Mi kerül Lili és Vince adventi naptárjába + last minute tippek - VIDEÓ

A videót megnézheted IDE kattintva, lentebb pedig találsz néhány tippet, hogy szerintem miket érdemes tenni egy kb. 2-5 éves gyerek adventi naptárba - csokin és nassolnivalón kívül. :D



1. Mini DIY projektekhez hozzávalók
Nyaklánc, karkötő, karácsonyfadísz, vagy bármilyen adventi dekorhoz szükséges eszközök, amikből ha megvan az összes darab, akkor közösen elkészíthetitek.

2. Élménykártyák
Természetesen nem csak tárgyi dolgokat tehetsz a naptárba, hanem akár közös élményeket is egy-egy kártya formájában , pl. mézeskalácskészítés, korizás, bábszínház, gyerekkoncert, vagy kürtöskalácsozás a karácsonyi vásárban.

3. Kis méretű játékok
Attól függően, hogy mivel szeret játszani a gyereked, tehetsz a naptárba kisebb méretű autót, vonatot, ujjbábot, vagy kisebb plüssállatot, babát, jojót, kártyát, pörgettyűt, labdát, vagy akár (üveg)golyót is.

4. Gyurma
A gyurma szinte minden gyereknél nyerő, úgyhogy egy-egy új színű gyurma, vagy új eszköz a gyurmázáshoz szinte biztosan sikert arat.

5. Duplo
Szedj szét egy Duplo szettet és a darabjait tedd bele a naptárba.

6. Matrica vagy (csillám)tetoválás
Lili imádja a matricákat és a csillámtetoválásokat is, így neki bármi ilyesmi hatalmas örömet okoz és valószínűleg ezzel nincs egyedül.

7. Nyomdázószett

8. Kisebb ruhadarabok
Nem minden gyerek szeret ruhát kapni, kivéve ha a kedvenc mesehősük, vagy tárgyuk szerepel rajta. Szerintem nyugodtan tehetsz a naptárba zoknit, kesztyűt, sapkát, sálat, vagy akár fehérneműt is, de ha biztosra akarsz menni, akkor válassz olyat, amin olyan minta/figura van, amit szeret a gyereked.

9. Diafilmek
Ha van vetítőtök, akkor tehetsz a naptárba néhány új diafilmet.

10. Kiegészítők
A legtöbb kislány imádja a hajpántokat, csattokat, hajgumikat, úgyhogy ezekből is lehet tenni pár darabot a naptárba.

11. Piperecuccok
Megintcsak leginkább a lányoknál lehet ez opció, bár szerintem a különböző színű és illatú pezsgőfürdő tablettákat, vagy habfürdőket a kisfiúk is szeretik. De Lili pl. mindig lenyúlja az én ajakbalzsamomat, vagy szeretné használni a körömlakkjaimait, így az ő naptárjába tettem kifezejetten gyerekeknek való "kencéket".

12. Kirakó
Szedj darabjaira egy kirakót és tedd bele az adventi naptárba, jó móka lesz együtt kirakni, amikor megvan az összes darabja.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe