Valentin- napi smink az Urban Decay Naked2 palettával - VIDEÓ


Sokan kértétek tőlem, hogy készítsek sminket a Naked2 palettával, úgyhogy eljött az ideie, hogy teljesítsem ezt a kérést. Arra gondoltam, hogy ha már úgyis közeledik a Valentin- nap, akkor ez alkalomra készítek sminket, ami ideális randira, moziba, vacsira, vagy akár egy csajos estéhez is, ha éppen nincs kivel Valentin-napozni :).Ez egy mutatós és ízléses, de mégis inkább visszafogott smink, ugyanis szerintem a fiúk nem szeretik a túlzottan feltűnő és élénk sminkeket, vagy ha egy lány szinte a felismerhetetlenségig sminkeli magát.
Remélem, hogy tetszeni fog Nektek!


A videóban használt termékek:
Catrice Prime and fine primer
Max Factor Facefinity All day flawless alapozó- Beige55 -  teszt ITT
L'ORÉAL Infallible korrektor- 01 Vanilla
Catrice Re-touch light- reflecting korrektor- 010 Ivory
Rimmel Stay Matte púder. 001 Transparent
Artdeco szemhéjalap
Urban Decay Naked2 paletta- Chopper, Snakebite+Suspect, Tease, Bootycall, Blakcout - teszt ITT
Avon Supershock gel eyeliner- black
Maybelline The rocket Volum' express szempillaspirál- Blackest black -  teszt ITT
Physicians formula Happy bosster pirosító- Natural - teszt ITT
Catrice Prime and fine highlighter- 010 Fairy dust
essence rúzs- 55 coralize me


Hogy tetszik?

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Végre a várva várt naked2-s smink! Thanks! Jó lett! :)
    Annyi a bajom, hogy így videóról nem annyira kivehetőek a színek a szemeden, egy közeli fotó is tök jó lenne a videós anyagok mellé! :)

    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, érdekelne, hogy mennyi ideig bírta ki nálad a szemhéjsmink? Hány órát bírt?
      Amúgy nekem úgy bír ki 6 -8 órát, hogy először szemhéjalap jön a szememre utána ebbe beleütögetem a rimmel-es kőpúdert majd kenek re arcra való alapozót is és ezután jön a szemhéjpúder. Bonyodalmas...:)

      Törlés
    2. Szia Andi! Neked is csak azt tudom írni, hogy igyekszem kitalálni valami megoldást a részletfotókra, de ehhez egyrészt kellene egy jó gép, másrészt meg ebben a téli-lámpafényes környezetben nehéz olyan fotót csinálni a sminkről, ami a valódi színeket adja vissza :(:
      Amúgy én most vettem meg pár napja az Artdeco szemhéjpúdert, és ezzel simán kibírja a 8 órát, de ugye ez mindenkinél változó lehet: valakinek olajosabb a szemhéja, meg az sem mindegy, hogy mennyire fedett/ejtett, szóval sokmindentől függ, hogy kinek mennyi ideit tart a szemsmink.

      Törlés
    3. De amúgy ez a fotó tökéletesen visszaadja a szemsmink színét, és elég jól látszódik rajta, hogy milyen is lett :).

      Törlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz... annyira szép sminkeket csinálsz, szerintem mindenki egyetért azzal, hogy fotózd is a részeidet! Jó volna látni egy valós fényviszonyban és a maga részleteiben ezt a szép szemsminket. Na meg persze az összeset, amit csinálsz! Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az a baj, hogy ebben a téli szürkeségben, sárgás lámpafény mellett nagyon nehéz olyan fotót csinálni, ami a smink valódi színeit mutatja :(... nomeg egy profi gép sem ártana, amivel éles és valósághű (mármint ami a színeket illeti) képeket lehet csinálni.
      De igyekszem kitalálni, hogy hogyan hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát :).

      Törlés
    2. De amúgy ez a fotó tökéletesen visszaadja a szemsmink színét, és elég jól látszódik rajta, hogy milyen is lett :).

      Törlés
  3. nekem idén az első Valentin-napom volt úgy, hogy volt mit ünnepelnem :) még rózsát is kaptam Tőle, volt miért sminkelnem, óóó hát elég jó volt! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe