Drogériás szerzemények

Mivel mostanában elfogyott pár dolog, amiket szerettem volna pótolni, illetve helyettük valami mást kipróbálni, illetve remek akciók vannak a drogériákban, így beszereztem néhány  sminkterméket.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket, katt tovább :)!








Ezeket vettem a Rossmannban:

essence 24 h kézápoló balzsam - Apple cinnamon punch
Igazából csak nemrég vettem az előzőt, de úgy gondoltam betárazok belőle, és veszek még egyet, mert nagyon szeretem, a januári kedvenceim között is szerepel. Valószínűleg mások is szerethetik, mert ebből már csak egy volt a boltban.

Rimmel Stay Matte púder - 001 Transparent
Főleg külföldi Youtube "beautyguru"-knál láttam többször is ezt a púdert, nagyon szeretik, nagyon bevált nekik, úgyhogy mivel amúgy fogyóban van az Astor púderem, így gondoltam teszek egy próbát ezzel. Kíváncsi vagyok, beválik-e.

L'ORÉAL Color infallible szemhájpúder - 033 Tender caramel
A Rossmannban most remek L'ORÉAL akciók vannak, úgyhogy ha szeretitek a márkát, akkor érdemes benézni. Talán egyetlen egy L'ORÉAL szemhéjpúderem volt eddig- és az sem mostanában, valahogy így jött ki. De ez most nagyon megtetszett, erről is sok szépet hallottam/olvastam/láttam már.

L'ORÉAL infallible korrektor - 01 Vanille
Mivel a szem alá való essence korrektorom elfogyott, meg a Maybelline Affinitone is fogyóban van, és amúgy is ki akartam próbálni valami mást, meg ez akciós volt (szóval értitek, jól megmagyarázom, hogy miért kellett még ez is :D), így megvettem ezt korrektort is. Szerintem én nem szem alá, hanem bőrhibákra fogom használni, de majd meglátjuk.

Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál - Blackest black
Egy újdonság is bekerült a kosaramba. Mivel a Bourjois dúsító spirálom elfogyott, és szerettek egyszerre több spirált használni, így arra gondoltam, hogy adok ennek egy esélyt. Ugyanezt a spirált is megnyerhetitek egyébként a szülinapi nyereményjátékom keretében :).


A dm-ben mindösszesen ezt a Manhattan 2in1 korrektor+púder duót vettem, igazából ezt szeretném a szemem alá kipróbálni, mert erről is nagyon sok jót olvastam már.


Végül a Douglasban is vettem 1-2 apróságot.

Artdeco szemhéjalap
Na erről aztán tényleg annyi jót hallottam már, hogy nem is értem, miért csak most vettem meg. Nagyon remélem, hogy beváltja hozzá fűzött, igen nagy reményeimet :).

I love ... mango&papaya ajakbalzsam
Eléggé bizalmatlan vagyok az ilyen illatos ajakbalzsamokkal, mivel eléggé kényes a szám, kevés dolgot szeret és használ neki igazán. De most elcsábultam és ebben annak is elég nagy szerepe volt, hogy a Douglasban most akciósak az I love... termékek. Persze ahogy hazaértem egyből kipróbáltam, és amellett, hogy őrületesen gyümölcsös, trópusi koktél illata van, nagyon puhák lettek tőle az ajkaim, úgyhogy már most nagyon szeretem.

I love ... peaches&cream szájfény
Az ajakbalzsam mellé becsúszott még ez a szájfény is, megtetszett a színe így tubuson keresztül.


Ha szeretnétek majd valamelyikről részletes tesztet, akkor mindenképpen írjátok meg kommentben!


You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Ezek az I love cuccok nagyon jól néznek ki :) Megkérdezhetem mennyibe kerültek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a blokkot szokás szerint sikerült elkevernem valahova :/, de jól emlékszem most akciósan 1000 Ft-ba került a szájfény is meg az ajakápoló is. Az ajakápolóból még 2 féle volt ezen kívül, ezen kívül az I love-nak testápolási termékei vannak :), érdemes megnézni őket :).

      Törlés
  2. Nagyon szuper cuccok!
    I love... termékem még sosem volt ,de képeken keresztül nagyon tetszetősek :)
    A Manhattan korrektor és púder ,illetve a L'oréal korrektor érdekelne :)))

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ezek az első I love termékeim, de eddig nagyon szimpik :)! A korrektorokról mindenképpen beszámolok, hogy hogy "működnek" :)!

      Törlés
  3. Az I love-ból nekem anno vanília-fagyi ajakápolóm volt, hihetetlen jók, csak sajnos akkora mennyiség, hogy megromlott kb a felénél sajnos.

    Jó dolgokat vettél. :)

    Engem nagyon érdekel a szempillaspirálról teszt, valamint a szemhéjpúderről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont azt néztem, hogy az ajakápoló baromi nagy adag amúgy...
      Mindenképpen be fogok számolni a spirálról, meg a szemhéjpúderről is :).

      Törlés
  4. De jó dolgokat vettél, a psirálra nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt próbáltam ki először, úgyhogy lesz belőle teszt :)!

      Törlés
  5. Jó termékeket válogattál össze. :)
    Mindegyik termékről legyen teszt,ha lehet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)! Mindet nem ígértem, de azért igyekszem :)!

      Törlés
    2. Rendben köszi szépen. :)
      Várni fogom bármelyikről is írsz. :)

      Törlés
  6. A púderre nagyon kíváncsi vagyok, a YT-on sokan oda vannak érte...bár igaz, hogy most van egy pár púderem, de jön a nyár ha lassan is, és egy jó mattítás soha nem árt:)
    Hmm a korrektor is izgalmasnak tűnik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok a púderrel, nekem is van még pár, de ez annyira kecsegtetőnek tűnt a vélemények alapján, hogy úgy voltam vele kipróbálom, hátha ez lesz "életem" púdere :)!

      Törlés
  7. Örülök, hogy sikerült beszerezni az Artdeco-s szemhéjalapozót!
    A Rimmel kőpúderét már hosszú évek óta használom, nekem a 03-as van meg. Egyszer - kétszer kipróbáltam mást is, de mindig ehhez tértem vissza! Leginkább a fedőképessége miatt! Nekem nem annyira mattít..de ugy általában ezen a problémámon semmi sem szokott nagyon segíteni..Szóval sztem nagyon jó a púder ! Max Factor lasting performance alapozójával együtt csodákra képes! Nagyon durván fednek!!!

    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel eddig csak jót hallottam erről a púderről, így most már tutibiztos vagyok benne, hogy nekem is be fog válni, vagy legalábbis nagyon-nagyon remélem :)!

      Törlés
  8. Ja, ebből a L'oreal-os szemhéjsminkből is volt egyem...de nagyon hamar eltűnt a szemhéjamról, mondjuk mikor kipróbáltam, akkor még nem használtam szemhéjalapozót...lehet, hogy most azzal beválna..hm.
    Kíváncsi leszek a tapasztalatodra vele!

    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen azt mondjuk lehet, hogy sokat dob a tartósságán. A kézfejemen már kipróbáltam és nagyon-nagyon tetszett a színe, meg a festék állaga, nagyon örülök, hogy megvettem, biztos, hogy lesz róla teszt is :)!

      Törlés
  9. Hű, látom a januári shoppingstop-ért kárpótolod magad! :) Én a szemhéjalapozóra és a Manhattan korrektorra vagyok igazán kíváncsi, hogy neked hogy válik be, mivel azok az én megvásárlandó listámon is szerepelnek. :)

    VálaszTörlés
  10. Altalaban egyedul vasarolgatsz vagy bnokkel?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában egyedül, de leginkább azért mert "problémás" vásárló vagyok: ruháknál nem akarok mások agyára menni azzal, hogy felpróbálok 20 dolgot, amit aztán mind visszateszek, majd aztán mégis visszamegyek és felpróbálok belőle még ötöt, hogy aztán egyet megvegyek :D!
      Kozmetikumoknál meg mindent kipróbálok, amit lehet, összehasonlítom másik termékkel, meg szoktam nézni az összetevőket is stb...
      Szóval szerintem kevés ember van, aki ezt nyugodt idegzettel el tudja viselni, néha még én magam sem :D!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe