Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál teszt

Megmondom őszintén, hogy nem terveztem új szempillaspirál vásárlását, bár most elhasználtam kettőt, de van még utánpótlás... aztán a Rossmannban valahogy mégiscsak a kosaramban landolt a Maybelline új szempillaspirálja.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy teljesít, akkor olvassatok tovább.




A csomagolás mondhatni a szokásos- hiszen majdnem mindegyik Maybelline spirálnak ilyen a tubusa, csak más színekkel. Nekem ez a mélykék- rózsaszín párosítás nagyon tetszik, nagyon csajos és vonzza a tekintetet, lehet emiatt akadt meg rajta az én szemem is... :).
A kefe duci fején rövid "gumitüskék", úgynevezett mikro "sörték" vannak, a kefe eleje egy hangyányit elvékonyodik.
Megmondom őszintén, hogy mikor kinyitottam, arra gondoltam, hogy ezt a kefét már láttam valahol: szerintem kísértetiesen hasonlít a Max Factor False Lash Effect szempillaspirál keféjéhez, és amikor egymás mellé tettem őket, be is igazolódott a gyanúm. Na így aztán még nagyobbak voltak az elvárásaim.
A reklám szerint a Rocket 8x nagyobb és dúsabb pillákat ígér, a mikrosörtéknek és a gél textúrának köszönhetően pedig egyenletesen oszlik el a festék a tövektől a pillák végéig- ez nagyon jól hangzik, de nézzük mit tud ténylegesen.
Így festenek a pilláim spirál nélkül. Alapvetően viszonylag hosszú pilláim vannak, úgyhogy amire nekem szükségem van az némi dúsítás és göndörítés.

Így néznek ki egy réteg spirállal:
(Igen jól látjátok, nem egyformák a szempilláim a két szemem :D)

És két réteggel:

Nos, hát azt kell hogy mondjam: engem eléggé meggyőzött a végeredmény. A pici kis "sörték" jól megragadják a pillákat, és tényleg egyenletesen viszik fel a festéket, még két rétegben sem csomósodott egyáltalán, és a pilláim sem akadtak össze. Egészen dúsak lettek a szempilláim- bár azért a 8x dúsabbat enyhe túlzásnak és irreális ígéretnek érzem, de ettől függetlenül tetszik a végeredmény. Ezt a spirált így önmagában is szívesen hordom majd, illetve néha kiegészítem majd valami jó kis göndörítő, ívelő szempillaspirállal (szeretek egyszerre többet- többfélét használni, hogy kihozzam a maximumot a pilláimból, én már csak ilyen vagyok :).
Napközben nem pergett le és nem is maszatolódott, este viszont a Bioderma Sensibio H2O-val szépen le tudtam mosni.

A Rossmannban most 1799 Ft-os áron kapható. Namost ha figyelembe veszem azt, hogy ez a spirál gyakorlatilag ugyanazt művelte a pilláimmal, mint a Max Factor False Lash Effect Fusion (tudjátok a duci lila) szempillaspirál, ami azért ennél jóval drágább, akkor ez egy igencsak jó ár a Rocketért, úgyhogy én szívből tudom ajánlani.

Ha szeretnétek nyerni egy ilyen szempillaspirált több más sminktermékkel együtt, akkor nevezettek  ITT a blog születésnapi nyereményjátékán 2013. február 14-ig :)!


Hogy tetszik ez a spirál? Ki fogjátok próbálni?



You Might Also Like

18 megjegyzés

  1. igen:-)kipróbálom!

    VálaszTörlés
  2. Már vártam a tesztet nagyon :)

    Sokat gondolkoztam rajta, de most már eldöntöttem ez a spirál kell nekem :)

    Már jelentkeztem a nyereményjátékra, hátha..., de ha nem kedvez fortuna, akkor irány a Müller, mert ott meg 25%-kal olcsóbban lehet most februárban megvenni kuponnal. :)

    U.i: irigy vagyok a pilláidra, spirál nélkül is szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ancsa! A pilláimat illetően valóban nem panaszkodom, de szeretem felturbózni őket :).
      Tökjó, hogy a Müllerben akciós, úgy még inkább megéri szerintem, amúgy biztos lesz majd Rossmannban meg dm-ben is ennél olcsóbb, mindig szoktak lenni jó kis Maybelline akciók, de drukkolok Neked a nyereményjátékon :)!

      Törlés
  3. Én is a Müllerben akartam megvenni a 25%-os kuponnal, de aztán meglattam a Dm-ben 2000 Ft körül (Müllerben 2500), ami olcsóbb mint a kedvezményes. De most már a Rossmanba fogok bemenni érte. :-) Köszi a tippet. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :)! Te jó ég a Müllerben ilyen drága? A mindenit. A dm-ben ha jól láttam 1-200 Ft-tal drágább, mint a Rossmannban.

      Törlés
    2. 2500? hmm én 1900-ért láttam az itteni müllerbe... ennyire nagy lenne az eltérés? érdekes :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Nekem eddig csak a Maybelline szempillaspirálok váltak be, már csak az ár-érték arány miatt is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem őket, de szeretek mindig kikacsintgatni és más spirálokkal kísérletezgetni, de időről időre valahogy mindig bekerül a kosaramba egy Maybelline spirál, lehet ez a "tudatalatti" vezérelt most is oda, hogy ezt megvegyem, de ez biztos, hogy állandó kedvenc lesz.

      Törlés
  6. Jó kis spirál :)

    VálaszTörlés
  7. Wow :O
    Ez tényleg jónak néz ki. :) Lehet kipróbálom.

    VálaszTörlés
  8. Egy másik blogon azt olvastam róla, hogy nagyon pereg, hullik meg minden, amit "akarunk"! Bár írtad, hogy nem volt ilyen jellegű tapasztapatod... De kicsit sem? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hogy már meleg van, és azért zsírosodik, izzad a bőröm, most már néha-néha előfordul, hogy az alsó pilláknál elkenődik... úgyhogy úgy oldottam meg a problémát, hogy az alsó pillákra már spirált használok.

      Törlés
  9. Nekem is eddig a Maybelline spirálok váltak be, nagyon szépen elválasztja a szempillákat.

    VálaszTörlés
  10. Nem rég vettem meg és ez lett a kedvencem! Köszi a tippet örök hála! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe