).

      Törlés
  3. Végre valaki írt a szempillaspirálról! :) Égen-földön keresem, de nem látom sehol. Hol kapható? Ezt a színt már megvettem Essence márkából, így azt kérdezném, hogy a zöld szín is kapható (nálunk) vagy csak ez? :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg ahol van Miss Sporty állvány, ott kellene, hogy legyen ez a spirál, vagyis Rossmann, dm, Müller, bizonyos hipermarketek. Azt megmondom őszintén, hogy nem néztem még, hogy más színekben is van-e, de ha arra járok megnézem mindenképpen.

      Törlés
  4. A 063-as körömlakk nekem elsőre olyan mint a Lovely homoklakk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simán lehet, én ennyire nem vágom, hogy melyik lakk minek a hasonmása, vagy ilyesmi :).

      Törlés
  5. Régen volt pár lakkom tőlük, meg biztos más is, szemcerka meg hasonlók. Ja és nem is annyira régen még a rúzsaikból is vásárolgattam, anyukám is szereti őket. Olyan finom illatuk van! Lehet, veszek is egyet :D Egy világoskék lakkot vettem tőlük pár hete, rajtam nem valami tartós, de ez nem újdonság, mert az én körmeimen semmi nem az... Ez a lilás rúzsceruza nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes szétnézni náluk, mert szerintem vannak rejtett kincsek a Miss Sporty állványon is, csak talán kevesebbet hallani róluk :).

      Törlés
  6. Nekem a rúzsceruzák közül van meg kettő..:) A lila, ami Neked is + egy pirosas-korallosabb szín. Tény, hogy a világosabb árnyalatok nem annyira pigmentáltak, viszont a sötétebbek igen, így talán jobban is megérik az árukat. Múltkor Müllerben akciós volt, 500 forint...akkor csaptam le rájuk...:) Nekem bejönnek...ajakápolóval egész tartósak, nem kell sokszor áthúzni a számon, és szép a színük...örülök, hogy kijött a Miss Sporty ezekkel :) Most az NYC rúzscerkáit láttam meg..az a baj hogy tetszeneeeeeeek :( :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban érdemes amúgy inkább sötétebb árnyalatot választani a rúzsceruzák közül, mert azok azért jobban látszódnak az ajkakon, de nekem még a sötétebbet is át kellett húzni párszor, de nyilván ez attól is függ, hogy kinek milyen színűek az ajkai alapjáraton. Az NYC rúzscerkák viszont nagyon nyerők, na azok tényleg nagyon pigmentáltak.

      Törlés
  7. A narancs színű homoklakk nekem is a kedvencem. Amikor levettem a polcról, fogalmam sem volt róla, hogy homok hatású lakk, csak miután felkentem :DDDD

    VálaszTörlés
  8. + info: pár hete kifestettem vele a lábamat is, és még mindig ott van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na az jó, mert a lábkörömfestésben béna vagyok, úgyhogy ott szeretek extratartós lakkokat használni :).

      Törlés
  9. Szia!! Nagyon tetszik az oldal, nekem körömlakkjaim vannak a MissSporty-tól, nagyon szeretem mindet. A szemhéjpúderek nagyon megtetszettek. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a lakkjaik ahhoz képest, hogy milyen olcsók, egészen jó minőségűek :).

      Törlés
  10. Nagyon szépek a lakkok főleg a pirosas narancs. Igazi nyári árnyalat:)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe