PIXIBOX Summer kiadás - VIDEÓ

Jajj de nagyon vártam már...:)! Bár a PIXIBOX dobozkák érkezése amúgy is mindig kicsit olyan, mintha karácsony lenne, de mivel ez most egy nyári "különkiadás" volt és előre lehetett tudni, hogy milyen márkák lapulnak majd a helyes kis vászontáskában, és ráadásul nyolc termék teljes kiszerelésben, így aztán különösen nagy volt az izgalom részemről. Ok, befejeztem... itt van, előttem van, szuper, szeretem, köszönöm, ennyi :)! Akit ennél azért valamivel bővebben is érdekel, hogy mi volt a dobozban, pontosabban a szatyorban, az az alábbi videóra kattintva megnézheti a Youtube csatornámon. Ha esetleg valamiért nem működne, akkor IDE kattintva is meg tudjátok nézni. A korábbi PIXIBOX-okról pedig ITT olvashattok.


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Húúú... ez tényleg nagyon megérte.

    Bár őszintén szólva külön-külön egyik termékért sem vagyok odáig, de összességében az árat tekintve jó vétel volt. :)

    Én egyébként Angliában élek itt is vannak ilyen boxok, már régóta nézegetem ezeket, de mostmár szerintem rászánom magam és előfizetek egyre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, külföldön azért nagyobb a választék ilyen beauty boxokban, ott van miből csemegézni, itthon én még csak a PIXIBOX-ról tudok véleményt mondani, szerintem korrekt, én eddig minden dobozban találtam legalább 1-2 olyan terméket, amiért nagyon-nagyon lelkesedtem :).
      De most már talán a szépségbolt.hu-nak is van szépségdoboza, illetve a Douglasnek is, de azt meg csak törzsvásárlók vehetik meg, én meg nem vagyok az :(.

      Törlés
    2. Igen, van a Szépségboltnak is, de az engem annyira nem fogott meg... A Pixibox valahogy sokkal szimpatikusabb. :) A Douglas doboza jó szokott lenni, de nekem sincs törzsvásárlói kártyám, még gyűjtenem kellene a pontokat. Remélem, hogy őszig összejön, és akkor azt is megveszem! :)

      Törlés
  2. Úh hát... nagyon jó termékeket kaptál, jóval túlhaladja a 4000 forintot. Szerintem megérte! :)
    Lehet én is megrendelem.
    Havonta kell fizetni 4000 forintot? Hogyan működik ez? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem "előfizetés", hanem ha szeretnéd, akkor újra megrendeled, a következőt, ha nem, akkor nem, tehát nincs elköteleződés, csak akkor fizetsz, ha megrendeled.
      De ahogy mondtam a videóban is, ez most egy különkiadás volt, mert a dobozban általában luxus/prémiummárkák mintatermékei szoktak lenni, illetve egy vagy két teljes kiszerelésű termék.
      A weboldalukon iratkozz fel hírlevélre, így majd el fogják küldeni Neked, hogy mikortól indul a következő doboz rendelési időszaka, szerintem valószínűleg valamikor szeptember környékén lesz a következő :).
      http://www.pixibox.hu/

      Törlés
  3. Szia!

    Szuper lett ez a különkiadás, én nagyon elégedett vagyok a tartalmával! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is bejött :)!!!

      Törlés
    2. Imádom a szépségápolási termékeket, így nálam nem igazán nyúlhatnak mellé. :D Szuper, hogy végre Magyarországon is van ilyen lehetőség! Nagyon várom az őszi kiadást is! :)

      Jó lett a videó! ;)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe