Catrice All Round szempillaspirál teszt

Ezzel a teszttel már régóta lógok Nektek, de mivel ez a Catrice spirál bekerült a júniusi kedvencek közé, és többen is kértétek, hogy legyen róla teszt, így most eljött az idő.
Ha választanom kellene egyetlen egy sminkterméket, amit feltehetek mielőtt kilépek az utcára, akkor az biztosan a szempillaspirál lenne. Szerencsére azért pillák terén viszonylag el vagyok eresztve, így a spirálokat is imádom, szeretek minél többet kihozni a szempilláimból, így szeretek kísérletezgetni és újakat kipróbálni.
Ezen a Catrice spirálon egyébként a szép lila csomagolása miatt akadt meg a szemem, és amikor megláttam, hogy dúsítást, hosszabbítást és ívelt pillákat is ígér, akkor úgy voltam: challenge accepted, ezt kipróbálom.
Ha kíváncsiak vagytok,  mennyire vált be, akkor olvassatok tovább!


Először beszéljünk a külső adottságokról: ahogyan írtam, engem a tubus színe fogott meg: nagyon tetszik ez  a szép lila szín, nem az az uncsi fekete. Áramvonalas, nem túl duci, a két végén pici elvékonyodó tubus.

A kefe hagyományos, nem ez a szilikonos, tüsis gumikefe, vagy mi a szösz. Régebben csak ilyen hagyományos kefés spirálokat használtam, csak ezeket szerettem, de most már egyre többször használok gumis keféset (értitek nahh :). Ettől függetlenül szeretek visszatérni ezekhez a hagyományosabb szempillaspirálokhoz is. A kefe nem túl duci és nem is túl nagy, pont megfelelő a mérete, a vége elvékonyodik, így a szemzugban lévő pillákat is viszonylag könnyen el lehet érni vele. Pont elegendő mennyiségű festéket vesz fel, a végén viszont mindig marad egy kicsi felesleg, úgyhogy azt le szoktam húzni.

A festék textúráját tekintve én azt mondanám, hogy nagyjából valahol középen van: tehát se nem túl "nedves", se nem túl száraz, pont a kettő között, de egy nagyon picit inkább a száraz felé hajlik, de szerintem ez így nyáron nem is baj. Viszonylag szépen és egyenletesen eloszlik a pillákon, de azért picit figyelni kell, meg rendezgetni- különösen a második rétegnél, hogy ne akadjanak össze a pillák. Mondjuk nálam ilyen szempontból a Maybelline The Rocket az etalon, ami szinte siklik a pillákon.
 1. réteg
1. réteg (bocsi a homályért...)

Színét tekintve elvileg ultra fekete, és való igaz, hogy fekete, de azért olyan nagyon ultrabrutálnak talán nem mondanám.
Na de jöjjön a lényeg: mit vált be az ígéretei közül? Szerintem a képeken is látszik, hogy szépen dúsít - főleg két rétegben és ível is, báááár azért olyan nagyon extra ívet nem ad a pilláknak, ezen a téren picit nyújthatna többet, nekem ez a mániám :P! Illetve hosszabbítást is ígér, de én ezt annyira nem vettem észre, bár nekem alapból viszonylag hosszúak a pilláim, úgyhogy erre annyira nincs is szükségem. 
Az alsó pilláimat nem festettem ki, mivel nyáron nem szoktam, mert a nagy melegben még a legjobb spirálok is elmaszatolódhatnak az alsó pillákon, és akkor jönnek a pandamaci szemek, ami nem annyira vonzó... :D. Viszont a felsőkről nem potyogott és nem is maszatolódott, úgyhogy bírta a strapát.
 2. réteg
  2. réteg
  2. réteg

Én azt mondanám, hogy nem egy olyan eget rengetően hiper-szuper spirál, nem ez lesz a "Holy Grail" spirálok terén, de én mégis szeretem, ha jól emlékszem 949 Ft-ért vettem, és nem bántam meg. Azt nem mondom, hogy tutira újra fogom venni, de nem azért mert ne szeretném, hanem mert szeretek újakat kipróbálni és kísérletezgetni.


Ti próbáltátok már a Catrice spiráljait?



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Engem meggyőztetek! Te és a spirál!:) És végre nem a csomókba álló pillákat kell néznem egy szempillaspirál tesztnél!!!

    VálaszTörlés
  2. Még sose próbáltam Catrice vagy Essence spirálokat, annyira elköteleződtem a Maybelline mellett :) persze Astort és Rimmelt már próbáltam, de nem ütötték meg az én mércémet!
    Nagyon szép szempilláid vannak alapból is, de tényleg szebbé teszi őket ez a spirál, lehet egyszer kipróbálom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nálam is egyértelműen a Maybelline a favorit spirálok terén, de néha azért kikacsintgatok más márkák fele is :)!

      Törlés
  3. Nem témába vág, de megkérdezhetem mivel foglalkozol?
    Csak ámulok az instagram képeiden, hogy milyen elegáns és ízléses szetteket választasz munkába :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden igaz jövő héten lesz egy ilyen "50 random facts" tag rólam, ami egy kicsit személyesebb videó lesz, abból többet megtudhattok majd róla, de egyébként egy felsőoktatási intézményben dolgozom :).
      Amúgy nagyon köszönöm, és örülök, hogy tetszenek :)!

      Törlés
  4. Mióta 3D műszempillám van nem használok/használhatok szempillaspirált. Hát nagyon hiányzik a reggeli rutinból az a mozdulat, azóta a kedvenc sminktermékem lett nekem is, megtanultam értékelni. :D Ennak ellenére műszempilla-függő vagyok, imádom viselni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű ezt nem is tudtam, hogy nem lehet szempillaspirált használni hozzá? Furi lenne megszokni, hogy kimarad a spirálozás :)!
      Nekem még soha nem volt műszempillám, bevallom őszintén, de most már ideje lenne kipróbálnom egyszer :).

      Törlés
    2. Nekem a kozmetikusom mondta, hogy ne használjak, mert összeragadhatnak tőle szálak, és "póklábas" lesz, mert amúgy csodaszép és hosszú, hiszen szálanként teszi fel egyesével. :) Irtó vicces mikor reggel nyúlok a spirál után és vissza kell húznom a kezem, 4 hónap alatt se tudtam megszokni még. :D
      Eleinte én is tartottam tőle kicsit, de ha megbízható, ügyes kozmetikus teszi fel akkor abszolút megéri az árát. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe