Egyszerű smink suliba, munkába // Sminktermékek kezdőknek - VIDEÓ


Ma egy 2in1 videóval készültem Nektek. ugyanis picit még meglovagolva a "vissza a suliba" témát, az előző videóm folytatásaként most egy egyszerű, suliban és munkában egyaránt hordható sminket készítek el a lehető legkevesebb ecset segítségével (mindösszesen kettőt használok csak :). És mindeközben még abban is próbálok segítséget nyújtani, hogy milyen sminktermékeket érdemes beszerezni azoknak, akik most ismerkednek a sminkeléssel, mi mire való. Mindezt 13 percbe belesűrítve.
Remélem legalább annyira hasznosnak találjátok majd, mint az előző videómat :)!
Továbbolvasás után a videóra kattintva tudjátok me nézni, vagy ITT.




You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Szia!
    Az én napi rutinom: Flormar matt hatású BB krém, az ő korrektoruk, ez a szemhély alap is. Nekem ez elég a szem alá is, el tünteti a karikákat, ill. az ő púderuk, ez egy por állagú púder. Burjois szemöldök cerka, egy barackos vagy rózaszínes szemfestés (mis rose v. Flormar) vékony tus vonal a mayballin zselés tusával, esetleg a felső vízvonal az avon super shock gél állagú cerkája. Szempilla göndörítő, egy réteg clinique és egy réteg lovely pump up spirál. Burjois pirosító, majd egy rúzs hangulat szerint.
    5 perces villám smink általában hétvége nappalra: oriflame aqua rhythm színezett hidratáló szem alá és szemhélyra. Ha nagyon kell egy két helyre korrektor majd púder. Miss róse barack szemhélyúder újjal felvíve. Avon géles cerka vízvonalra felül, ha van idő rá egy vékony vonal a szempilla tőhöz. Szempilla szemöldök u. a. , pirosító u. a. majd ajakbalzam.
    Bocsi hogy hosszú lett meg ha rosszul írtam egy két márkát.
    Az oriflame színezett hidratáló helyett néha az avon solution színezett hidratálóját használom.
    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek tökjó gyors, de egyszerű sminkek, és mégis mennyire nagy a különbség, ha azért mégis feldob valamit az ember lány az arcára :)! Sokkal üdébb és bájosabb egy minimális sminkkel is :)!

      Törlés
  2. De szépek a szempilláid! :) Valami hasonlót szoktam én is a mindennapokban viselni.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon megörültem ennek a videónak, ugyanis alapjáraton nem vagyok egy sminkelős típus:sosem sikerült szépre, és akkor már inkább smink nélkül mint ronda sminkkel :-) Viszont most már kezdem látni, hogyan is építsek fel egy sminket, miket rontottam el és mit érdemes beszerezni :-) Hiánypótló lett ez a videó, mert általában a legtöbb ilyen a 'profibbaknak' szól, nekem viszont most állt össze nagyjából az egész 'sminktéma' fejben :D Szóval kösziiiii :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem tudod képzelni mennyire örülök annak amit írtál :)!!!! Tökjó, hogy van értelme annak, amit csinálok, mert pont ezért csinálom, nagyon örülök, hogy segíthettem, hogy összeálljon a fejedben a dolog :)!!!!

      Törlés
  4. Szió! Hát én is csak csatlakozom az előttem szólóhoz és szuper a videód! Mivel kb 2 hete kiköltöztem Franciaországba egy hosszabb időre, így nem nagyxon volt időm megnézni a videóiodat mostanában de most elmerültem bennük!! És igen tényleg szuper, hogy lépésről lépésre bemutatod ezt az egyszerű sminket, ami nekem még nem az :) Alkalmanként én is sminkelem magam, mivel kombinált a bőrtipusom így oda kell figyelnem h milyen termékeket használok, de köszi a tippeket! Holnap munka után el is megyek beszerzek egy jó kis fekete szemceruzát és egy púdert is :) Én mondjuk a BBkrémet mindig az ujjaimmal vittem fel, számomra az kényelmesebb, úgyh külön köszi, h ebben a viodeóban kevés ecsetet használtál :)
    Pusszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Noémi! Hű Franciaországba költöztél, az komoly, akkor a legjobbakat ott Neked :)!
      Direkt az volt a cél, hogy megmutassam, ecsetek nélkül/kevés ecsettel is lehet sminket készíteni, bár én nagyon szeretek ecseteket használni, de néha elfeledkezem róla, hogy az ujjakkal is lehet szépen dolgozni :)!!!

      Törlés
  5. Nagyon jó videó, kezdő sminkelőként nagyon sok tanácsot kaptam Tőled! Alig várom, hogy holnap eljussak egy drogériába és beszerezzem a legfontosabb alapdolgokat. Én mindig azt mondtam, hogy nem tudok sminkelni ezért egy alapozón és szempillaspirálon kívül szinte mást sosem raktam, de mostanában teljesen odáig meg vissza vagyok a sminkcuccoktól. Lehet, hogy 19 év kellett ehhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt, egyáltalán nem vagy elkésve semmivel :)! Én is kb ebben a korban kezdtem úgy "komolyabban" érdeklődni a sminkek iránt :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe