L'ORÉAL Hajfestés Workshop és az új hajszínem

Ez most egy 2in1 bejegyzés lesz, ugyanis pár napja néhány bloggertársammal egyetemben részt vehettünk a L'ORÉAL székházban egy hajfestés workshopon, ahol rengeteg hasznos infót megtudhattunk, amiket szeretnék Veletek is megosztani. Természetesen nem távoztunk üres kézzel: a goodie bag mellé választhattunk magunknak Casting Creme Gloss hajfestéket. Mivel én már be is vetettem az enyémet, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat, és megmutatom a végeredményt. És pluszban még egy szuper játékra is invitállak Titeket, melynek fődíja 500.000 Ft ruhavásárlásra. A részletekért kattintsatok tovább!


A workshop nagyon hasznos volt, ugyanis olyan dolgokat is megtudtam, amikkel korábban nem voltam tisztában. A legfontosabb talán, hogy végre megtudtam, hogy mit jelentenek a számok az árnyalatok neve mellett a hajfestékes dobozokon. Én eddig azt hittem ezek valami random számok, de kiderült, hogy fontos jelentőségük van, úgyhogy megosztom Veletek is, hátha hasznát veszitek :).
Az első számjegy a hajszínt jelöli: az 1-es a fekete és így haladunk a világosabb színek felé, a 10-es jelöli a legvilágosabb szőkét.
A második számjegy az árnyalatokat jelöli: 
Ha nulla van az árnyalat száma előtt, akkor azt jelenti, hogy egy természetesebb árnyalattal, ha viszont utána áll egy nulla, akkor intenzívvel van dolgunk. Ha pedig duplán van az árnyalatszám pl. 33, akkor az egy mély arany árnyalatot jelent.
Illetve azt is megtudhattuk, hogy melyek a hideg és melyek a meleg árnyalatok:
De hogy ne csak uncsi számokkal traktáljalak titeket, jöjjön néhány hangulatkép a workshopról:
Néhány vállalkozó szellemű blogger már a helyszínen új hajszínt festetett magának. Én nem voltam ennyire bátor, viszont a Casting Creme Gloss festékek közül kiválasztottam magamnak az 554 Chilis csokoládé árnyalatot.
Aki esetleg nem ismerné ezt a terméket, annak elmondom, hogy ez egy 29 árnyalatban kapható tartós hajszínkrém, vagyis nem tartós hajfesték. Így ez főleg azoknak ajánlott, akiknek nincs szükségük 100%-os őszhaj fedésre, és nem akarnak nagyon kirívó változást, hiszen ez nem színt, hanem árnyalatot ad a hajnak. Így ideális pl. tiniknek, akik első hajfestésükre készülnek, vagy olyanoknak, akik bizonytalanok, ugyanis ez 28 hajmosásig tart.
Nem tartalmaz ammóniát, így kíméli a hajat és egyáltalán nincsen az a kellemetlen, szúrós szag hajfestéskor.
A használata végtelenül egyszerű: csak össze kell keverni a dobozban található színelőhívót és a festékanyagot. A felvivőflakon segítségével könnyen és gyorsan eloszlatható a hajon, én gond nélkül meg tudtam magamnak csinálni, és ahogy mondtam, nagy pozitívum, hogy egyáltalán nincsen kellemetlen illata.
Nekem középbarna hajam van, viszont őszintén szólva kissé unalmasnak tartom a hajszínemet, valahogy nincs benne "élet". Egy ideig volt benne az ombre festés, ami nagyon feldobta és nagyon szerettem, de a legutóbbi hajvágás alkalmával végleg eltűnt a hajamból, úgyhogy ez volt a kiinduló szín:
A hajfestés után nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel: nem lett drasztikus a változás, de egy kellemes, mahagónis-rezes árnyalata lett a hajamnak, szerintem így sokkal élettel telibb. Ráadásul nagyon szép fényes és puha lett a hajam, ez valószínűleg a Casting Creme Gloss festékhez járó méhpempős balzsamnak is köszönhető.

És akkor a játékról:
Nyerj egy 500.000 forint értékű vásárlást a barátaiddal. Játssz, fesd be a hajadat a barátaiddal, öltözz és bulizz a játékban választott stílusnak megfelelően. A nyertes csapatot Palvin Barbara választja ki.
Regisztráld magatokat 2014 július 31-ig! Tölts fel fotókat a készülődés, hajfestés és a buli legjobb közös pillanatairól, gyűjtsétek a szavazatokat! Szeress bele az új hajszínedbe!
A nyertes csapat 500.000 Ft értékű ruházati vásárlási utalványt nyer! 
Részletek: www.mycasting.hu és ITT

Remélem kedvet kaptatok a játékhoz és a Casting Creme Glosshoz :)!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. Ugyanezzel az árnyalattal festettem a hajam, de mivel az alja elég sötétre volt festve, főleg azt a részt fogta meg nagyon ahol az eredeti hajszínem volt, de ott konkrétan vörös lett. Mondjuk nekem így is tetszik, az volt a lényeg hogy vörös legyen, de nemsokára tervezem újrafesteni, remélem jobban megfogja majd másodszorra:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó :)! Remélem másodszorra olyan lesz a végeredmény, amilyet szeretnél :).

      Törlés
  2. Néha csapongok a hajfestékek között, de egyértelműen a Loreal a kedvencem, köztük pont a casting :) Attól függetlenül, hogy csak színező, szerintem nagyon is tartós, 28 hajmosásnál jóval tovább tart. A balzsam picit zsírosította a hajam, azzal nagyon óvatosan szoktam bánni. Ez a szín remekül áll neked, sokat szemeztem vele én is, de végül a sötétebb, natúr árnyalatok mellett döntöttem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jó kis festék, és az jó, hogy Te úgy tapasztaltad, hogy nagyon tartós is :).

      Törlés
  3. Ez a "28 hajmosásig tart" gyakorlatilag festéket jelent, mert úgyis lenő ennyi idő alatt, nekem legalábbis 6 hétig bírja, mert utána a lenövés miatt újra kell festeni. További jó tulajdonsága a Castingnak, hogy ősz hajat is remekül befogja, bár ezt nem ígéri.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ezt valóban nem ígéri, de egyébként anyukám is ilyet használ, és neki is jól befogja :).

      Törlés
  4. Nagyon jó lett az új hajszíned, nagyon természetesen mutat. Sajnos nekem az a bajom ezzel a Casting hajszínezővel, hogy a szőke árnyalatnak gyakorlatilag semmi értelme. Én már évek óta szőkére festem a hajam (az eredeti hajszínem sötétszőke), de a lenövéssel az ilyen jellegű színező semmit sem tud kezdeni. Igazából még egy árnyalatot sem világosít, ahhoz nem elég intenzív. Úgyhogy a szőkének szerintem semmi haszna. Viszont a barnás, csokoládés árnyalatok nagyon tetszenek, hogyha sötétebb lenne a hajam biztosan kipróbálnám...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, érthető, hogy Neked miért nem jó ez akkor.

      Törlés
  5. Én is sokáig használtam és nagyon szeretem. Bár nem ígéri, de valóban teljesen lefedi az ősz hajat ami nálam tényleg nagy szó mert sajnos a hajam 70%-a ősz. Jó illata van, kíméli a hajat de mivel én sportolok és emiatt heti 5 nap hajat mosok ezért nekem kb két hétig tart.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk úgy tényleg hamar lekopik. Amúgy tényleg nagyon kellemes illata van, mondták, hogy az van neki, mégis meglepődtem, amikor használtam, hogy mennyiee jó :).

      Törlés
  6. Ez a számozás dolog tényleg nem volt világos, de így már sokkal érthetőbb :)) Szívesen kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Én is így voltam, mikor ott mondták a számokat, hogy mi mit jelent.

      Törlés
  7. Szuper lett ez a hajszín én is most készülök befesteni a hajamat, mert nekem is kissé "unalmas" a színe!
    Ez a számozás nekem tényleg sokat segített :):):)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Szép lett a hajad,de kb. köze nincs a dobozon láthatò színhez:( Persze aki nem akar nagy változást annak jò:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hajfestés utáni hajszín mindenkinél más lehet, attól függően, hogy milyen a kiinduló hajszíne, így fordulhat elő, hogy az én hajam nem olyan színű lett, mint a dobozon lévő szín :).

      Törlés
    2. De egyébként is úgy hirdetik ezt a hajfestéket, hogy azoknak ajánlják, akik nem szeretnének drasztikus változást :).

      Törlés
  9. Ősz haj festésére melyik Loreal terméket ajánlod, ha ez arra a célra nem megfelelő?

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe