Hétkezdő inspirációs képek #48


Konkrétan az van, hogy bár januárt írunk, de minden reggel, amikor kilépek az ajtón, az az érzésem, mintha egy időutazáson vettem volna részt, és ugrottunk volna legalább két hónapot (amit egyébként egyáltalán nem bánnék), mert annyira enyhe idő van. Ez persze totál összezavar, hiszen általában fogalmam sincs mit vegyek fel, hogy ne fázzak, de ne is legyen melegem, és legszívesebben előbányásznám a tavaszias cuccokat a szekrényből, de azért az talán túlzás lenne... viszont ennek köszönhetően az eheti képek közé is bekúszott néhány tavaszias outfit, remélem nem bánjátok, álmodozni lehet :)!
Kellemes inspirálódást!





Imádom a blézereket, de télen nem igazán szoktam hordani őket, mert kabát alá valahogy nem az igazi, Ezek most a kedvenceim: egyszerű fekete, tengerészkék arany gombokkal, a fehér fekete szegéllyel és végül egy izgalmasabb darab, ami ráadásul abszolút télies hangulatú.
 
 
De térjünk vissza a realitás talajára, sokkal inkább kabátra van még szükségünk, mint blézerre, de a télikabátnak sem kell feltétlenül unalmas fekete, vagy szürke darabnak lennie.
Ó micsoda púder/pasztellszínű szépségek, imádom az ilyen lágy színeket, annyira finom és nőies.
 
 De persze jöhet egy ilyen élénkzöld pulcsi, főleg egy ilyen csodás nyakékkel...
... vagy ez a táska. Ha jól emlékszem a múlt heti képek között is volt egy ehhez nagyon hasonló darab, csak bordóban.
Szeretem a leopárdmintát és szerintem így kell hordani stílusosan: csak egy-egy darab, ami feldobja a szettet, de nem néz ki úgy az ember, mintha magára húzott volna egy egész kiterített állatot. Most kedvet is kaptam hozzá, hogy beújítsak 1-2 darabot, mármint majd februárban, most "NoBuyMonth" van :/...
Van élet az egyszerű farmeren túl is :).
És egy kis izgalom a végére: neon körmök+bogaras gyűrű, a legegyszerűbb és legegyhangúbb szettet, meg a szürke hétköznapokat is feldobja.
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)



Ti mit vesztek fel ebben a téli tavaszban?


Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter Bloglovin Pinterest

You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. UU, az a púderszínű szőrös pulcsi hatalmas szerelem lett így első ránézésre. Úgy érzem égető szükségem van ilyenre a gardróbomban. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is gyönyörű, már a múltkori egyik posztban is volt egy hasonló, totálisan odavagyok értem, ha vége a #NOBuyMonth-nak szerintem körbenézek hol lehet találni.

      Törlés
  2. De jó az a "farmer"!!! Na de a csaj lábai...tudom, hogy a vádli nélküliség a divat, de ha egyszer nekem van (és még örülök is neki). És ez igaz mostanság minden nadrágra! Az állatminta hordásával kapcsolatban tökéletesen egyezik a véleményünk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek a lábakkal kapcsolatban. Nekem sajnos az átlagnál is picit erősebb vádlim van, így nekem igazi kín, ha szűkebb szűrú nacit vennék, mert ami feljön a vádlimra, az felül már bő...

      Törlés
  3. A blézeres képek a kedvenceim! Imádom ezeket az összeállításokat! Reméljük már nem fog ránk szakadni egy hópaplan és vékonyabb viseletben is túl lehet majd élni ezt a telet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy ha eddig nem volt már igaz tél, akkor most már nem is nagyon lesz, és pláne nem fog az megismétlődni, ami tavaly márciusban volt.

      Törlés
  4. Az időutazós fíling nálam is megvan, teljesen olyan érzésem van, mintha február vége lenne. :D

    Jajjj miért? Miért fájdítod a szívem a blézerekkel? :D Ezer éve keresek egy csinit, de egyik sem áll jól. :-/
    A kockás kabáttól meghaltam, rózsaszín szőrös pulcsi a táskával csodás, nemrég én is hasonló kardigánt vettem. :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/weekly-inspiration_13.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából a saját szívemet is fájdítottam ezekkel a blézerekkel, de remélem már nem kell sokáig várni, és lehet hordani őket :).

      Törlés
  5. Én is imádom a blézereket, a kék arany gombokkal a kedvencem :)
    Fuh az a bogaras gyűrű... soha nem tudnám hordani :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kék blézer tetszik ezek közül a legjobban :)! A bogaras meg igen, hát ízlés kérdése, kissé ijesztő, pedig nekem volt egy ennél kisebb méretű bogaras H&M-es nyakláncom, de az nem volt ennyire brutál :D.

      Törlés
  6. Sok dolgot ki tudnék emelni innen, de a rózsaszín, szegecses táska mindent visz! *.*

    VálaszTörlés
  7. Én is nagy blézeres vagyok, de télen kabát alá nem szoktam felvenni, tényleg kényelmetlen. Néha van, hogy beviszem az irodába előre és ott veszem fel (<-- őrült :D) de félek nehogy valaki elcsórja a szekrényből - inkább nem hordom őket ilyenkor. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kb. pont ugyanígy vagyok... :D

      Törlés
    2. Van egy kolleginám aki komplett cipőkollekciót tart az irodai szekrényben, egyrészt azért mert így a párja azt hiszi kevesebb cipője van (időnként cseréli a készletet az otthoniból), meg mindig van miből válogatni... Nagyon freak csajok vannak nálunk. :D

      Törlés
  8. A kockás kabát a kedvencem, de igazából minden jöhetne, szuper képeket válogattál össze!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó az a kockás kabát, bár meggyőződésem, hogy rajtam hülyén mutatna :D!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe