Urban Decay szemhéjpúder - Freelove

Néhány nappal ezelőtt a tesminked.hu webáruház facebook oldalán indítottak egy szavazást, hogy melyik két terméket szeretnénk együtt akciósan megvásárolni. A szavazáson végül az Urban Decay szemhéjpúder és a Max Factor Eye brightening szempillaspirál páros nyert, így én is éltem a remek akcióval, és megrendeltem a két szépséget. Ma meg is érkezett a kis csomag, úgyhogy arra gondoltam, megmutatom Nektek a szemhéjpúdert. Ez most egy amolyan "első benyomások" poszt lesz, képekkel, és néhány megjegyzéssel.





A csomagolás nekem nagyon tetszik: ezüst színű műanyag, de a design nekem nagyon bejön, hiába, nekem ez is nagyon fontos.

Én a Freelove nevű árnyalatot rendeltem meg. A webáruházban egyébként sok más árnyalat is fel van tüntetve, de legnagyobb sajnálatomra sajnos éppen akkor ebből több nem volt raktáron, úgyhogy végül ezt választottam, de így utólag is azt kell hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok vele.

A szemhéjpúder nagyon jól pigmentált- bár ez egy Urban Decay szemfestéktől talán nem meglepő. Az állaga nagyon selymes, egy nagyon picit porol csak. A Freelove egy selymes aranyfényű barackos árnyalat, amit akár most is, de főleg nyáron nagyon szívesen hordok majd.

És végül a swatchok:

Erről most így egyelőre ennyit, szerintem fogtok még vele valahol-valamilyen formában találkozni, mert nagyon szép szín, és nagyon kellemes kis termék.


Hogy tetszik? Szerintetek is inkább tavaszi/nyári szín?


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Tetszik nagyon, bár magamon kicsit idegennek érezném, mivel fekete mindenem(hajam, szemöldököm, de még a szemem is majdnem, így ezektől az árnyalatoktól félek nagyon(képek alapján nekem olyan bronzosnak tűnik, de lehet csak én vagyok színvak :D néha bajban vagyok a színek meghatározásával). Kíváncsi leszek rá sminkben is.

    Szerintem amúgy őszi szín :) :) :) :) Vagy tavaszi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Picit bronzos is amúgy, de a képen azért egy kicsit sötétebb, mint élőben. Sajnos ez az esti lámpafénynél fotózás nem igazán adja ki a színek valódi árnyalatát...

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik a színe, szeretem ezeket az árnyalatokat, bár én inkább ősszel és télen szeretem viselni a melegebb színeket.
    Kíváncsain várok én is sminkes bejegyzést/videót vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, ősszel is szép lehet ez a szín :). Bár ha jobban belegondolok, nem feltétlenül az évszak szerint szoktam megválasztani a smink színét :D Szóval szerintem amikor kedvem lesz hozzá, felteszem, évszaktól függetlenül :).

      Törlés
  3. nagyon szép szín, szívesen megnéznék egy sminket vele, remélem érted a célzást :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe