Júniusi kedvencek - videó


Gyorsan elröppent ez a hónap, meg főleg ez a hét, nyilván ez utóbbi azért, mert szabadságon voltam és ilyenkor hipersebességgel telik az idő, de azért próbálok együtt élni a tudattal, hogy már túl vagyunk a nyár egyharmadán. Végignézve az ehavi kedvenceim, nem variáltam túl ezt a hónapot, főleg ami a sminkeket illeti, de azért így is összegyűlt néhány termék, amit meg tudod mutatni Nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, mik azok, akkor nézzétek meg a videót a Youtube csatornámon IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Au LPR Ultra Fluid nálam is hatalmas kedvenc, imádom az állagát egyszerűen! :) A Mememe korrektor pedig nagyon felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi vagyok rá - nálad mindig találok valamit a kedvences bejegyzéseidben. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek örülök :). Tényleg szupi kis korrektor a Mememe, kicsit hiányolom egyébként, hogy a drogériákban kevés ilyen típusú korrektor van, a Rimmel Wake Me Up is nagyon jó, de azt sem lehet kapni nálunk, ahogy néhány Maybelline korrektort sem :(.

      Törlés
    2. Én most a Maybellinetől a Fit me-vel szemezek nagyon, egy webáruházban lehet kapni, és külföldi youtuberektől is sokat hallottam, hogy mennyire jó, úgyhogy kíváncsi vagyok!

      Törlés
    3. Hú tényleg, az is nagyon jó kis korrektor :).

      Törlés
  2. Úgy nézem akkor megint nekünk jut a maradékja a NYC ceruzáknak is... nézd itt mennyi van: http://1.bp.blogspot.com/-cLrw95Gx2_w/Us2tXwLC2_I/AAAAAAAACxY/0zLJKZwbWp8/s320/IMG_20140104_102732_964-775250.jpg , akkor ezek közül tényleg csak 5-6 van.....miért nem lepődöm meg...?
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó ez de jellemező, mindig ez van :(. Bár most pontosan nem emlékszem, hogy nálunk hány árnyalat kapható, de ahol én vettem, ott már csak 5-6 volt.

      Törlés
    2. Direkt elzarándokoltam két Rossmannba is, és nincs :'( Csak Müller exkluzív? :/ Mia

      Törlés
    3. Megtaláltam a Müllerben: két piros, egy pinkes, egy korallos, egy rózsafa, egy babarózsaszín és egy vagy két nude volt ha jól emlékszem. Viszont kb csak teszterek, úgyhogy így is üres kézzel távoztam :/ Mia

      Törlés
  3. Kedves Szandra!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy inspiráltál arra, hogy végre belevágjak és én is indítsak egy blogot, ami már régi nagy álmom volt. Nagyon nagyon köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de szuper, nagyon örülök, hogy Te is belevágtál :). Ha van kedved, küldhetsz linket, szívesen megnézem, érdekel :).

      Törlés
  4. A L'oréal Color Infallible szemfestékek és a színes spirálok tényleg nagy kedvencek :3 Az NYC-s rúzsceruzával készített swatch pedig igazán meggyőző :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor legelőször kipróbáltam én is pont ezt gondoltam, és tényleg nagyon szeretem :).

      Törlés
    2. A L'oreal szemhéjfestékeknek van egy itthon nem kapható árnyalata (azt hiszem) az Amber Rush, megszakad érte a szívem, olyan gyönyörű!

      Törlés
    3. Hű az tényleg nagyon szép szín.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe