Elfogytak #1


Azoknak, akik nem ismernék az ilyen jellegű posztokat: most azokról a termékekről fogok írni, amik most fogytak el, megírom róluk a véleményem, illetve, hogy mennyire voltam elégedett velük, és hogy újravenném-e őket.








Mostanában ezek fogytak el:

Bioderma Sensibio H20 micella oldat

Erről szerintem már elég sokszor írtam, hogy mennyire nagyon szeretem, szerintem szuper termék, de nem túl olcsó. Én ezt az 500 ml-es kiszerelést még márciusban vettem, ahogyan az a képen is látható akciósan, és így abszolút megérte, mivel fél évig elég volt. Szemfesték eltávolítására használtam: tökéletesen és maradéktalanul eltávolítja a sminket, még a vízállót is, egyáltalán nem csíp és nem irritálja a szemet, tényleg nem tudok róla rosszat mondani, egyedül az ára az, ami talán negatívum, a normál 250 ml-es kiszerelés 2500-3000 Ft körül van, de abszolút megéri az árát. Én most egy olcsóbb alternatívával próbálkozom (Eveline cosmetics micelláris folyadék), de biztos vagyok benne, hogy ha megint lesz valami jó kis akció, akkor újra fogom venni.

Bioderma Sensibio light arckrém
Ezt a krémet is még márciusban vettem, és kb. májusig bezárólag használtam, illetve most szeptemberben, meg nyáron, amikor nem mozdultam ki a lakásból/nem mentem napra, ugyanis sajnos nincsen benne fényvédő. És számomra gyakorlatilag ez a krém egyetlen negatívuma. Szuperkönnyű krém, gyorsan beszívódik,  Szerintem száraz bőrre kevés lehet, de normál, illetve vegyes bőrre tökéletes. Érzékeny, intoleráns bőrre a lehető legjobb, ugyanis nem tartalmaz többek között illatanyagot, valamint tartósítószereket sem, így egyáltalán nem irritálta a bőrömet. Ha még fényvédő is lenne benne, akkor nyárra a lehető legjobb krém lenne. Télre viszont lehet hogy kevés lesz, mivel olyankor a hideg és szél miatt szárazabb a bőröm, így lehet, hogy valamilyen "vaskosabb" krémet fogok használni.

Maybelline Affinitone korrektor- 02 Natural
Ez gyakorlatilag az első korrektorjaim egyike, de mind a mai napig szeretem és nagyon szívesen használom. Szem alá nem szoktam használni, mivel oda inkább világosabb árnyalatú "fényvisszaverő" korrektort szoktam tenni, úgyhogy ez a bőrhibákra van. Sajnos már nem emlékszem, hogy ezt mikor vettem, de még valamikor év elején. Mivel ezt csak bőrhibákra használom, azok meg szerencsére nem mindig és állandóan vannak, így elég sokáig elég volt. Amúgy szerintem nincsen benne semmi különleges, vagy extra, de az én bőrhibáimat megfelelően elrejti, púderrel fixálom, és így azért viszonylag tartós szokott lenni. Biztosan vannak ennél jobb fedőképességű és/vagy tartósabb korrektorok is, de valahogy szeretem, vagy lehet, hogy talán csak megszokásból ragaszkodom hozzá, mert már olyan régóta használom...?! Bárhogy is van, mikor láttam, hogy kezd fogyni, vettem is belőle egy másikat :D.

Lovely Pump up szempillaspirál és NYC High Definiton szempillaspirál
És akkor a végére két szempillaspirál. Aki követi a blogomat, és nézi a sminkvideóimat, az tudja, hogy miért van így egyben ez a két szempillaspirál, tudniillik ezt a két spirált jó ideje együtt használom, külön- külön sem rosszak, de így együtt használva nekem nagyon beváltak.
Az NYC-t szoktam először felvinni, mivel ez nagyon szépen dúsítja a pillákat, viszont mikor önmagában használtam, azt vettem észre, hogy oké, dúsít, de valami hiányzik... ez a spirál ugyanis nem igazán íveli a pillákat, azonban a Lovely szempillaspirálja ezt remekül tudja. Úgyhogy miután felvittem az NYC-t, utána jöhet a Lovely, és így a végeredmény dús és ívelt pillák.
Szeretem variálni a szempillaspirálokat és szívesen kipróbálok újakat is, mindig van több is a fiókban, de a Lovelyból vettem egy másikat, amikor láttam, hogy kezd kifogyni, már csak azért, mert verhetetlen az ára. Ez gyakorlatilag a biztonsági szempillaspirálom :). Az NYC-t nem vettem újra: egyrészt mikor legutóbb voltam Rossmannban nem is volt belőle (lehet már nem is gyártják?), meg annyira nem volt extra, de aztán lehet, hogy újra fogom venni, de az biztos, hogy önmagában nekem nem elég.

Ti milyen termékeket használtatok el mostanában? Mennyire voltatok elégedettek velük?

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Emlékeim szerint nekem semmit sem sikerült mostanában kifogyasztanom :D Az NYC szempillaspirált pedig én láttam a Kökis Rossmannban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben már láttam én is a Müllerben, de nem vettem, mivel nyáron kicsit túlvásároltam magam szempillaspirállal, úgyhogy azokat el akarom most használni :)!

      Törlés
  2. Nekem nem szedte le a sminket a bioderma :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez furi, nekem az eddigi legjobb sminklemosóm volt, és mindenhonnan jókat hallottam róla, igazából pont emiatt is vettem meg, sajnálom, hogy Neked nem jött be :(.

      Törlés
  3. Óóó, én annyira szeretném ezt a Bioderma micellás lötyikét már hónapok óta, de letettem a nagyesküt, hogy addig nem veszem meg, amíg az összes sminklemosómat el nem fogyasztom.
    És azokból van néhány hektoliter sajnos, a Laveratól kezdve a Bourjois-ig bezárólag, mert kísérletezem folyamatosan - és eddig még nem találtam meg az igazit. Azonban a következő biztos, hogy a Bioderma lesz.
    Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most a Glamour napokon egy Bourjoist vettem kedvezményesen a Müllerben, és egyébként nincs bajom vele, egészen jó, de egyszerűen a Biodermát nálam nem tudja überelni nagyjából semmi. Úgy láttam, hogy a Joy vásárlási láz kuponos napokon lesz Bioderma kupon, úgyhogy szerintem venni fogok egyet, bár még nem fogyott el a Bourjois, de mivel amúgy annyira nem olcsó a Bioderma, így érdemes kihasználni az ilyen akciókat.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe