Ezüst csillámos francia manikűr


Ezt a körmöt ma reggel alkottam, és annyira nagyon tetszik, hogy úgy gondoltam megosztom Veletek itt a blogon is egy posztban.
Az ihlet Nettitől jött, bár aztán végül nem teljesen olyan körmöt csináltam mint ő, de az alapötlet tőle jött :).
És akkor nézzük, hogy mivel és hogyan is készült ez a szerintem nagyon ízléses, ugyanakkor picit különlegesebb francia manikűr.



Alapként két rétegben felvittem az essence pro white french körömvilágosító lakkját, először csak egy rétegben akartam, de végül úgy döntöttem, hogy két rétegben sokkal szebb lesz, és így is lett, gyönyörű alapszínt adott a körmeimnek.
Ezután fogtam az essence nail art twins glitter topper körömlakkját a 07-es blair árnyalatban. Ez egy ezüst csillámos lakk, vannak benne kisebb és nagyobb csillámok. A körmöm felső részére egy vékonyabb csíkban  felvittem ezt a lakkot. Itt kell egy kis ügyeskedés, hiszen a csillámok nem mindig úgy és oda érkeznek az ecsetről a körömre, ahogyan azt én akarom.  Ez a rész egy picit pepecselős- minden körmömnél többször is bemártottam a lakkba az ecsetet, hogy minél több csillámot vegyen fel, és aztán próbáltam nekem tetsző módon elhelyezni a csillámokat a körmömön, és végül azt hiszem, hogy egészen jól sikerült :).
Végül, miután megszáradt a csillámos lakk, átmentem rajta még egy színtelen lakkal, és ezzel el is készült.
Nekem nagyon tetszik :)! Eleve a francia manikűrt is nagyon szeretem, de azért ez így sokkal izgalmasabb és különlegesebb :)!
De szavak helyett beszéljenek a képek!
Hogy tetszik?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép! Olyan egyszerű, hogy már attól különleges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű ez milyen régi már, de valóban nagyon szép kis páros :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe