A dm Kincses Birodalomban jártunk Lilivel + NYEREMÉNYJÁTÉK

Emlékeztek még arra, amikor általános iskolában a nyári szünet, vagy a hétvége utána fogalmazást, élménybeszámolót kellett írnunk arról, hogy mik történtek velünk a szünetben? Nos a mai bejegyzés is valami ilyesmi lesz, merthogy szombaton a dm Kincses Birodalom elnevezésű baba-mama találkozón jártunk Lilivel és annyi izgalmas dolog történt velünk, hogy igazából azt sem tudom, hogy hol kezdjem a beszámolót. :D Szóval ez a bejegyzés nem lesz olyan uncsi, mint egy iskolai fogalmazás (na jó, azok sem voltak azok), már csak azért sem, mert a bejegyzés végén találtok egy szuper kis nyereményjátékot is. :)


Nagyon megörültem, amikor néhány hete megkeresett a dm, hogy szeretnének velem együttműködni a dm Kincses Birodalom baba-mama találkozó kapcsán, úgyhogy örömmel mondtam igent és amikor megláttam, milyen szuper programokkal készülnek, még izgatottabb lettem, de Lilinek szándékosan csak előtte való nap mondtam el, hogy hova fogunk menni, mert meglepetést szerettem volna neki. Ugyanis ezt amolyan csajos délelőttnek szántam, ahova csak ő meg én megyünk, ugyanis régen volt már olyan programunk, ahova csak mi ketten mentünk és amióta megszületett Vince, különösen fontosnak tartom, hogy néha legyenek ilyen alkalmak is. Úgyhogy csak pénteken mondtam el neki, hogy hova is megyünk szombaton és hát teljesen bezsongott, egyfolytában azt mondogatta, hogy megyünk a dm Kincses Birodalomba - mondjuk ezt azóta is mondogatja, szerintem még mindig az események hatása alatt áll :D, amit egyáltalán nem csodálok, mert csodás délelőttöt töltöttünk el a többi gyerkőccel és anyukával.

És hogy miért is volt annyira szuper ez a rendezvény? Azt hiszem nem túlzás, ha azt mondom, hogy a szervezők tényleg mindenre gondoltak, hogy a gyerekek ÉS az édesanyák kedvében járjanak. Bár a rendezvény "csak" 10-14 óráig tartott, de sok-sok szuper programot sikerült belesűríteni ebbe a négy órába - néhol picit talán túl sűrű is volt, de legalább egy percig sem unatkoztak a gyerekek. Volt Kovácsovics Fruzsina koncert, amin legnagyobb megdöbbenésemre Lili is aktívan részt vett és ez csak azért furcsa nekem, mert eddig nem igazán hozták lázba a gyerekkoncertek. Aztán megnézhettünk egy óriásbuborék bemutatót - pontosabban nem csak megnézhettük, hanem ki is próbálhatták a gyerekek, sőt még a felnőttek is. Jógázhattak is a gyerkőcök a Jógakaland mese alapján - mondjuk Lili ebben csak félig-meddig vett részt, mivel ott ült mellette Saubär maci és állandóan odament hozzá, hogy megölelje (persze nem Lili volt az egyetlen, aki imádta a hatalmas macit :). Aztán megnézhettünk egy kalózos bűvészműsort is, amit nagyon élveztek a gyerekek, én nem is gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog Lilinek, de simán végigülte az egészet, pedig szerintem azért tudjátok, hogy ő nem az a nyugis, "végigülős" gyerek. Ja és persze nincsen gyerekrendezvény csillámtetoválás nélkül :D, amit fura mód Lili eddig még soha nem akart magának, viszont most kb. ez volt az első, amit kiszúrt, ahogy odaértünk, úgyhogy csináltak neki is egyet.
De nem csak a gyerekekre gondoltak a szervezők, hanem az anyukákra is: volt szépségsarok, ahol gyönyörű sminkek és frizurák készültek, ezen kívül volt egy kis kreatív workshop, ahol a résztvevők pólóanyagból készíthettek karkötőt és nyakláncot, a rendezvény végén pedig Horváth Éva beszélgetett Almási Kitti klinikai szakpszichológussal többek között az anyaság és nőiség egyensúlyáról.
Rengeteg finom falat volt, sőt akár maguk a gyerekek is készíthettek egészséges nassolnivalót Vrábel Krisztina és a dm Bio finomságok segítségével. Én szinte biztos voltam benne, hogy Lili is beáll majd, mivel imádja mostanában a sütős videókat, műsorokat, de inkább csak a kész nasit tesztelte. :D Gyönyörű volt az idő és a Kopaszi-gáton található Veranda étterem is remek helyszínnek bizonyult, úgyhogy tényleg szuper napunk volt Lilivel. Tuti, hogy egy ideig ezt fogja mesélni mindenkinek, de legalábbis addig biztosan, amíg a csillámtetoválás le nem jön a karjáról. :D
Nade jöjjönek inkább a képek, azok szerintem úgyis beszédesebbek.












Bízom benne, hogy átjött az élménybeszámolómon, hogy mennyire jól éreztük magunkat Lilivel - mondjuk nekem alig "kellett" foglalkoznom vele, mert gyakorlatilag ment egyik programról a másikra, annyira élvezte a nyüzsgést és a rengeteg történést. És amiért nekem különösen tetszett ez a rendezvény, az az, hogy több olyan anyukával is találkozhattam és beszélhettem végre személyesen is, akiket már régebb óta ismerek pl. Instagramról és/vagy rendszeresen kommentelnek a videóim alá és szoktunk üzeneteket is váltani. Nagyon jó volt végre élőben beszélgetni velük, úgyhogy nagyon köszönöm a dm-nek a lehetőséget, hogy együttműködhettem velük ezzel a szuper rendezvénnyel kapcsolatban, azt hiszem nem csak a magam nevében mondhatom, hogy nagyon örülnénk neki, ha lenne még hasonló baba-mama találkozó a jövőben.



És hogy megkoronázzam ezt az egészet, arra gondoltam, hogy szeretném kisorsolni köztetetek a képen látható dm ajándékcsomagot.




Ha szeretnétek részt venni a játékban, akkor csak annyit kell tennetek, hogy megírjátok kommentben ennek a blogbejegyzésnek a Facebook posztja alá ITT szeptember 20-ig, hogy melyik a kedvenc, dm saját márkás szépségápolási terméketek.
A nyertes nevét itt a bejegyzésben és a Facebook poszt alatt kommentben fogom megosztani szeptember 21-én.



Szandra




*A bejegyzés a dm-mel együttműködve készült.







You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! Sok Dm sajátmárkát nem próbáltam még, de eddig a Balea tusfürdők a kedvenceim.

    VálaszTörlés
  2. Ha Dm akkor én szeretem a limitált kiadású Balea tusokat és a Balea kínálatában van egy-két testápolási kedvencem is például a málnás testradír. Az Alverdének pedig szeretem a csalános samponját és a lila színeket tartalmazó szemfestékpalettáját.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe