Rimmel újdonságok tesztelve

Hú de régen volt már ilyen igazi, "old school" sminktesztelős bejegyzés a blogon, hiányzott is már rendesen - remélem nektek is. ;) Mivel az elmúlt időszakban egy csomó Rimmel sminket kaptam tesztelésre, így arra gondoltam, hogy néhányat itt a blogon fogok bemutatni. Mert bár tudom, hogy sokan inkább a videókat preferáljátok, de azért vannak még jónéhányan, akik igenis szeretnek blogbejegyzéseket olvasni, meg képeket nézegetni sminkekről és színmintákról. És én ezt nagyon értékelem, úgyhogy a bejegyzés végén egy jó kis nyereményjátékkal is várlak titeket, ahol két Rimmel sminkcsomag talál majd gazdára. De ne szaladjunk ennyire előre, hanem először nézzük a Rimmel újdonságait, amiket természetesen már ki is próbáltam.


Rimmel Insta CC primerek
Nagyjából idén jutottam el arra a pontra, hogy elkezdtek jobban érdekelni a primerek. Korábban nem tulajdonítottam olyan nagyon nagy jelentőséget nekik, sokszor csak szimplán egy plusz lépésként tekintettem rájuk, amit inkább szerettem megspórolni magamnak, de az elmúlt hónapokban változott a primerekhez fűződő viszonyom, úgyhogy mindig izgatott vagyok, ha egy új sminkalapot próbálok ki. A Rimmel Insta CC színkorrigáló primer három különböző árnyalatban kapható: a zöld segít semlegesíteni a bőrpírt, a barackszínű korrigálja a sötét foltokat és bőrelszíneződéseket, a lila pedig élénkíti a fakó bőrt.


Nem kell megijedni attól, hogy ezek színes primerek, nem lesz tőlük lila, vagy éppen zöld az arcotok, viszont megfelelően alkalmazva valóban segíthetnek az adott bőrproblémán. Én mindkettő Insta CC primert kipróbáltam, de végül a lilát használtam többször. Nem azt mondom, hogy extralátványos a hatása, de én láttam különbséget: úgy vettem észre, hogy a használata után valahogy kevésbé tűnt fáradtnak a bőröm. Egyébként ezek alapvetően szilikonos primerek, de azért nem az a full, tömény szilikon, mert jól kenhető, krémes állaguk van.
Ajánlott fogyasztói áruk 2499Ft.


Rimmel Maxi Blush pirosító - 003 Wild Card
Őszintén sajnálom, hogy ez a pirosító nem jutott el előbb hozzám, mert pont az előző haul videómban mondtam, hogy egy picit sötétebb, ősziesebb árnyalatú pirosítót kerestem és persze vettem is, aztán rá néhány napra jött ez a téglaszínű szépség... #murphy :D


A Maxi Blush egy matt pirosító, ami szuper textúrájának köszönhetően nem porol és pont megfelelő mértékben pigmentált, szépen el lehet dolgozni, úgyhogy nekem bejött. Biztos, hogy gyakran elő fogom venni az elkövetkező hónapokban.
Négy árnyalatban kapható, ajánlott fogyasztói ára 1999Ft.


Rimmel Scandaleyes Wow Wings szempillaspirál - Extreme Black
Na hát ennek a spirálnak olyan keféje van, amirekegy évvel ezelőtt élből azt mondtam volna, hogy "Kösz, nem!". De mivel azóta több olyan spirálom is volt, aminek elsőre nem tetszett a keféje, de aztán tökre bejött, így most már nem ítélkezem "ránézésre". És hát az a helyzet, hogy ez a Scandaleyes Wow Wings tetszik. Nem azt mondom, hogy életem szempillaspirálja és soha többet nem akarok mást használni, de szép szempillákat csinál. Szilikonos keféje van és az egyik felén a gumisörték a kefe hegyénél kisebbek, majd egyre nagyobbak - ez most azt hiszem nem hangzott túl értelmesen, de a képen láthatjátok, hogy milyen és valószínűleg emiatt (?) kapta ez a spirál a "wings" elnevezést. A keféről még annyit, hogy eléggé szúrósak a kis gumisörték, nekem párszor hozzáért a vízvonalamhoz, mert nagyon közel tettem a szempillatövekhez, és hát bizony bökött, szóval csak óvatosan vele.
Amúgy azt tapasztaltam, hogy a Scandaleyes Wow Wings szépen szétválasztja a pillákat, szépen dúsítja és kiemeli őket és valóban szép fekete színt ad. De én úgy összességében picit drámaibb hatást vártam, nekem nem ível eléggé, pedig ez nekem elég fontos, mivel igába van sok szempillám, de eléggé egyenesek... Talán ha két réteget vinnék fel belőle, akkor lehet, hogy elérhetném azt a bizonyos drámai hatást, de az a helyzet, hogy egy rétegeben is megkeményíti a pillákat, szóval két rétegben nekem már nagyon sok lenne.
Ajánlott fogyasztói ára 1999Ft.


Rimmel Brow This Way szemöldökceruza - 002 Medium Brown
Kissé leegyszerűsítettem ennek a terméknek a nevét, merthogy a megnevezése szerint egészen pontosan egy szemöldökkitöltő - és formázó termék. Kétvégű: egy egyik végén van egy kis szemöldökkefe, aminek én mindig örülök és a másik végén található a szemdöldökformázó, aminek nagyon érdekes, hosszúkás háromszögre emlékeztető alakja van. Én először egy picit meg is "ijedtem" tőle, mert valahogy vastagnak tűnt és nem tudtam elképzelni, hogy ezzel hogyan is lehet szép, vékony, szemöldökszálakra emlékeztető vonalkákat húzni, de örömmel jelentem, hogy sikerült. :D


Itt a képen most direk egy picit erősebb, vastagabb vonalat húztam, hogy lássátok a színt, de amúgy lehet ennél vékonyabbakat is húzni vele. Nekem a szín is tökjól passzol, úgyhogy nekem bejött a Brow This Way. Viszont nekem relatíve dús szemöldököm van, de akinek nagyon vékony, vagy nagyon hiányos, annak nem biztos, hogy ez lesz a tökéletes szemöldöktermék.
Négy árnyalatban kapható (Light Brown, Mid Brown, Dark Brown, Black), ajánlott fogyasztói ára 1799Ft.


Rimmel Magnif'eyes Wow Edition szemfestékpaletta
Amikor megláttam ezt a palettát, percekig csak gyönyörködtem a színekben. Merthogy az utóbbi időben szinte csak natúr árnyalatokat tartalmazó paletták akadtak a kezembe és szinte csak ezeket használtam, úgyhogy jó volt végre színeket látni.
A Magnif'eyes Wow Edition paletta 12 árnyalatot tartalmaz, ezek mind szatén finisű és csillámos színek. A sajtóanyag szerint elvileg van benne matt szín is, de őszinte leszek: én nem találtam ilyet benne. Így képen jobbról a második szín mattnak tűnhet, de a színmintákon látni fogjátok majd, hogy nem az, mert abban is vannak csillámok.


És igazából pont ez a bajom ezzel a palettával, hogy hiányoznak nekem belőle a basic matt színek. Ráadásul ha jobban megnézitek lentebb a színmintát, akkor a felső sorban az a négy világos árnyalat nagyon-nagyon hasonlít egymásra. Nem azt mondom, hogy egyformák, de én simán kihagytam volna azok közül kettőt és a helyükre bepakoltam volna két jó kis basic matt színt. Mondjuk egy matt bőrszínű árnyalat, amivel satírozni lehet, meg egy matt sötétbarnát, vagy feketét, amivel lehet egy kicsit füstösíteni a sminket. Ez a két matt szín már elég lehetne ahhoz, hogy ne kelljen egy másik palettát is elővennem, ha ezt szeretném használni, dehát ezt nem ússzuk meg.
Amúgy viszont szépek a színek, lentebb láthatjátok, hogy a pigmentáltság is rendben van, sőt nedves ecsettel fokozható a hatás, szóval nem egy rossz paletta, csak én azt érzem, hogy sajnos nem igazán fogom tudni kihasználni. :(
Ajánlott fogyasztói ára 4199Ft.


Rimmel Stay Matte és Stay Satin folyékony ajakrúzsok
A Stay Matte-ről most nem akarok túl sokat írni, mivel a maga a termék már nem új, viszont most megjelent néhány új, nude árnyalat. Bár én annyira nem vagyok oda a matt ajkakért, de azért néha én is szeretek matt ajaktermékeket használni és a Stay Matte-nek nagyon szeretem a textúráját, mert kényelmes viselet és tartós is. Itt a képen a 707 Raw Kiss láható, ami nekem egy picit világos, de mindenképpen szerettem volna megmutatni legalább egyet az új színek közül.
De akkor térjünk is rá az új termékre, a Stay satin-re, amiről én gyakorlatilag már a nevét elolvasva tudtam, hogy ez igazán kedvemre való lesz. 


Merthogy ennek valóban szatén finise van: se nem matt, se nem fényes, hanem valahol a kettő között és nekem ez nagyon bejön. Pláne hogy hasonlóan szuper formulája van, mint a Stay Matte-nek és a színek is gyönyörűek, láthatjátok, hogy mennyire gazdagon pigmentáltak. A képen középen a 130 Yuppie, jobb oldalon pedig az 500 Redical látható.
A Stay Matte Nude hat, a Stay Satin pedig nyolc árnyalatban kapható, ajánlott fogyasztói áruk 2299Ft.



És ahogyan ígértem, készültem nektek egy kis meglepetéssel, pontosabban kettővel. :) Merthogy olyan sok szuper sminket kaptam a Rimmel csapatától, hogy mindenképpen szerettem volna nektek is adni belőle.


Úgyhogy ha szeretnétek játszani a képen látható két Rimmel ajándékcsomagért, akkor csak annyit kell tennetek, hogy ennek a bejegyzésnek a Facebook posztja alá írjátok meg ITT, hogy mi a kedvenc sminktrükkötök, sminkpraktikátok? A játék szeptember 30-ig tart, utána sorsolok és a két nyertes nevét megosztom a Facebook bejegyzés alatt kommentben.

Sok szerencsét! :)


Szandra



*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe