Májusi kedvencek - videó


Imádtam májust, de tényleg, ez minden szempontból egy csodás hónap volt, kicsit sajnálom is, hogy vége, de jön a nyár, úgyhogy nem nyafogok :).
Májusban szerintem nem volt olyan túlzottan sok kedvencem, és kifejezetten kevés smink van köztünk, mivel elég keveset sminkeltem az elmúlt hetekben, de azért így is van néhány olyan termék, amiket nagyon szerettem az elmúlt időszakban. Ha kíváncsiak vagytok rá mik azok, akkor nézzétek a meg a videómat a Youtube csatornámon IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Már nagyon vártam ezt a videót!! :)

    VálaszTörlés
  2. Szandra, ezt a videót nem kellett volna látnom... :D Kedvenc parfümöm a Light Blue, és ez a másik illat is most nagyon felkeltette a figyelmemet. Azt hiszem, hogy ennek a pénztárcám nem fog örülni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma voltam a Müllerben, fújtam belőle egy tesztcsíkra, azóta szagolgatom. :D A Light Blue-t továbbra sem taszítja le a trónról - legalábbis nálam :D -, de tény, hogy nagyon kellemes, finom illat. ;)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe