Dobd fel a nyári ruhatáradat nulla forintból!

Bár néhány napja az egyik Instagram posztomnál azt írtam, hogy nem fogok nektek divattippeket adni, de aztán pont az a kép inspirált arra, hogy mégiscsak írjak egy ilyen jellegű bejegyzést. Arra gondoltam, hogy összeszedek pár filléres, sőt inkább 0 forintos trükköt, amivel egy kis izgalmat és új lendületet vihettek a nyári ruhatáratokba, anélkül hogy költségekbe vernétek magatokat. A tippekhez pedig gyűjtöttem pár képet Pinterestről inspirációként - talán vannak még itt olyanok, akik emlékeznek a hétkezdő inspirációs posztjaimra :) - , remélem szeretni fogjátok.



1. tipp: Kendő mindenek felett
Imádom a sálakat és a kendőket és szerencsére a melegebb hónapokban sem kell feltétlenül eltenni őket. Ha hűvösebb van, kötheted a nyakadra, vagy akár a csuklódra is, de használhatod hajpántként, vagy körbetekerheted vele a kontyodat, esetleg belefonhatod a hajadba. De ha az outfited szeretnéd egy picit feldobni vele, akkor használhatod övként pl. egy egyszerű farmer-póló összeállításhoz, sőt a táskádat is díszítheted vele. Nekem amúgy az a kedvenc kis trükköm, amikor egy egyszínű trikó egyik pántjára kötök masnit egy színes kendőből, olyan kis nőies lesz tőle az az egyszerű ruhadarab. Szóval használjátok bátran a kendőt és nézzetek szét akár édesanyátok, vagy nagymamátok szekrényében is, mert elképzelhető, hogy ott is lapul egy-két szép kendő.
  











2. tipp: Alakítsd át a pólód!
Talán nem is gondolnád, hogy mennyi lehetőség rejlik egy egyszerű, fehér pólóban, ha egy picit továbbgondolod. Már azzal is teljesen más összhatást érsz el, ha egy rövidujjú pólónak felhajtod, vagy feltűröd az ujját. De ha merészebb vagy, akkor nyugodtan le is vághatod, de akár csinálhatsz valamilyen izgi vállrészt is - most amúgy is nagyon menők a vállat szabadon hagyó felsők. Tényleg semmi más nem kell hozzá, csak egy olló, meg a fantáziád. Ha nem vagy annyira merész, hogy vagdoss, akkor csak simán köss egy csomód a pólód, vagy a blúzod aljára, máris egy kicsit játékosabb lesz a szetted.














3. tipp: Farmersort, ahogy Te szeretnéd!
Többektől is hallottam már, meg igazából én magam is szembesültem a problémával, hogy nem találok magamnak olyan farmersortot, ami minden szempontból megfelel: van, ami túl rövid és kilóg belőle a fenekem; van olyan, aminek nem tetszik a színe, vagy éppen túlzottan koptatott, szóval nem egyszerű megtalálni a tökéletes farmersortot. Éppen ezért én idén (is) úgy döntöttem, hogy levágom az egyik hosszú farmerem szárát és csinálok magamnak egy szuper kis farmersortot. Ha neked is van otthon egy olyan farmered, amit nem sajnálsz beáldozni erre, akkor csak biztatni tudlak. De akár azt is megcsinálhatod, hogy turizol egy hosszú farmernacit, egy olyat, aminek tetszik a színe, vagy éppen a koptatása és annak vágod le a szárát. Ha szereted a szaggatott farmersortokat, akkor nem is kell semmit csinálnod, miután levágtad a farmer szárát, ha viszont konszolidáltabb darabot szeretnél, akkor érdemes felhajtani és/vagy felvarrni.






Remélem tetszett ez a félig-meddig random poszt. Ha nektek is vannak
hasonló tippjeitek, akkor mindenképpen osszátok meg velem és a többiekkel. :)


Szandra


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe