Csokiszentély a belvárosban - ChocolArt Bar&Shop

Azt hiszem ez a hét kicsit "off", mivel kevesebb a beauty bejegyzés, és több a személyesebb, de remélem nem bánjátok. Nem olyan régen felfedeztem egy szuper helyet, amit szeretnék Nektek is megmutatni. A minap hivatalos voltam egy rendezvényre egy nemrégiben nyílt, tüneményes belvárosi  csokiboltba, a ChocolArt Bar&Shop-ba. Akkor nem igazán tudtam szétnézni, de pár nap múlva a férjemmel visszamentünk egy kis utószülinapi ünneplés keretében. Mivel pont nálam volt a fényképezőgép, készítettem néhány képet, mivel annyira magával ragadott a hely hangulata. Talán néhányotokban felmerülhet a kérdés, hogy hogy kerülök egy csokiboltba, amikor diétázom?! Ha elolvassátok a bejegyzést, akkor kiderül :)!




Közel a Váci utcához és a Ferenciek teréhez, a ChocolArt Bar&Shop igazi mennyország a csokikedvelőknek Budapest szívében. A hangulatos csokiboltban ugyanis kedvünkre válogathatunk a különböző fajtájú csokikba mártott magvak és gyümölcsök között: van itt többek között tejcsokiba mártott narancshéj, fehércsokiba bújtatott málna, vagy éppen joghurtos mandula. Szedhetünk akár magunk is a falra szerelt tartályokból, vagy vehetünk a polcokon sorakozó, előre kiporciózott csomagocskákból is.
De természetesen nem csak vásárolni lehet, hanem akár be is lehet ülni pl. egy finom shake-ra, utána jöhet egy adag minipalacsinta, amit aztán leöblíthetünk egy jó kis bodzás limonádéval. Én egy mogyorós lattét ittam, és mivel a minipalacsintát lehet kérni cukormentes, illetve glutémentes verzióban is, így természetesen kértem egy adagot cukormentes áfonyaszósszal, és azt kell hogy mondjam, isteni volt. Nagyon élveztem, hogy édességet ehettem, de mégsem kellett megszegnem a diétámat.
Hamarosan kapható lesz nálunk fagyi is, illetve ha jól tudom, mire ez a bejegyzés kikerül, már van kiülős teraszos rész is. Ja és ha házikedvenccel térnétek be, az sem gond, őket is szívesen látják, majd lentebb láthatjátok milyen cuki vizes tálkákat készítettek ki nekik.

Érdemes követni a facebook oldalukat ITT, mert időről időre szerveznek szuper csajos programokat is.




Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés és kedvet kaptatok hozzá, 
hogy megnézzétek ezt a szuper helyet :)!




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. Wow, szuper hely lehet, igazi csokimennyország! :)))

    VálaszTörlés
  2. Juj, ilyen helyekről nekem nem szabad olvasnom :D

    VálaszTörlés
  3. Úristen! Még jó, hogy nem a fővárosban lakom :D

    VálaszTörlés
  4. A fotókat direkt ebben a formában akartad feltenni? mert így eléggé értékelhetetlenek :(
    Hodi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi lennék, pontosan mit értesz "értékelhetetlen" alatt? Nem vagyok profi fotós, ezt soha nem is állítottam, de szerintem sikerült olyan képeket csinálnom, amikkel átadom a hely hangulatát, próbáltam kis részleteket kiragadni. Ha nem jártam volna még ezen helyen, akkor a képek láttán nekem átjönne a hely hangulata. Sajnálom, hogy nem tetszett, de úgy látom eddig Te vagy itt az egyedüli.

      Törlés
    2. Szerintem arra gondolt, hogy olyan mintha túl lennének exponálva a fotók, plusz még valamilyen effekt is lenne rajtuk. Lehet másoknál nem, de nálam is lényegében fehér foltok vannak a fotók helyén, illetve 1-2 sötét rész az árnyékosabb részeken. :(( Remélem el tudtam valahogyan érthetően magyarázni a problémát.:) Nem tudom mi lehet az oka, mert úgy tűnik mások rendesen látják. :(

      Törlés
    3. Hű hát nem igazán értem mi lehet a gond, meg nem is igazán értem, amit írsz, akkor Ti ketten valószínűleg tényleg nem azt látjátok mint én és a többiek, merthogy semmilyen effekt nincs a képeken, meg fehér foltok sem, semmi ilyesmi, szóval a hiba valószínűleg Nálatok lehet, nagyon sajnálom, nem tudom mi lehet a gond :/...
      Nálam, meg úgy tűnik a többieknél is minden tökéletesen látszódik, esetleg próbáld megnyitni másik böngészőben.

      Törlés
    4. Meg is van a probléma... mindegy mivel, csak ne IE böngészővel kell megnyitni, Ffox-al és Chrome-al is rendesen lehet már látni mindent! Probléma megoldva! :D :D Egyébként szuper hely és szuper a bejegyzés is :) azt hiszem ma el is nézünk arrafelé! :) Köszönjük a tippet! :)

      Törlés
    5. Örülök, hogy kedvet kaptatok hozzá :)! Közben én is rájöttem, hogy valóban Explorerben furcsaság van a képekkel, amit nem nagyon értek miért, de a többi böngészőben szerencsére rendben megjelennek :)!

      Törlés
  5. Nem igazán értem az előttem szólót, de mindegy is.. :D Nekem nagyon tetszenek a fotók. :) Szívesen beülnék ide egyszer én is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem ők valami hiba miatt tökmást látnak mint mi, örülök, hogy tetszett :)!

      Törlés
  6. Szia! :) A bejegyzésed elolvasása után szétnéztem az oldalukon, de nem találtam erre vonatkozó részeket: nem tudod véletlenül, csak a palacsintából lehet gluténmenteset kérni? Esetleg más finomságok is ehetők a lisztérzékenyek számára? Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, hangulatos helynek tűnik, de ugyebár sajnos meg van kötve a kezem, hova mehetek és hova nem... :) Előre is köszi a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nyugodtan írj nekik a facebookon üzenetet, hogy van-e még valamiből gluténmentes, én a palacsintát tudom, de biztosan segíteni fognak :)!

      Törlés
  7. Jók ezek a fotók, nincs velük semmi baj! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, közben már kiderült mi a baj, valószínűleg explorerben nyitották meg, és ott valami bibi miatt nagyon máshogy néztek ki a képek :(.

      Törlés
  8. Csodás fotók! :) De nekem nem szabad ilyen helyre mennem. :P :D

    VálaszTörlés
  9. Szuper fotók Szandra, nekem abszolút átjött a hely hangulata! Megkérdezhetem, hogy új géppel fotózol mostanában, mert nagyon szépek a képid! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Korinna :)! Már egy ideje a Canon EOS 600 D használom, és hát még ismerkedem vele, de azért már látom a fejlődést a régebbi képekhez képest :)

      Törlés
  10. Hangulatos helynek tűnik így a képek alapján :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe