Májusi kedvencek - VIDEÓ

Szinte észrevétlenül elsuhant a május, úgyhogy itt az ideje, hogy megmutassam Nektek, hogy mik voltak a kedvenc termékeim májusban.
Alább a videóra kattintva a Youtube-on tudjátok megnézni a májusi kedvenceimet, de ha esetleg valami miatt ez nem működik, akkor IDE kattintva is megnézhetitek :)!

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Szia !! :)) Ma jött meg a Pixiboxom nem árulom el mi volt benne nehogy te még neh kapd meg és elszóljam magam ! :)De így az előző pixiboxokat elnézve nekem ez egy csalódás.... Egy teljes kiszerelésű termék van benne a-hoz képest hogy a előzőbe 3 volt. Mivel gondoltam Joy special editon hátha lesz benne valami újság vagy valami kis plusz :( ez nagyon nem nyerte el a tetszésemet :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éppen az előbb írtam róla egy posztot, sajnálom, hogy Neked nem jött be :(, én nagyon elégedett vagyok vele, a bioderma sensibiot imádom és használom, a clinque körömlakk színe nagyon tetszik, és a Tony&Guy terméket is biztosan ki fogom próbálni, a másik két termék számomra inkább semleges.

      Törlés
  2. Szija!

    Nagyon jó lett a videó és szinte az összes termékre kíváncsi lettem. :P Főleg az alverde hajvajra.:P Remélem még sok ilyen videót fogsz csinálni. :)
    OPI körömlakkot is már úgy szeretnék, de picit sokkalom az árát. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt már pár ilyen kedvences videóm, de most már mindig így videó formájában tervezem bemutatni őket :).
      Az OPI lakkok tényleg nem olcsók, én is ajándékba kaptam, de amúgy sztem a mini lakk szett azért megéri :)!

      Törlés
  3. Nagyon szuper a videó! A termékektől elvonatkoztatva az tetszik legfőképp, hogy szépen választékosan beszélsz és nagyon profin van megcsinálva az egész. De persze a bemutatott szépségápolási termékek is érdekesek, főleg a Sleek ajakápoló keltette fel az érdeklődésemet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm, örülök, hogy tetszik :)! Jajj az az ajakápoló nagyon jó, és azt nem is mondtam, hogy nagyon fincsi illata van :)!

      Törlés
  4. Szia!

    Szuper lett ez a videóid is, és csodaszép a sminked! Videó formájában nem tervezed bemutatni az elkészítését? Esetleg 1 terméklista is jól jönne, mert ilyet szeretnék majd készíteni magamnak 1 barátnőm esküvőjére.
    Üdv:

    Laura

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Laura, örülök, hogy tetszik, de igazából semmi extra a smink, lehet, hogy majd csinálok róla egy videót, de addig is azért leírom mit használtam. Alapvetően az Urban Decay Naked basics palettájával készült a smink, de enélkül is el lehet készíteni.
      A szemhéjamra tettem egy bőrszínű krémes szemhéjalapot, majd utána egy matt bőrszínű szemhéjpúdert vittem fel. Ezután egy matt középbarna és egy matt sötétbarna színt kevertem össze, és egy satírozó ecset segítségével árnyékoltam a mélyítővonalat. Ezután egy ferde ecset és egy matt fekete szemfesték segítségével kihúztam fent a szempillák tövét, hogy dúsabbnak tűnjön a szempillám. Az alsó vízvonalamat világos szemceruzával húztam ki, hogy nyitottabb és frissebb legyen a tekintetem. Végül szempillaspirál :).

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtál! :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe