Krémes kis semmiség - Bourjois krémpirosító teszt

Olyan sokáig kerestem... aztán meguntam és megrendeltem interneten... sokáig vártam rá, de most végre itt van: a világ legcukibb krémpirosítója. Egyszerűen nem tudom más szavakkal illetni a Bourjois krémpirosítóját.
Nem is akarom tovább szaporítani a szót, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább!



A csomagolás nagyon tetszik, egyszerű, praktikus, de mégis csajos: barackos árnyalatú alapszín, rajta fényes sötétpink felirat, nem kell ezt túlbonyolítani kérem, így is lehet jó dolgot alkotni.

Mágnessel záródik, nem lötyög, remélem nem is fog. Nekem nagyon tetszik az a kis pink bogyó, ami a mágnesnél van, odavagyok az ilyen kis apró részletekért, olyan kis cuki az egész, jajj megzabálom ezt a pirosítót!!!!

De miért írtam azt, hogy "semmiség"? Mert olyan könnyű az egész, 2.5 gramm, gyakorlatilag nincs súlya. Úgyhogy szerintem abszolút táskába való darab, ha valaki szeret pirosítót hordani magával: könnyű, a mágnes jól zár, van benne tükör is, és a legfáradtabb arcot is hipp-hopp üdévé lehet varázsolni vele.

Ahogy nevében is benne van, ez egy krémpirosító, viszont feltéve púderessé válik, matt finise van, tehát nincs csillogás, meg fényesség, ami talán ilyenkor nyáron nem is baj, jön az magától is ebben a melegben :D.
Már ahogy hozzáér az ember érzi, hogy nem az a kissé ragacsos állag fogadja, mint jónéhány krémpirosító esetében, ez valahogy "szárazabb"- ha lehet ilyet mondani. Szépen fel lehet vinni ujjal, vagy aki nagyon ecset-freak, annak javasolok egy  Real Techniques stippling brush-hoz hasonló ecsetet, amivel szépen felütögeti az arcára. Bármelyiket is választjátok, gyönyörűen el lehet dolgozni, nagyon természetes a végeredmény.
A pirosító négy árnyalatban kapható, én a "Nude velvet"-et rendeltem magam, ami egy csodás barackos-korallos árnyalat. Azért választottam ezt, mert olyan igazi nyári árnyalat, ami szerintem bárkinek jól állhat, mert abszolút természetes szín, no makeup makeuphoz talán a legideálisabb pirosító. Aki csak épp leheletnyi színt szeretne az orcáin, ezzel ez abszolút megoldható. De a jóhír az, hogy építhető, tehát az sem probléma, ha valaki picit erőteljesebb színhatást szeretne.

Nem tudom mennyire optimális bármilyen sminkterméket 40 fokban tesztelni, szerintem nem igazság, de nem bírtam ki... :D
Én reggel 7 előtt sminkelek, kb. 13 óra körül azért már rá kellett segíteni, dehát ebben az időben én semmin nem csodálkozom. Szerintem normál körülmények között ennél azért többet bír.

Amikor megrendeltem (egyébként az amazonról rendeltem), utána már egyáltalán nem néztem üzletekben, úgyhogy fogalmam sincs, hogy lehet-e már kapni itthon. Ha még nem, akkor remélem, hogy mihamarabb megérkezik a magyar boltokba is, mert szerintem nyárra tökéletes termék, én mindenkinek csak ajánlani tudom.


Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. Ó nagyon nagyon szép színe van!!! :) Készítenél majd vele smink videót is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Támogatom a sminkvideó ötletet :) Nekem is nagyon tetszik a külseje és a pirosító színe is :)

      Törlés
    2. Abszolút, biztos, hogy lesz vele videó :)!

      Törlés
  2. Nagyon szép színű!! Esetleg nem terveztél egy összehasonlító tesztet az Alverdés krémpirosítóval? Nekem nagy segítség lenne, melyiket válasszam !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dede, gondoltam rá, hogy a kettőt összehasonlítom, szerintem meg fogom csinálni :)!

      Törlés
  3. Jaj ,oly régóta fáj már érte a szívem...
    Számomra ez A tökéletes pirosítóárnyalat :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökjó lenne, ha már végre ideérne a boltokba, mert a többi árnyalatot is megnézném szívesen.

      Törlés
  4. Aww, gyönyörűséges, most irigykedem rendesen, már hetek óta lesem a boltokban, de még mindig sehol semmi... :/

    VálaszTörlés
  5. Húú nagyon szép, nekem is kell! :D Azt hiszem ez lesz a következő pirosítom! Már régóta szemezek a Bourjois cuccokkal, de eddig még sosem próbáltam. Remélem itt Londonban kaphatóak a boltokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenképp nézd meg, mert több angol blogon is láttam róla bejegyzést :)!

      Törlés
  6. ezt nekem is meg kell szereznem, mesés a színe! :) ma úgyis ruhakommandóra megyek, az összes szembejövő parfümériába belesek, hátha már valahol van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes megnézni, hátha már "titokban" megérkezett valamelyik drogériába/parfümériába :)!

      Törlés
  7. Hú nagyon cuki!:) Eddig nem mertem megrendelni mert féltem, hogy fényes lesz a finishe és nehéz eldolgozni, de a leírásod alapján nem úgyhogy lehet majd beszerzek egyet én is belőle.De most rendeltem nem rég bronzosítót úgyhogy talán majd télen legközelebb. :)Köszi a véleményt.

    VálaszTörlés
  8. A hazai Müllerdrogéria üzletláncban kapható- 3000 Ft- 10 árnyalat van belőle.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe