Spórolj időt- testápolózz zuhanyozás közben!

Amikor először hallottam a Nivea zuhanyzás közbeni testápolójáról, valahogy nem igazán kaptam fel rá a fejemet... Ugyanis nem is olyan régen még az a fajta lány voltam, aki -szégyen vagy sem- szeret a testápolózáson időt spórolni, ezért gyakran skippeltem, és amikor használtam akkor is főleg csak azokon a részeken, ahol nagyon száraz a bőröm. Igazából mostanában szoktattam rá magam arra, hogy rendszeresen használjak testápolót (köszönhető ez többek között a The Body Shop moringás testvajának :P). Így aztán valahogy szép lassan beférkőzött a gondolataimba ez a zuhanyzás közben testápoló, és amikor láttam a Nivea facebook oldalán, hogy lehet nyerni tesztelésre, nem haboztam, hanem neveztem, és láss csodát én is nyertem egyet :)!
Lányok, akik időspórolás miatt nem testápolóztok, figyelem! Ez igazán Nektek való lesz!






Kétféle változat létezik belőle: én a normál bőrre való, hidratáló verziót kaptam, amiben tengeri ásványok vannak. A sötétkék flakonos viszont száraz bőrre való tápláló testápoló. 250 ml-es és 400 ml-es kiszerelésben kaphatók

A csomagolása nagyon praktikus, széles a kupakja, így fejjel lefelé állítva tárolható akár a zuhanyzó, vagy a kád peremén a tusfürdő mellett.
Szükség is van rá, hogy zuhanyozás közben karnyújtásnyi távolságra legyen, hiszen ezt a testápolót valóban zuhanyozás közben kell használni. Na jó, nem ténylegesen miközben folyik Rád a víz, hanem miután lezuhanyoztál tusfürdővel szokás szerint, akkor a még vizes bőrödet bekened vele, majd leöblíted, megtörölközöl és már készen is vagy. És ez valóban ilyen gyorsan megy, ahogyan leírtam. Sűrű állagú, de mégis gyorsan és könnyen el lehet oszlatni a nedves bőrön.
Az illata nagyon finom, tudjátok hogy ezeket én soha nem tudom körülírni, de olyan kellemes, frissítő "testápoló" illat, nem túl gejl, nekem nagyon tetszik, bár túl sokáig nem érzem a bőrömön az illatát.
Az viszont tény, hogy nagyon finom puha, kellemes tapintású lett tőle a bőröm. Egyáltalán nem marad utána ragacsos érzés- bár mitől lenne, hiszen leöblítjük :D!
Viszont sajnos voltak olyan területek, ahol nem volt elég ennek a testápolónak a hidratáló hatása, szóval lehet, hogy ki fogom próbálni a kéket is, szerintem az én bőrömre inkább az kellene. De egyébként akinek nem száraz, hanem normál bőre van, annak szerintem teljesen jó lehet ez a fehér tubusos változat, a száraz bőrűeknek viszont mindenképpen inkább a kéket javasolom.
Egy jótanács, bár ez a flakonon is rajta van: ha netán kicseppenne belőle a zuhanytálcára, kádra, akkor mindenképpen öblítsétek le, töröljétek fel, mert csúnyán el lehet csúszni rajta, nekem is sikerült kissé "meglendülnöm" egy kis kifolyott pacán (azért ez így előttetek van :D?!), de szerencsére nem estem el.


Összességében azt mondom, hogy nagyon tetszik ez az innovatív megoldás. Aki nem szeret zuhanyzás után még testápolózással pepecselni, vagy arra várni, hogy beszívja a bőre a krémet, illetve úgy általánosságban testápolózni, azoknak mindenképpen tudom ajánlani, hogy próbálják ki.



Ti milyen gyakran használtok testápolót?


Szandra





Follow on Bloglovin

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nyáron rendszeresen használok, az egész "habtestemre", mert háklis vagyok a megszerzett barnaságomra, amit meg is szeretnék tartani jó sokáig. El is használtam egy 400 ml-es testápolót 2 hét alatt... :O :D
    Ez jónak tűnik, lehet benevezek rá :)

    VálaszTörlés
  2. Mióta én is megkaptam ezt, minden nap testápolózom. :) Hamarosan én is írok róla, már alakul a poszt. :) Örülök, hogy bevált neked is. :)

    VálaszTörlés
  3. épp tetőtől-talpig marcipán illatot árasztok (tbs, mandulás testvaj) és bár nem mondom, h kifejezetten imádom kenegetni magam a testápolóval (mármint testvajjal, egy ideje csak ezt használok), de azt már szívlelem, h utána órákig illatozom és a bőröm pedig nem szorul naponta utánkenésre, max. télen, de igazából akkor se szárad ki azonnal, csak 1-2 hétnyi mellőzés után.
    a moringa az örök kedvenc nekem is, de mikor 1 hete kinyitottam ezt úgy éreztem, h hiába imádok több tbs-os illatcsaládot is, testvajból mégis csak ilyen kell nekem, egész életemben üde marcipánlány akarok lenni! :D (pedig előtte az áfonyásat, csokisat, mangósat is kedveltem, de a nagy kiszerelések végére azért megunja az ember, kíváncsi vagyok, ezzel mi lesz, egyelőre konstans szagolgatnám...)

    egyébként évek óta nem hiszek a nivea cuccokban, vagyis akármit vettem nem vált be igazán, így bő 2 éve semmim se volt tőlük. nem hiányzik. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ideje én sem nagyon használtam semmi NIVEA terméket, bár nem tudatosan, max. csak tusfürdő, de így hogy ezt megnyertem, örülök neki, hogy kipróbálhattam.
      Amúgy a TBS testvajak tényleg nagyon jók, én a moringásat imádom, illetve mostanság érkezik majd a passionfruit-os, vagy hogy hívják, az varázsolt el legutóbb az illatával :)!!!!

      Törlés
  4. nekem extraszáraz "elefántbőröm" van :D így muszáj lenne testápolóznom, de lusta vagyok hozzá sajnos. :( Pedig van itthon vagy 6 féle felbontva, lenne miből válogatni. TBS testvajam még nem volt, lehet ha kipróbálnék egyet akkor beleszeretnék...? :D

    Ebből a Nivea-sból a sötétkéket próbáltam (=száraz bőr), de nekem nagyon nem jött be. :( Nem tetszett sem az illata, sem az állaga, nem éreztem nagyon innovatívnak se, így anyához vándorolt. Én meg keresek tovább. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mindenkinek fog beválni nyilván, de nekem sietős napokra jó lesz :)!

      Törlés
  5. Én rendszeresen használok testápolót, bár ritkán nem kenem be magam fürdés után lustaságból :D Én is szemeztem ezzel, a játékon nem nyertem -jelentkeztem én is- úgyhogy Rossmannban nézegettem, de visszaraktam, mert közel 20 testápoló van itthon, amit el kéne használni mielőtt megavasodik. Nah majd ha elfogyasztok 5 tégellyel, akkor erre beújítok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nekem is vannak talomban heverő testápolók, de ha már megnyertem neki estem. Irigyellek, hogy Te csak ritkán nem kened be magad, bár most már én is haladok, hogy rászoktassam magam a rendszeres testápolózásra :)!!!!

      Törlés
  6. Nekem is nagyon bejött ez a Nivea tusfürdő-testápoló hybrid, viszont tényleg nagyon csúszik tőle a kád és lemosni is elég nehéz a síkos réteget róla. De ettől függetlenül szeretem, nekem nyáron nem is kell ennél több. Ilyenkor nem szeretem a zsíros, vastag krémeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nyáron azért eleve könnyedebb krémekhez nyúl az ember.
      Ezzel meg tényleg vigyázni, mert nagyon csúszós lesz tőle a kád :/

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe