Termékek, amik nem váltak be- Part II.


Gondoltam megosztok Veletek a tapasztalataimat három újabb termékkel kapcsolatban, amik nekem nem váltak be. Az első ilyen posztot ITT olvashatjátok.
Továbbra is hangsúlyoznám, hogy attól, hogy nekem ezek a termékek nem váltak be, lehet, hogy másnál még tökéletesen működnek, én csak a saját tapasztalataimat írom le Nektek.






NYC Big Bold szempillaspirál
Ezt a szempillaspirált még a Müllerben vettem egy NYC akció keretében azzal az NYC High Definiton szempillaspirállal együtt, amit már több videóban is láthattatok, azt nagyon szeretem. Ezzel viszont sajnos nem igazán vagyok megelégedve...
A csomagolás szerint 15x dúsabb hatást ígér (bár a magyar címkén már csak 12X szerepel :D), de valahogy nálam ez a hatás elmaradt. Persze azért valamelyest dúsított a pilláimon, de nem volt az az észbontó hatás, amit a csomagoláson olvasottak alapján vártam volna. Ami még nem tetszik benne, az az óriási keféje, egyszerűen hatalmas, nem tudok más mondani rá. Emiatt nagyon nehéz szépen dolgozni vele, én rendszeresen összekentem magam vele, pedig ez nem jellemző rám, az alsó pillákat meg egyenesen lehetetlen szépen kifesteni egy ekkora kefével.
Harmadrészt sajnos nem is mindig bírt ki egy napot, oké, tudom, hogy nem vízálló, de nekem nincs is vízálló szempillaspirálom, mégis kibírnak egy egész napot, de ez sajnos nem végére, mert elkezdett "lefolyni".
Egyáltalán nem győzött meg ez a szempillaspirál, azért elhasználom, de biztos, hogy nem fogom újra venni.

Bourjois Khol&Contour szemceruza
Ezt a szemceruzát a Müllerben vettem szettben egy Bourjois szempillaspirállal együtt (pár napja láttam, hogy a dm-ben is lehet kapni ezt a duót több másik mellett).
Alapvetően nem rossz ez a szemceruza, csak nekem egyáltalán nem azt adta, amit a csomagolás ígér, mégpedig azt, hogy 16 órán keresztül tart. Tudniillik én pont emiatt a tulajdonsága miatt vettem meg, de ilyen szempontból alig tud többet az essence fekete szemceruzámnál.
Én eleve azt hittem, hogy keményebb, valahogy a tartós szemceruzáknál én arra asszociálok, hogy azok nem annyira krémes állagúak, de ez az. Amúgy nagyon kellemes az állaga, és nagyon pigmentált is, nagyon intenzív fekete színe van, de nemhogy 16 órát nem bír ki, de nekem már kb 4-5 óra után elkezdett elmászni és maszatolódni. Nagyon sajnálom, mert egyébként jó kis termék, de én amiatt vettem meg, mert egy tartós szemceruzát kerestem, de sajnos nem azt kaptam

elf Shimmering Facial Whip
Ezt még kb fél éve rendeltem a Make Up Plaza oldaláról, és egy ideig nem is használtam, de aztán nyáron, amikor azért az ember előszeretettel használ highlightert, meg "fényesebb" dolgokat", hát elővettem ezt is. Elvileg ez nem csak highlighter, hanem használható szájra és szemre is. Szeretem a krémes highlightereket, éppen ezért rendeltem meg ezt is, nagy reményeket fűztem hozzá... de sajnos ez sem vált be.
Szerintem egyébként ennél a terméknél lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem jó árnyalatot választottam (az enyém a Pink lemonade árnyalat), mivel ez a rózsaszínes árnyalat az én bőrömön túl feltűnő highlighternek. Én az olyan highlightereket szeretem, aminek szinte nincs is színe, hanem a bőrbe beolvadva finom, visszafogott fényt ad annak, de ez ehhez túl feltűnő. Szerintem az alábbi képen látszódik is:
Nekem ez highlighternek egyszerűen túl rózsaszín, nem tudtam annyira eldolgozni, hogy ne látszódjon, így meg sajnos egyáltalán nem volt természetes hatású. Gondoltam arra is, hogy pirosítóként használom, úgyis szeretem a krémes pirosítókat, de ahhoz meg sajnos túl fényes volt.
Lehetséges, hogy ha más árnyalatot választok, akkor azzal nem lett volna ilyen probléma, de nekem ez így highlighterként nem működik.
Illetve ami még fura benne, hogy ketté vált a "cucc" és már az első használatkor víz szerű folyadék csöpögött mikor kinyomtam belőle. Ezután jól összeráztam és valamivel jobb lett, de még úgy sem volt az igazi, bár ettől még azért lehetett dolgozni vele, csak fura volt.
Talán elhasználom majd krémes szemfestékként... meg lehet megpróbálkozom egy másik árnyalattal :).

Ti próbáltátok már valamelyik terméket ezek közül?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe