Színes szilveszteri smink


Természetesen nem hagyhattam, hogy véget érjen úgy a 2013-as, hogy ne legyen még egy sminkvideóm, és ha már így alakult, akkor egy színes partysminket készítettem. Többségében Maybelline termékeket fogok használni a smink elkészítéséhez, ezek abban a csomagban voltak, amit a Maybelline vendégpályázaton nyertem, mind egytől egyig remek termékek.
Szóval ha valaki buliba készül, és nincs ötlete, hogy milyen sminket készítsen, akkor ajánlom figyelmébe ezt a videót, amit megnézhet a Youtube csatornámon lent a videóra, vagy IDE kattintva.
BÚÉK :)!!!!!





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon szép smink lett, jól áll Neked az ilyen erősebb, sötétebb szemsmink! :)
    Boldog új évet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás ez a smink, nagyon tetszett a videó is. :)

    VálaszTörlés
  3. Én ilyet készítek magamnak estére! Nagyon tetszik ez az arany-kék koncepció :) megmondom őszintén, így a kis képről úgy tűnt, h a külső része a szemnek nem fekete, hanem nagyon sötét lila, olyan padlizsános, nekem úgy még jobban bejön! Úgyhogy már kinéztem, h a Bad Girl palettámban pont van olyan szilvalila :)))
    Jó ez az alászinkronizálás is, nekem talán egy kicsivel jobban tetszik, amikor "natúrban" beszélsz sminkelés közben, de igazából mindegy, így is-úgy is élvezhető, ahogy Neked kényelmesebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú de örülök, hogy inspiráltalak a szilveszteri sminkedhez :)! Biztosan csodás lesz amúgy a lilával is :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe