Leárazás szerzemények - VIDEÓ

Többen is írtátok, hogy kíváncsiak vagytok rá, miket vettem a leárazásokon. Arra gondoltam, hogy ezúttal nem blogbejegyzést írok róla, hanem videót csinálok a szerzeményeimről, ilyen videót még úgysem csináltam :).
Ami már volt rajtam, annál mutatok fotót is a videóban, hogy jobban el tudjátok képzelni hogyan mutat felvéve. Remélem tetszeni fog, és ha Ti esetleg még csak most tervezitek belevetni magatokat a "sales shoppingba", akkor tudok adni 1-2 ötletet, hogy mit/hol/merre lehet kapni.
Továbbolvasás után a videóra kattintva a Youtube csatornámon tudjátok megnézni, vagy ha az nem működik, akkor IDE kattintva.


You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Nekem a táska tetszik. Először azt hittem, hogy a Zarából van, mert ott szoktam látni hasonló stílusú táskákat. Nagyon szupi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Amúgy szerintem ez is valami drága táskának az olcsó koppintása lehet, de nekem is nagyon tetszik :)!

      Törlés
  2. Nagyon jo dolgokat vettel!!Az F&F-el en is igy vagyok,mindig talalok ott valamit :) Az egyik outfit kepedbem van volt egy kek maxi szoknya s ,ha megkerdezhetem honnan van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra gondolsz, amit a videóban is bemutatok? Mert csak az az egy kék maxiszoknyám van szerintem, és az a Reservedből van, ahogy a videóban is említettem :)!

      Törlés
  3. Régóta szemezek ezzel a táskával, de eddig nem mertem megrendelni, féltem, hogy gagyi. Esetleg megtudnád mondani, hogy Te kitől rendelted? Akkor talán nem futok bele egy ténylegesen rossz minőségű táskába :) Egyébként nem rég találtam rád. De már majdnem az összes videódat vissza néztem! Te lettél az egyik kedvencem! Remélem sokáig boldogítasz még (minket) :)
    Mercedes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mercedes, üdv az olvasóim/nézőim között :)!
      hát figyi, ahogy mondtam, ennek sem az igazi a minősége, igazából nekem a fogó része az, ami hagy némi kívánnivalót maga után, de a többi alapvetően rendben van.
      Én ettől az eladótól rendeltem: cz_discount

      Törlés
  4. Igen, a táska tavalyi Zara replika, nekem október óta van meg feketében és mostanra kezdi megadni magát a füle (elnyúlt, mert sokszor túl sok nehéz cuccal tömtem meg) De amúgy szuper, imádom és biztos újra fogom rendelni ha menthetetlen lesz :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe