Mi van az utazós neszeszeremben? - videó

Holnap nyaralni indulunk, és mivel tavaly nem csináltam ilyen videót, arra gondoltam, hogy idén megmutatom Nektek, hogy milyen kozmetikumokat, arc-és testápolási termékeket, valamint sminkeket viszek magammal nyaralásra, mert úgy vettem észre, hogy szeretitek az ilyen típusú videókat. Nem tudom, hogy soknak számít-e az a mennyiség, amit magammal viszek, én nem érzem annak, és ezek közül szinte biztos vagyok benne, hogy mindent használni is fogok. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi lapul az utazós neszeszeremben, akkor megnézhetitek a Youtube csatornámon a lenti videóra, vagy IDE kattintva.



You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Szuper videó! :) Tetszik az új hajszíned! :) Jó nyaralást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Kellemes nyaralást! :)

    VálaszTörlés
  3. Kellemes nyaralást!
    Egy helyesírási szabályzatot is dobj azért a kozmetikumok mellé! (neszeszer)
    Szép vagy jó ízlésű nem a feleslegesen magadra pakolt kencéidtől leszel, de talán ezt az "aprócska" hiányosságodat ellensúlyozhatnád az eszeddel. De amint látszik, neked az sincs. Ha lenne, tudnád, hogy ez a rengeteg, különböző márkájú, és gyakran gyenge minőségű cucc egymással keverve-kavarva nem éppen használ, hanem csak árt a bőrnek...
    Minden elismerésem a követőidé! Ekkora butaságot nem tudom, kinek lehet beadagolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mar megint az a duma, h a smink art abornek....vicc!
      Ja meg a kulonbozo markak keverve.. Ezt hol tanitjak?
      Zita

      Törlés
    2. Az iskolázatlanság nem bűn, de az okoskodás egyenesen gáz!!! Nézz utána, írd be bármilyen keresőbe, mindenhol azt fogod találni, hogy a kozmetikumok bizony kemikáliák. Ezek keverése és túlzott használata pedig ártalmas...
      Ha otthon lennél a témában, nem írnál ekkora blődséget, és nem járatnád le magad. A bemutatott termékek legtöbbje mesterséges tartósítószereket, hormonjellegű anyagokat, és még sok minden egyebet tartalmaz, amelyek felhalmozódva a szervezetben még egyenként is károsak, nemhogy halmozva, meg keverve... =)
      Én ma vontam vissza a lájkomat az oldalról.

      Törlés
    3. "az okoskodás egyenesen gáz" Eddig mit is csináltál? :)
      A kemikáliák valóban károsak, de az se vitás, hogy azért te is szépen lejárattad magad. Arról ne is beszéljünk, amiket és ahogy Szandrának írtál. Egyenesen sugárzik rólad a kultúra, gratulálok! Nem vitatom, hogy iskolázott és okos vagy, de gyakorlatban nem igazán tudod használni a tanultakat.

      Törlés
    4. Eszternél a labda, másrészt ez ugye egy nagyrészt szépségápolással és kozmetikumokkal foglalkozó oldal. Mégis mire számítottál? Harmadrészt Szandra nézői szerintem maguk is el tudják dönteni, hogy mire van szükségük a felsoroltakból, és mire nincs, ez legyen mindenkinek magánügye. A felesleges személyeskedésre meg semmi szükség, ez aláássa a mondanivalót.

      Törlés
    5. Nos, kedves okoskodó névtelen! A kozmetikumok valóban kemikaliak. De azért mert ő Nyx száj fényt használ a nivea dezodor mellett, olyan nagy tragédia nem fog történni. Örülök, h aggódsz miatta, de azért képtelenségeket nem kellene állítani. Vagy te is egy elvakult szekta tagja vagy, akik meg levegőt sem vesznek, mivel tele van porral, pollennel, szennyező anyagokkal? Esetleg fényevo vagy? Mert ne felejtsd el,h minden étel tele van hormonális és szennyeződésekkel! Nehogy egyel bármit is, hiszen rosszat teszel magadnak.....

      Törlés
    6. A legjobb az egészben az, hogy " ma vontam vissza a lájkomat az oldalról." Ha eddig követed Szandra bejegyzéseit, nem értem, hogy lepődhettél meg, hogy sminkeli magát! Sőt különböző termékekkel. Milyen meglepő egy szépség blogtól :D

      Szandra remélem egy ilyen csúnya írás nem veszi el kedved a szuper cikkeidtől! Csak így tovább!

      Törlés
    7. Kedves legelső névtelen kommentelő: köszönöm szépen a hozzászólásodat. Talán ezt a kommentet már nem is fogod olvasni, mivel már nem követsz, de engem úgy tanítottak, hogy ha valamit írnak nekem, arra illik reagálni.
      Nem gondolom, hogy a képernyő másik oldaláról Te meg tudod ítélni, hogy mi a jó az én bőrömnek és mi nem, én viszont már elég jól kiismertem az évek alatt, köszönöm szépen, és tudom mit használhatok rá és mit nem, mi az amit szeret és mit nem, így termékeket is ennek megfelelően választok.
      Nem mondom azt senkinek, hogy márpedig Neked is ezt kell használnod, csak azt mondom el, hogy mi az ami nekem bevált, és ezek tudatában mindenki eldöntheti, hogy kipróbálja-e az adott terméket. Azt pedig kikérem magamnak, hogy az olvasóimat ócsárolod, hidd el, hogy vannak annyira intelligensek, hogy mérlegeljék, hogy az adott termék jó lehet-e nekik, vagy sem.
      A neszesszerrel kapcsolatban pedig elnézésedet kérem, a helyesírási szótárban valóban két sz-szel írják, és mivel bizonytalan vagyok a helyesírásával kapcsolatban, így hol így, hol úgy írom, és remélem, hogy ezért nem fogok a pokol kénköves tüzén elégni, de ezentúl odafigyelek rá, ezért megérte hozzászólnod.

      Törlés
  4. Kellemes nyaralást! :) Jó sok minden elfér abban a kis neszeszerben, mint Hermione szütyője a hetedik részben. :D

    VálaszTörlés
  5. A helyesírásról papol egy olyan ember, aki nem használ a mondataiban vesszőket... :))

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe