Jeges csillogás - Flormar Terracotta Mono szemhéjpúder teszt


A mai bejegyzésben egy olyan szemhéjpúdert mutatok be Nektek, amit nyugodtan nevezhetek alapdarabnak is, ugyanis egy igazán időtálló és sokoldalúan használható, jól kihasználható árnyalatról van szó. Azért is így az ünnepek előtt mutatom be Nektek, mivel szép fényes karácsonyi, vagy szilveszteri sminket lehet készíteni vele.
Ha kíváncsiak vagytok, mire ez a nagy lelkesedés, akkor olvassatok tovább!





A Flormar Terracotta monója tizenkét gyönyörű árnyalatban kapható, szárazon és nedvesen is használhatók, és a bennük található különleges pigmenteknek köszönhetően gyönyörű fényes finisük van. Speciális összetevői révén nyugtatja a bőrt és véd a külső hatások ellen. Ez utóbbit őszintén szólva nem igazán tudom értelmezni egy szemfesték esetében, de azt hiszem nem is ez a lényeg, én nem ezért szeretem.
Ez az 01-es árnyalat.
A csomagolása semmi különös: fekete műanyag, nem vonja el a figyelmet a szemhéjpúderről. Jól záródik, és egy iciri-piciri tükör is megbújik a fedél belsejében.
Textúráját tekintve nagyon bársonyos, szinte egyáltalán nem porzik, jól felveszi az ecset, és szépen el lehet oszlatni, szépen lehet satírozni is. Színét tekintve egy fényes, ezüstös fehéres szín. Egyáltalán nincsenek nagy csillámok, de gyönyörűséges, egyenletes fénye van.
És hogy mi mindenre használható? Természetesen szemhéjpúderként: szárazon lágyabb, nedvesen intenzívebb a végeredmény. Ha a szemhéj közepén elsatírozunk belőle, akkor gyönyörű fényes lesz a sminkünk és odavonzza a tekintetet. A belső szemzugba is érdemes pöttyinteni belőle, hiszen ez a szép fényes árnyalat kivilágosítja azt a sötét eldugott zugocskát, ezáltal sokkal nyitottabb lesz a tekintet. Ha szeretnénk hangsúlyozni a szemöldökcsontra, akkor oda is tehetünk belőle.
Ezen kívül használhatjuk highlighterként is az arccsonton a pirosító fölött, az orrnyergen, az felső ajkak fölötti kis íven és akár az állon is, csak figyelni kell arra, hogy szépen dolgozzátok el, különben úgy fest, mintha egy fehér csík lenne az arcon és az nem igazán vonzó.
Én ezen a képen tettem a belső szemzugba, a szemhéjam közepére és a szemöldökcsontra is, de jól elsatíroztam, mert nem akartam, hogy domináns legyen, csak épp hogy legyen egy kis "fény" a stratégiailag fontos helyeken :).

Én biztosan meg fogom nézni a többi árnyalatot is, mert remek ez a szemfesték, nézzétek milyen szép színekben kapható:


A Flormar termékeket standokat megtaláljátok többek között négy budapesti bevásárlóközpontban, IDE kattintva megnézhetitek az üzletlistát és érdemes a Flormar Hungary facebook oldalát is követni, hiszen ott értesülhettek az újdonságokról.



Ti hogy álltok a Flormar termékekkel? Próbáltatok már valamit a márkától?




Szandra




Follow on Bloglovin




You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Csak körömlakkokat, a sminkeket is nézegettem már sokszor, de aztán valami mindig visszatartott. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig ezek után azt hiszem bátrabban nézek szét a sminkek között, érdemes :)!!

      Törlés
  2. A szemedről készült kép remek lett. Tényleg jól bemutatja, milyen szép fénye van a szemhéjpúdernek. (Egyébként nincs Flormar termékem.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült átadnia a képnek a lényeget ;)!

      Törlés
  3. Nagyon szép színe van, de nekem az a bajom ezekkel a jeges fehér szemhéjpúderekkel hogy minden palettába ezeket pakolják. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, de nem mindegyik palettában ilyen jó minőségű, sok esetben hullik és porzik, vagy éppen egyáltalán nem jól pigmentált. Pedig egy egy nagyon univerzális és sokmindenre használható szín.

      Törlés
  4. Nekem van egy pár flormar termékem, és mindegyiket szeretem. A kedvencem, nyáron a matt finishű BB krém volt. Nyáron a 40 fok melegben is remekül helyt állt, egy egész napos állatkert látogatás alkalmával. Egész nyáron ezt használtam, télen is ezt szerettem volna, de már sajnos nem kapható. Most helyette szinten tőlük egy matt finishű alapozót használok. Nagyon - nagyon szeretem a flormar terméket. Van tőlük kettő tartós rúzsom. A legtartósabbak amit valaha vettem. Nem szárít. Meg még pár szemre való termékem is van. Szóval sok és mindegyiket nagyon szeretem. Nagyon nagyon nagyon. :-D
    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is szinte csak jókat hallottam a flormar termékekről, úgyhogy azt hiszem az itt az ideje, hogy többet is kipróbáljak ;)!

      Törlés
  5. nagyon szép :)
    http://underthespellofbeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Én is csak körömlakk-fronton vásároltam be ebből a márkából, ez a multifunkciós kis szemhépúder viszont igazán meggyőző! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Bezony, azt hiszem itt az ideje jobban szétnézni a sminkeknél is, nekem is :)!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe