NYC Applelicious ajakápoló teszt


Ebben a mai rövidke kis posztban egy teszttel készültem Nektek.
Nemrég valamelyik facebook oldalon láttam ezt a cuki almás ajakápolót, úgyhogy amikor hétvégén Müllerben jártam és megláttam, gondoltam teszek egy próbát vele.






A csomagolása szerintem nagyon kis helyes: pirosas-rózsaszínes apró csillámokkal, a felirat pedig ezüst, nagyon csajos az egész :). A kupakja jól záródik, remélem így is marad.
Már az átlátszó kupakon keresztül is átsejlik, hogy az ajakápoló közepén egy kis alma van, ez tulajdonképpen a termék ápoló része, a körülötte lévő rész pedig a színt adja. Nekem nagyon tetszik ez almás megoldás, nagyon cuki, erre tényleg nem tudok mást mondani :).
Ha jól emlékszem négy különböző árnyalatban kapható, én a 351-es Caramel Apple árnyalatot vettem meg. Ez a négy árnyalat közül az egyik legvisszafogottabb: ahogyan az a jobb alsó képen is látszódik, nem igazán van színe, inkább csak egy enyhe fényt ad a szájnak, de tényleg nagyon visszafogott, látványban ne számítsatok nagy durranásra. Viszont ízre és illatra nagyon finom édes, és én az ápoló hatást is érzem- már amikor nem nyalom le ideje korán :D.
Sajnos a pontos árra nem emlékszem, de talán 600Ft körül volt, szóval egyáltalán nem drága, kb. olyan árban van mint egy "normál" ajakápoló, és kb. majdhogynem annyit is tud, dehát a cukiságfaktort meg kell fizetni :), mindenesetre nem bántam meg, hogy megvettem.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Á ez nagyon tetszik :) Sajnos a Köki Müllerben már nem túl sok volt ebből, össze voltak törve meg hasonlók, így nem jutottam hozzá :( Na majd megnézem másik Müllerben is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jájj, az nem jó :( Esetleg ha tudod nézd meg Rossmannban is, hátha :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe