Tetoválás a szemhéjamon - Maybelline Color tattoo Pink Gold teszt

Nyugi, nem őrültem meg, és nem varrattam egy végtelenség jelecskét a szemhéjamra :D!!!!
Viszont legnagyobb örömömre pár napja sikerült megkaparintanom a dm-ben a Maybelline Color tattoo egyik új árnyalatát, a 65-ös Pink Goldot. Utolsó darab volt, a tégely tetején a matrica kissé meg is volt "tépázva", de ez nem tartott vissza mivel régóta, több helyen is vadásztam rá.
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább!

A Color tattooval kapcsolatban sok újdonságot nem tudok elmondani. Az On and on bronze árnyalatot már hónapok óta nagy imádattal használom: remekül bevált szemhéjalapként szemfesték alá, illetve önmagában jól eldolgozva alig láthatóan, vagy éppen rétegezve intenzívebben- egyszerűen mindenhogy tökéletes. Tartós még ebben a tikkasztó hőségben is, nem véletlen, hogy a külföldi beauty bloggerek is ódákat zengenek róla.

Amikor megtudtam, hogy két újabb árnyalattal bővül a hazai hat színből álló repertoár, és ebből az egyik ez a rózsaszínes árnyalat lesz, intenzív nyálcsorgatás mellett nyakamba vettem a környezetemben lévő drogériákat, ahol persze nyoma sem volt a két új színnek... Mondjuk nem tudom miért lepődöm meg ezen, rendszeresen így járok... De aztán pár napja, amikor teljesen más okból kifolyólag betévedtem egy dm-be, csak azért is megnéztem a Maybelline állványt, és hogy-hogy nem ott akkor rám mosolygott a szerencse: a Color tattooknál, leghátul eldugva megpillantottam ezt a "viharvert" tégelyecskét. Tudtam, hogy rám várt ez a kis "szerencsétlenke", de azt mondtam, nekem így is kell és szinte diadal ittasan rohantam vele a kasszához.

Ami a színt illeti, gyakorlatilag a neve tökéletesen körülírja: rózsaszín nagyon finom, leheletnyi arany beütéssel, nekem nagyon tetszik, mert szerintem a barna szemszínhez nagyon jól passzolnak az ilyen rózsaszínes árnyalatok.
Viszont érdekes, hogy nekem valahogy úgy tűnik mintha ennek picit más lenne az állaga, mint az On and on bronze-nak. Nem igazán tudom körülírni, hogy miben más, de valahogy mintha a Pink Gold krémesebb és kevésbé masszív (???) lenne, így picit jobban kell azon munkálkodni, hogy intenzív színhatást érjünk el.... bár a fene tudja, lehet csak a nagy meleg miatt van... ?!

Mindenesetre szerintem pont az állaga miatt nekem úgy tűnt, hogy picit kevésbé tartós is. Mármint azért így is elég tartós, tekintve hogy a tartósan 38 fokban is gond nélkül kibírt 7-8 órát a szemhéjamon, de szerintem az On and on bronze egy hajszállal veri- vagy fogjam ezt is a melegre? Na jó, azért még így sem panaszkodom.
Én a dm-ben kb. 1700 Ft-ért vettem, a rossmannban ennél drágábban láttam a Color tattookat, de mindig szokott lenni valamilyen jó kis akció. De amúgy aki esetleg kételkedne, ne tegye, abszolút megérik az árukat. A bronzosat már hónapok óta használom, és alig fogyott belőle valami. Attól félek előbb szárad be, vagy "romlik" meg, minthogy elfogyna.

A lényeg, hogy nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült megkaparintanom ezt a rózsaszín szépséget, mióta megvettem, kb. csak ezt használtam :)!


Nektek van Color tattootok? Ha igen, milyen árnyalatban?




Szandra


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

23 megjegyzés

  1. Hát ez valami gyönyörű. Amikor először vásároltam Color tattoo-t rózsaszínt szerettem volna, de hát ugye akkor még nem lehetett nálunk kapni, úgyhogy nekem is az On and On bronze-ra esett a választásom amit a mai napig nem bánok, mert imádom. Viszont annyira sajnáltam, hogy nem kaptam rózsaszínt, hogy a Loreal infaillible kollekcióból hazahoztam egy gyönyörű rózsaszínt :) Azt is imádom és rengeteget hordom. Talán egy kicsit hasonlít is a színe erre az új rózsaszín Color tattoo-ra.
    Itt van is róla képem :)
    http://nikkiifashion.blogspot.hu/2013/07/juniusi-kedvencek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg hasonlít :)! Amúgy a Color Infallible szemfestékek nekem is nagy kedvenceim :)!!!!

      Törlés
  2. Nagyon szép szín!! Sajna akárhol kerestem nem találtam tesztert. De asszem anélkül is meg fogom venni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D Én csak ajánlani tudom :)!!!! Amúgy ma is betévedtem egy rossmannban, és ott sem volt, pedig a másik új árnyalat volt (az a lilás, valamilyen mauve a neve, abból volt egy csomó).

      Törlés
  3. Nekem is az On and on bronze van meg illetve az Inked in pink nevű, itthon nem kapható árnyalat...mindkettőt imádom. Ezt Pink gold-ot csak teszterként próbáltam ki, a kézfejemre kenve, de konkrétan 5-6 szappanos kézmosás után is tartotta magát, szóval szerintem nem sok gond van a tartósságával :)
    Aki nagyon keresi, a Westendben lévő DM-ben van teszter is kitéve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy tényleg lehet csak a meleg miatt van most ez a feeling, de még így is simán veri a szemhéjpúdereimet. Sajnos több olyan árnyalat is van, amire fájna még a fogam, de nálunk nem lehet kapni :(.

      Törlés
  4. Nagyon szep!:) nekem is az on&on bronze a kedvencem. Melyik a masik uj arnyalat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy lilás árnyalat, valamilyen mauve a neve (sokkal visszafogottabb lila, mint ami az eredetileg kapható hat árnyalat között van).

      Törlés
  5. Engem meggyőztél. :) Eddig én is a híres-neves On and on Bronze árnyalatot használtam. Már egy ideje szeretnék egy barackos vagy inkább rózsaszínes árnyalatú szemhéjfestéket, amit akár hétköznap is tudok használni. Eddig a L'oréal egyik termékével szemezgettem, de nem akartam megvenni, mert nem volt az igazi, de ez egy álom. :) Szerintem megnézem közelebbről is jövő héten. :)
    Másik téma. Tudom, hogy nagyon szereted a The Body Shop termékeit. Szagoltad már a brazil diós és édes citromos tusfürdőket? Ha igen, szerinted jók? Szeretném megrendelni, de nincs lehetőségem, hogy szemügyre vegyem őket, mert szegedi vagyok és nálunk (sajnos) nincs Body Shop üzlet és ritkán járok Pesten. :(
    Előre is köszönöm: Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeket még nem szaglásztam, de ha legközelebb az üzlet környékén járok, akkor mindenképpen megírom, bár nem tudom szavakkal mennyire lehet átadni egy illatot :D!!!

      Törlés
  6. ... ma háromszor néztem meg, hogy van e új bejegyzés, mert annyira vártam ... és akkor nem is írnék többet ... maradjunk ennyiben ! :) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ari vagy, hétvégén én is pihiztem, és igyekeztem kerülni a laptopot, azért nem volt szombaton, de vasárnapra azért csak alkottam egy újat :)!

      Törlés
  7. Nekem eddig 6 van meg, de pont az on and on nincs, eddig akárhányszor akartam megvenni, pont nem volt, bár nem csodálom hogy ennyire kapós. Végül találtam egy másik márkától egy hasonlót, igaz még nem próbáltam ki, de remélem beválik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azt on and on bronze-ot nem is néztem, bár simán el tudom képzelni, hogy viszik mint a cukrot :D.

      Törlés
  8. Maybelline Tattoom nincs, de majdnem vettem egyet mikor 1 hufos áron árulták egy spirállal, de mivel mást is akartam azt visszaraktam, de most már bánom O.O A Catriceból szereztem be mostanában ilyet, meg a tavalyi Essence (vagy tavasszal volt az?!),kiárusításnál vettem pár ilyen krémes festéket. Én is nagyon szeretem őket, de a Catrice teli találat nálam, nem vettem meg sajnos mind a négy színt. Az új Essence-et várom még tele lesz vidám színekkel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van pár Catrice, tényleg jók azok is, de nálam az abszolút győztes eddig az On and on bronze :).

      Törlés
  9. Óóóóóó, nálunk is van ez a szín? Le kell vadásznom :-)

    VálaszTörlés
  10. Az On and on Bronze hatalmas kedvenc nálam is!
    Amióta láttam a hírt, hogy jön rózsaszín Color Tattoo, kerestem az üzletekben. Már épp kezdtem kétségbe esni, hogy lemaradtam róla (ami a keresés intenzitását tekintve lehetetlenség lett volna), amikor múlt héten a Maybelline FB oldalán beharangozták, hogy másnap megtalálhatóak az új színek az üzletekben.
    A tesztert konkrétan én bontottam ki :-)
    Nagyon tetszik ez is - a Catrice krémes szemfestékei sem rosszak, de ennek jobban tetszik az állaga - és hát végre egy rózsaszín :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor Te szerencsésen elcsípted őket :)!!!! Amúgy nálam is inkább ez a nyerő, mint a Catrice, több szempontból is, de a színválaszték mindenképpen viszi a prímet :)!!!!

      Törlés
  11. Köszi a tesztet! :) Biztos, hogy beszerzem ezt a színt is, így már 3 color tattoom lesz, imádom őket! :)

    VálaszTörlés
  12. nekem az aranyszínű van meg, leginkább tusvonal-szerűként használom, de most megpróbálom beszerezni a pomegranate punk-ot, mert az a bordó valami gyönyörűen néz ki. :)

    CUKOR

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dm-ben keresd, mert ott olcsóbb szokott lenni :) Bár most hétvégén Glamour napok, úgyhogy elég sok drogériában olcsón lehet hozzájutni :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe