Flip-flop paradicsomban jártam




Tangapapucs, flip-flop, vietnámi papucs, lábujjközi papucs - mindegy hogy nevezzük, szerintem Ti is pontosan tudjátok, miről van szó. Vannak, akik utálják, és vannak, akik egyenesen imádják őket. Én az utóbbiak táborába tartozom, így nagy élmény volt, hogy ellátogathattam a Havaianas bemutatóterembe, ahol aztán tényleg mindenféle színben, mintában és stílusban megtalálhatók a papucsok, úgyhogy mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzolót. A sok színes papucs és szandi láttán nem tudta megállni, hogy ne lőjek Nektek pár képet.







Nem véletlenül annyira népszerűek világszerte a brazil Havaianas papucsok: mivel 100% kaucsukból készülnek, így nagyon tartósak és strapabíróak, nem változtatják az alakjukat, ellenállnak a kellemetlen szagoknak, és a napon sem forrósodnak át.
De az az igazság, hogy számomra a fő vonzerejük abban rejlik, hogy annyi különböző színben, mintában és fazonban kaphatók, a Havaianas bemutatóteremben csak kapkodtam a fejemet. Úgyhogy arra gondoltam, nem tartom meg magamnak ezt az élményt, hanem mutatok Nektek egy kis ízelítőt Nektek a teljesség igénye nélkül.
Vannak egyszerűbb, élénk színű darabok, amik csodásan mutatnak a lebarnult bőrön.
Akik inkább a csajosabb darabokat kedvelik, azok választhatnak pöttyös, virágos, vagy éppen madárkás mintásat.
Az állatminta kedvelői is találhatnak kedvükre való papucsot.
A szegecsmániások sem maradhatnak ki.
De nemcsak papucsok, hanem csini szandik is megtalálhatók a kínálatban, nekem ezek tetszettek leginkább.
És hogy az erősebbik nemről se feledkezzünk meg, főleg hogy közeleg a foci vb :).
Mivel nekem már van egy szimpla fekete és egy fehér Havainas flip-flopom, így most egy különlegesebb darabot szerettem volna, így erre az ezüstös szandira esett a választásom. El nem tudjátok képzelni mennyire kényelmes, és ráadásul nagyon szépen mutat felvéve.
Érdemes szétnézni a TranzitShop weboldalán ITT, ahol kedvetekre válogathattok a rengeteg szín és fazon között, valamint ha gondoljátok, nézzetek be a facebook oldalukra is ITT



Ti hordotok flip-flopot?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Vannak nagyon szép papucsok; pont mostanában nézegettem a webshop-ban a szandálokat, de abból nem túl széles a kínálat, csak 2 fajta található meg :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de kár, érdemes megnézni üzletekben is, lehet pl. Overlandben kapni.

      Törlés
  2. Nekem is pont ez a fazon tetszik, mint amit Te vettél, csak sajnos a webshopban csak a mintás van, és én sima feketét szeretnék :( Majd esetleg, ha nyáron felkeveredek Pestre, akkor talán be tudom szerezni. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek ezek a papucsok :) a terepmintás és az a fazon amilyet Te vettél tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a szandálod! Nem tudod, hogy ezeket a fővároson kívül hol lehetne beszerezni? Nem merek webshopból rendelni, mert a méretezést nem ismerem, külön problémám még, hogy van olyan márka, ahol a 35-ös, máshol a 36-os, megint máshol a 37-es méret jó a lábamra... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez alapján a mérettáblázat alapján bátran megrendelheted, hiszen centiben is meg van adva, tehát le tudod mérni. Nekem amúgy kb. 37,5-es lábam van, úgyhogy ebből a brazil méretezés szerint a 35/36-os kellett, mert az felel meg az európai 37/38-nak:
      http://www.tranzitshop.hu/merettablazatok/havaianas-merettablazat/hu

      Illetve tudod cserélni is, ha mégsem jó a kiválasztott méret :).

      Törlés
  5. Imádom ezeket a szandálokat, nekem is van egy fekete abból a fajtából, amit most vettél, de egy másik fazon beszerzését is tervezem.

    A bemutatóterem pontos címét leírnád nekem? :) Köszönöm.

    VálaszTörlés
  6. A Tranzitshoppal nekem az a bajom, h nem valaszolnak a feltett kerdeseimre( fb-on, uziben, sehol ). Hogy rendeljek igy? Kineztem, h mit szeretnek, tudom a meretet, de nem foglalkoznak a leendo vevovel, velem...
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt sajnálattal hallom :(. Próbáltál írni a honlapon megadott kontakemailcímre is? Vagy esetleg hívd fel őket, szerintem az legcélravezetőbb:
      http://www.tranzitshop.hu/kapcsolat/hu

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe