Tavasz a s.he stylezone-nál

Gondoltam megmutatom Nektek, hogy milyen tavaszi újdonságok várnak Benneteket a dm üzleteiben a s.he stylezone polcainál. A termékeket a tavaszi trendekhez igazították, úgyhogy találhattok élénk, világító színeket, semleges nude, vagy éppen érzéki szenvedélyes árnyalatokat is.

Képekért katt tovább!

Cherry Blossom - élénk, világító, egymással is
jól kombinálható színek

Live In Harmony - semleges színek,
bézs, barna, mohás tónusok

Sensual Moments - narancs, orgona, pink,
piros és lila árnyalatok

Green Spirit - világos és sötétzöld árnyalatok



Nektek melyik a kedvencetek?


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekem a Live in harmony és a Green spirit nagyon tetszik, bár nem igazán értékelem ezt a márkát, de valószínű, hogy ezekből beszerzek 1-2 darabot a szép színei miatt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Live in harmonys szemhéjpúder quattro nekem is nagyon tetszik, nagyon kellemes színek.

      Törlés
  2. A Live in harmonys tetszik a legjobban, biztosan be fogom szerezni:)
    Lehet buta kérdés, de nem igazán ismerem a márkát, de az a termék, ami úgy néz ki, mint a körömlakk, csak egy kockával hosszabb az micsoda? Szájfény? Mert akkor azok is nagyon tetszenek:)

    VálaszTörlés
  3. Mely termék minőségével lehetne nagyjából azonosítani ennek a minőségét? Kicsit hülye kérdés :-) de engem őszintén szólva annyira taszít ennek a márkának a kiszerelése, hogy még soha nem vettem semmit. Soha semminél nem befolyásolt még az, hogy milyen a kinézete, de ez kifejezetten undorít. Még csak nem is tesztelgetek a Dm-ben, mert annyira sem tartom érdemesnek. Tudom, csúnya dolog az előítélet. :-) Jók ezek a termékek, vagy egyáltalán milyenek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont így vagyok ezzel a márkával! Kíváncsi lennék a minőségükre :)

      Lilla

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe