Elfogytak #4

Most már komolyan oda kell figyelnem arra, hogy ha valamit elhasználtam, akkor az üres flakonnal ne rohanjak egyből a kukához, hanem összegyűjtsem őket. Így aztán írhatok belőlük egy olyan posztot, mint amilyen ez is.
Ha kíváncsi vagy, hogy milyen termékeket használtam el az elmúlt hetekben, és mi a véleményem róluk, akkor mindenképpen olvass tovább :)!






Treacle moon that vanilla moment hab- és tusfürdő
Ezt olyannyira szerettem, hogy be is került a 2012-es kedvenceim közé. Eléggé nagy kiszerelésű, 500ml-es, így jó sokáig elég volt, pedig vegyesen használtam hol habfürdőként, hol tusfürdőként. A bőrömet egyáltalán nem szárította, de ami miatt igazán szerettem az nem túl meglepő módon a fincsi vanília illata. Imádom a vaníliát, éppen ezért bármi jöhet, ami vaníliás ízű, vagy illatú. Na jó, megmondom őszintén, hogy a végén kicsit már untam az illatét... :D Meg nekem ez olyan igazi téli illat, úgyhogy örülök is, hogy így tavasz elejére elfogyott. Egyébként ezeket a treacle moon termékeket a Tescoban lehet kapni. Én még a télen vettem belőle még egy flakonnal, de szerintem következő őszig biztosan nem fogom használni, de tényleg csak amiatt, mert nekem inkább télies az illata.

Paula's choice Skin recovery hidratáló krém normál/érzékeny bőrre
Óóóóó, ezt a krémet nagyon-nagyon-nagyon szerettem, nem véletlenül szerepelt ez is a 2012-es kedvenceim között. Mivel színezék és illatanyagmentes, így először picit furcsállottam a "szagát", de aztán megszoktam. Sajnos nincs benne fényvédő, így leginkább éjjelre használtam. Amúgy eléggé sűrű krém, ennek ellenére nagyon jól beszívta a bőröm, egyáltalán nem hagyott ragacsos érzést maga után, viszont olyan puha lett tőle a bőröm, hogy ihajjj :)! Egyáltalán nem irritált, sőt csökkentette az esetleges pirosságot, ráadásul szemkörnyékre is használható, egyszóval tökéletes! Neten lehet rendelni, de most egyelőre csak azért nem rendeltem még újra, mert a bécsi kiruccanásunk során vettem egy Bulldog márkájú arckrémet, ami úgy tűnik, egyelőre remekül helyettesíti ezt a krémet. De amúgy biztos, hogy újravenném.

Garnier Essentials sensitive Nyugtató tonik vitaminnal
Jajj mióta kerestem egy olyan tonikot, ami illatanyag-, alkohol- és színezékmentes, nem irritálja a bőrömet, hanem egyszerűen csak szépen letisztítja, felfrissíti és megnyugtatja azt. Na ez a tonik pontosan ezt tudja, és nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam. Szuper termék, nagyon szeretem, még mielőtt elfogyott volna, újravettem, úgyhogy most is ezt használom, és szerintem fogom is még egy jó darabig.

Max Factor False Lash Effect Fusion szempillaspirál
Ezt a szegény spirált már tényleg többször több helyen is elátkoztam, úgyhogy most nem is akarom hosszasan pazarolni rá a szót. A lényeg, hogy nekem nem jött be, szinte semmit nem csinált a pilláimmal, túl száraz volt, lehet felbontották és amiatt... mindenesetre nekem nem működött, pedig annyira dícsérték :(. Végül elhasználtam más spirálok alá "alap"spirálként. Nem fogom újravenni, mert ahhoz túl drága, viszont van még egy arany színű verzió belőle a fiókomban, amit valamilyen akció keretében ajándékba kaptam egy másik termék mellé, de kissé szkeptikus vagyok, hogy egyáltalán kinyissam-e...


Szeretitek amúgy ezeket az "elfogyottas" posztokat? Mert úgy tervezem, hogy a következő ilyet már videó formájában csinálnám :)!


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Szerintem nyugodtan tégy próbát az arany spirállal! :-) Tuti, hogy akik panaszkodnak rá, azok egy felbontott változatot vettek a boltban, tu-ti! Lehet, hogy csak nekem volt mindig szerencsém vele, de én már egy éve csak ezt veszem. Most persze a Clump Defy-t vettem, és az még tökéletesebb, olyan műszempillákat csinál minden csomó nélkül, hogy bahh! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, hogy megpróbálom még az arany spirált is, ha már megvan, kíváncsi vagyok, az hogy teljesít majd, biztosan be fogok róla számolni majd itt a blogon is :)!

      Törlés
  2. Szeretjük ám, jöhet még! :)
    Nekem is időbe tellett, hogy ne a kuka felé vegyem az irányt+még egy fix gyűjtőpontot is ki kellett alakítanom :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a fiókos tárolószekrényem legalsó fiókjában gyűjtöm a kiürült flakonokat, csak hajlamos vagyok elfeledkezni róla :D!!!

      Törlés
  3. jöhet sok ilyen poszt :) a habfürdő jól hangzik, én az Avonból szoktam ilyesmiket rendelni óriási kiszerelésekben, amik annyi habot csinálnak hogy csak na :) imádom, ha tele van a fürdővíz sok sok habbal, úgy, hogy alig látszok ki belőle :D

    VálaszTörlés
  4. Jöhetnek még az ilyen postok is, videóban meg pláne! ;) Szép napot! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe